Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)
Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
Neće kompleks biti završen i otvoren prije dana Zenice, tako sam ja čitao ima 2 mjeseca meni se čini. Ako misliš na trening centar koji se pravi uz podršku UEFA-e programa za razvoj ( valjda je UEFA - in, ili je FIFA - in )Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti kad su rekli da ce se okupljaviti se na novom TRENING CENTRU, bas me zanima kako izgleda sad poslove ako ima neko neki novi slika nek postavi. Hvala unaprijed.
(Znam da nije tema).
To je ponuda koja se ne odbija.Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Imam ja svašta nešto, zato me i zanima gdje na satelitu da nađem, zanima me HD, jel MegaTV u HDu?hule_barca je napisao/la:MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Reci mu neka ponese kartu za Banovice pa ce mo se dogovoriti za nocenje, neznam koliko ce ostati dugo kod nas u gradu Rudnika mrkog ugljaMonolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
Hotbird 13EChuckie je napisao/la:Imam ja svašta nešto, zato me i zanima gdje na satelitu da nađem, zanima me HD, jel MegaTV u HDu?hule_barca je napisao/la:MEGA TV prenosi njihove mečeve koliko ja znam i dosad su bili u zaista fantastičnoj rezoluciji. Perverzija. Ako nemaš "cs" nemoj se truditi tražitiChuckie je napisao/la:Kako se zove grčka nacionalna televizija, da vidimo te šeme na satelitu.
Evo ga
Za tako dobru ponudu mu mora dati zapad plus jug ili sjever ( ili 20 KM )Saurman je napisao/la:To je ponuda koja se ne odbija.Monolog je napisao/la:Evo moje ponude - trajni boravak u Banovićima!Adi13 je napisao/la:PRodajem kartu ZAPAD za utakmicu bih-grcka.. zainteresovani neka se jave:)Ne moraš se truditi da odgovoriš.
Samo par kolutova iznadBlek_Stena je napisao/la:Sta je vise sa onim kampom u zenici, kad ga vise planiraju zavrsavat? Ovo je stvarno sramota gdje igraci treniraju! Samo nam fali da se na ovakvom losem terenu jos neko povrijediNe bi im nista bilo da su otisli negdje drugo odradit ove pripreme do petka
zizu1991 je napisao/la: Neće kompleks biti završen i otvoren prije dana Zenice, tako sam ja čitao ima 2 mjeseca meni se čini. Ako misliš na trening centar koji se pravi uz podršku UEFA-e programa za razvoj ( valjda je UEFA - in, ili je FIFA - in )
Drug, kanal je SD, ali je slika u redu, vjerovatno bolja nego na BHT1.hule_barca je napisao/la:MEGA se zove. Slika je Full HD bez premca znači. Ako možeš gledati na MEGA gledaj, mada kažem ti bez "cs" nemaš šta tražiti. Imaš i na Al Jazeera sport +9 ako ti je lakše. Jeste da je slika slabija ali ako ne budeš mogao na MEGA nek' imaš rezervnu opciju
adriano_leite je napisao/la:Napisao je neko, bit ce na BHT1 HD prijenos i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.