Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZagorTeNej
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 20:01

Mislim da ako prvi damo go bice sve ok, ako se oni otvore mislim da bi mogli komotno da im zabijemo 3 ili 4. Mada nisu ni oni Azerbaijan ni Estonia ali da Spaniji nije bilo Casillasa i njima bi bila makar trica u Zenici.

sastav koji bi volio vidjeti:

-------------------------Hasagic

---------Panzda------Nadarevic------Jahic

Ibricic----------------------------------------Salihovic

-------Pjanic----Misimiovic-----Mejunjanin

----------Muslimovic-------Dzeko
Zadnja izmjena: ZagorTeNej, dana/u 15 nov 2009, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 nov 2009, 20:02

reds je napisao/la:3:1 za nas na biljinom :D
kad smo kod njih mogli im uvalit 3 gola (a nismo :mrgreen: ), nije nerealno ocekivat ovakakv rezultat,,,, :) :)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Tarik14
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 20:02

CRNI_SA je napisao/la:evo reko ciro na mahali tv da ce pandja na mjesto salihovica a salihovic na mjesto murata -jupi :D
Na BHT1? :?

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 15 nov 2009, 20:03

NoName je napisao/la:
" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike :!:
I šta se sad ti sekiraš oko toga koje pichke materine? Hoćel tebe boljeti ta kazna?
Oće seljačino iz Visokog. To su i moje pare :lol:
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 20:03

ZagorTeNej je napisao/la:Mislim da ako prvi damo do bice sve ok, ako se oni otvore mislim da bi mogli komotno da im zabijemo 3 ili 4. Mada nisu ni oni Azerbaijan ni Estonia ali da Spaniji nije bilo Casillasa i njima bi bila makar trica u Zenici.

sastav koji bi volio vidjeti:

-------------------------Hasagic

---------Panzda------Nadarevic------Jahic

Ibricic----------------------------------------Salihovic

-------Pjanic----Misimiovic-----Mejunjanin

----------Muslimovic-------Dzeko
sad je reko ciro na tv mahali na salihovice mjesto pandja a salihovic na muratovo 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 nov 2009, 20:04

Jos jedanput se pokazalo da velike ekipe ,i kad slabo igraju pobjedjuju ,a male i kad lete po terenu ostaju kratkih rukava..mi smo mladi ,zeleni ,neiskusni ,i sto je najjace mislimo da su tamo vanzemaljci koji igraju neku drugu igru ,a koju mi tek upoznajemo ..
Nevjerovatno sa kojom dozom nesigurnosti smo usli u igru ,kako smo bili bez ideja ,kako su nam se noge odsjekle ,i nakon 2 trecine utakmice skontamo da i mi znamo igrati lopte ,i da preko puta nas nisu nikakvi svemirci koji lete.
Gledao sam isjecke utakmice Irska-Francuska,sta su samo Irci promasili ,a Francuzi lagano iz nicega gol dali...
Imam utisak da ce nam ova zadnja trecina utakmice ,gdje smo bili odlicni ,biti razlog da vjerujemo da mozemo pobjediti obicne ljude ,obicne Portugalce ,koji ,usudjujem se reci nisu uopce bolji od nas..
Spahic ce nam faliti neizmjerno ,ali mislim da ce se naci optimalna zamjena ,i da cemo napadackom igrom raziti male Portugalce,jer me nisu nicim impresionirali ,osim brzinom igraca koji se u vecini slucajeva zaljecu pespotrebno ,pucaju u nebesa ,nisu kompaktni nikako ,i u zadnjoj liniji imaju milion nedostataka.
Jako sam razocaran ,citav dan sam tuzan ,kontam kako je moguce da smo propustili onakve prilike ,ali sam svjestan da smo jos zeleni i da je to dio pravljenja jedne velike ekipe koja ce u narednom periodu sigurno spadati u sam vrh EU i Svjetskog nogometa.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 nov 2009, 20:04

ljudi sta slutite bezveze o tim himnama,uvijek se zviždalo i zviždat ce osim TURSKOJ

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 20:04

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 20:05

jocker123 je napisao/la:ljudi sta slutite bezveze o tim himnama,uvijek se zviždalo i zviždat ce osim TURSKOJ
protiv spanije nije se zvidzalo , a u turskoj nasoj se zvizdalo ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2009, 20:06

@zmal ili zmalicu :D - U redu je care, ili carevicu :mrgreen:
Uzivaj ti meni u nekakvoj mrznji, a ja cu se vec nekako snaci :lol: i jos nesto...ne znas citati dobro :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 20:07

" ? 2 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike :!:
I šta se sad ti sekiraš oko toga koje pichke materine? Hoćel tebe boljeti ta kazna?
Zaboravio si H majmune nepismeni. Vi lešinari i jeste tu samo kad se ima šta dijeliti a kad treba šta davati onda vas nigdje, krelac.

