Steta sto Mirza nema svoju oficijalnu stranicu
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma neznam, mozda sam ja malo naivan bio ali jesam ocekivao bar prosjecan ucinak od Mirze. Prosjecan u smislu ako podjelis % poena koje postize sa % vremena na terenu, da rezultat bude barem 1. Trenutno, on je negdje oko 0.7-0.8. 20-30% ispod prosjeka.dziza_23 je napisao/la:KBK sta pisu neke americke novine, ja gledam sve njegove utakmice i formiram svoje misljenje na osnovu toga, ne treba mi njihovo. Naravno da nije sjajno, ali ovo je njegova prva sezona u NBA, sta ste ocekivali, da ce imati 20 u prosjeku.
Prijatelju ja ovaj vid statistike u kosarci prvi put vidim. Rado bi da mi malo pojasnis, %poena u odnosu na sta, na ukupni broj poena ekipe ili nesto drugo??MostaracVelezovac je napisao/la:Ma neznam, mozda sam ja malo naivan bio ali jesam ocekivao bar prosjecan ucinak od Mirze. Prosjecan u smislu ako podjelis % poena koje postize sa % vremena na terenu, da rezultat bude barem 1. Trenutno, on je negdje oko 0.7-0.8. 20-30% ispod prosjeka.dziza_23 je napisao/la:KBK sta pisu neke americke novine, ja gledam sve njegove utakmice i formiram svoje misljenje na osnovu toga, ne treba mi njihovo. Naravno da nije sjajno, ali ovo je njegova prva sezona u NBA, sta ste ocekivali, da ce imati 20 u prosjeku.
Mada postoji nada da ce ga krenuti na bolje.
Nepostoji ta statistika. Mozes pogledati Offensive Rating, Offensive win shares, PER, itd.dziza_23 je napisao/la:Prijatelju ja ovaj vid statistike u kosarci prvi put vidim. Rado bi da mi malo pojasnis, %poena u odnosu na sta, na ukupni broj poena ekipe ili nesto drugo??MostaracVelezovac je napisao/la:Ma neznam, mozda sam ja malo naivan bio ali jesam ocekivao bar prosjecan ucinak od Mirze. Prosjecan u smislu ako podjelis % poena koje postize sa % vremena na terenu, da rezultat bude barem 1. Trenutno, on je negdje oko 0.7-0.8. 20-30% ispod prosjeka.dziza_23 je napisao/la:KBK sta pisu neke americke novine, ja gledam sve njegove utakmice i formiram svoje misljenje na osnovu toga, ne treba mi njihovo. Naravno da nije sjajno, ali ovo je njegova prva sezona u NBA, sta ste ocekivali, da ce imati 20 u prosjeku.
Hajde mogu se sloziti kada kazes da je njegov ucinak los kada uzme 7-8 suteva, a od toga pogodi 1 ili 2. No tvrditi da je neko odigrao ispod prosjeka samo na osnovu jednog jedinog parametra je glupost, jer cu ti ja odmah navesti tri druga parametra koji pokazuju da nije odigrao ispod prosjeka.MostaracVelezovac je napisao/la:Ma neznam, mozda sam ja malo naivan bio ali jesam ocekivao bar prosjecan ucinak od Mirze. Prosjecan u smislu ako podjelis % poena koje postize sa % vremena na terenu, da rezultat bude barem 1. Trenutno, on je negdje oko 0.7-0.8. 20-30% ispod prosjeka.dziza_23 je napisao/la:KBK sta pisu neke americke novine, ja gledam sve njegove utakmice i formiram svoje misljenje na osnovu toga, ne treba mi njihovo. Naravno da nije sjajno, ali ovo je njegova prva sezona u NBA, sta ste ocekivali, da ce imati 20 u prosjeku.
to nema,ali f.b imaMT3 je napisao/la:REDZO https://www.facebook.com/OfficialReggieEvans" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Steta sto Mirza nema svoju oficijalnu stranicu
Dobrodosao i svaka vam cast na te 2 tekme u DET koje su bile!WUCKO je napisao/la:Hej raja novi sam ovdje zelio bih sve da vas pozdravim i kako vam se svidja podrska Mirzi sinoc? Pozz is hladnog Detroita. Posle tekme se druzio malo s nama i slikavao..Covjek je legenda sto se tice karaktera-oh da da dodam kompletnu smo sekciju zauzeli
vozdra
Da buraz istina ziva znas koliko smo skandirali njegovo ime i svaki put kad napravi ili skok ili sut ovacije nenormalne..Nas pedesetak je daleko bilo glasnije od ostalih kojih je bilo vjerovatno negdje oko desetak hiljadaxinxee je napisao/la:Jel istina sta pišu ovi na NetsDaily da je dvorana više pruzala podrsku Mirzi neko svom timu
Dobrodosao! Svaka cast za onu podrsku. Evo pogledao sam snimak navijanja i najezio se. Ovo samo mi mozemo.WUCKO je napisao/la:Hej raja novi sam ovdje zelio bih sve da vas pozdravim i kako vam se svidja podrska Mirzi sinoc? Pozz is hladnog Detroita. Posle tekme se druzio malo s nama i slikavao..Covjek je legenda sto se tice karaktera-oh da da dodam kompletnu smo sekciju zauzeli
vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.