Gledao si tekmu sinoć? Za koga si navijao?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 nov 2009, 20:08

jocker123 je napisao/la:ljudi sta slutite bezveze o tim himnama,uvijek se zviždalo i zviždat ce osim TURSKOJ
ma da, a nek oni nasu himnu izvizdaju u istanbulu... :roll:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 15 nov 2009, 20:09

" ? 2 je napisao/la:
NoName je napisao/la:

Zika ne treba tebe da brine oceli biti kazne
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Жика Павловић 2
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић 2 » 15 nov 2009, 20:13

NoName je napisao/la:
" ? 2 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Zaboravio si H majmune nepismeni. Vi lešinari i jeste tu samo kad se ima šta dijeliti a kad treba šta davati onda vas nigdje, krelac.

Gledao si tekmu sinoć? Za koga si navijao?
:lol: Oće se piše sa H? Nisam to znao :D . Gledao sam utakmicu. Za vas sam navijao. I nisam Lešinar ;)
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 15 nov 2009, 20:13

Mi izgubili 2 zadnja vezna, a ni Ciro ni vi spominjete Bajramovica kao vise nego dostojnu zamjenu??? Pa ja sam jedva cekao da ovi dobiju kartone, pa da taj decko Portugalcima .ebe mater!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 20:16

Da si išao makar 4 razreda u školu znao bi....Za vas? Pa to su onda naše pare, znaš. Jesi lešinar, ne mislim član navijačke skupine Portugala iz BL nego lešinar u životu. Ma kome ja zapravo pričam, 'ajd zdravo!

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 20:16

velez_mostar je napisao/la:Jos jedanput se pokazalo da velike ekipe ,i kad slabo igraju pobjedjuju ,a male i kad lete po terenu ostaju kratkih rukava..mi smo mladi ,zeleni ,neiskusni ,i sto je najjace mislimo da su tamo vanzemaljci koji igraju neku drugu igru ,a koju mi tek upoznajemo ..
Nevjerovatno sa kojom dozom nesigurnosti smo usli u igru ,kako smo bili bez ideja ,kako su nam se noge odsjekle ,i nakon 2 trecine utakmice skontamo da i mi znamo igrati lopte ,i da preko puta nas nisu nikakvi svemirci koji lete.
Gledao sam isjecke utakmice Irska-Francuska,sta su samo Irci promasili ,a Francuzi lagano iz nicega gol dali...
Imam utisak da ce nam ova zadnja trecina utakmice ,gdje smo bili odlicni ,biti razlog da vjerujemo da mozemo pobjediti obicne ljude ,obicne Portugalce ,koji ,usudjujem se reci nisu uopce bolji od nas..
Spahic ce nam faliti neizmjerno ,ali mislim da ce se naci optimalna zamjena ,i da cemo napadackom igrom raziti male Portugalce,jer me nisu nicim impresionirali ,osim brzinom igraca koji se u vecini slucajeva zaljecu pespotrebno ,pucaju u nebesa ,nisu kompaktni nikako ,i u zadnjoj liniji imaju milion nedostataka.
Jako sam razocaran ,citav dan sam tuzan ,kontam kako je moguce da smo propustili onakve prilike ,ali sam svjestan da smo jos zeleni i da je to dio pravljenja jedne velike ekipe koja ce u narednom periodu sigurno spadati u sam vrh EU i Svjetskog nogometa.
Potpisujem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 20:17

" ? 2 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Pa koji klinac onda pises ,,ako budete pravili,,
Totalno si nejasan.
Ustvari nisi ,ti si tipicni ,,jednoguzicni sijedac na dvije stolice,, :lol:
A to tvoje ,,oce,,dovoljno pokazuje tvoje zemljoradnicke i svinjogojstvene vrline :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 15 nov 2009, 20:20

" ? 2 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko :mrgreen: :mrgreen:
Dinamu ZG su oduzeta tri boda zbog navijača. Budi siguran da vlastodršci u FIFA i UEFA jedva čekaju priliku. Mnogi će biti na gubitku ako Ronaldo i Portugal ne budu igrali u J.Africi. Kad kažem gubitak mislim na pare. Fudbal se odavno ne igra zbog fudbala.
Pametno vam kaže ovaj moj sugrađanin. Oni jedva čekaju priliku da nas sjebu, ali ruku na srce u poslednjih nekoliko tekmi smo pokazali, da smo navijači za primjer svima. Ostanimo takvi.
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Hare_
Kontakt:

Post Postao/la Hare_ » 15 nov 2009, 20:23

Nema predaje.[/size]
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.