Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Koji izliv primitivizma nije moguce, nek navija za koga hoce sta vas boli..... I sa ovakvim likovima da gledam utakmicu i jos dati masne novce... Fina televizija i cuga a vi pacenici uzmite lopatu u ruku i posadite koju krompiru umjesto da trosite slobodno vrijeme na gluposti..
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je da mu je juce bio rodjendan. Da je bio 1-2 dana prije tekme, jos bi mahmurao na tekmi 

Kakva bi tek bila rasprava da je Srbija igrala protiv Turske
svejedno je za koga će navijati ili ne navijati, obje su zemlje bile agresori na našu (kao i ova gore navedena), to što je neka manje a neka više, ne briše da su ipak bili agresori.
On topic, nadam se da će se u ovoj utakmici Edin više truditi i trčati na loptu, barem k'o Ibišević ako ne može bolje

svejedno je za koga će navijati ili ne navijati, obje su zemlje bile agresori na našu (kao i ova gore navedena), to što je neka manje a neka više, ne briše da su ipak bili agresori.
On topic, nadam se da će se u ovoj utakmici Edin više truditi i trčati na loptu, barem k'o Ibišević ako ne može bolje

Normalno da ce Džeko navijat za Srbiju kad mu tamo igraju 2 suigraca ,cak ni meni kao Hrvatu nije pao u ocima.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma to je dzeko bezveze izjavio (nije morao, ali eto) radi te dvojice saigraca, a u sustini, zaboli njega penis kako ce igrati hrvati i srbi, a isto tako i nastasic i kolarov..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dzeko je bio u ratu u bosni i sve prezivio ja iskreno i sumnjam da je to on izjavio ako jest nek dodje tobe brzo
.
U petak 2-1 ako bog da

U petak 2-1 ako bog da
I to bi bilo to.Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Dzeko ce navijati za Hrvatsku.
Ja Berndu vise vjerujem nego Avazu ili Kuraru

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
NISU KOLAROV i ostali igraci rokali po bosni, a ako cemo iskreno nisu u mostaru ni hrvati bacali svijeće... meni je glupo uopste spominjati rijeci NAVIJANJE u kontekstu neke druge reprezentacije ili npr nekog drugog kluba osim sarajeva... ok gotiviti neki klub (ja npr Juve) tako da sa jedne strane logicno da ce biti na strani srbije jer se druzi sa pola repke njihove
a sto se tice naseg palamuđenja i osuđivanja, ne kakite puno pola ferhadije sa turskim zastavama slavi pobjedu turske... niđe veze, onako se ne slave pobjede repke nekad al vazno je da uvijek druge vidimo...
edine ti u petak njega zavali (moze i dvva puta) a to za koga ces navijati u tom za NAS nebitnom susretu bas me boli..
a sto se tice naseg palamuđenja i osuđivanja, ne kakite puno pola ferhadije sa turskim zastavama slavi pobjedu turske... niđe veze, onako se ne slave pobjede repke nekad al vazno je da uvijek druge vidimo...
edine ti u petak njega zavali (moze i dvva puta) a to za koga ces navijati u tom za NAS nebitnom susretu bas me boli..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dame i gospodo, držite se teme 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ljudi tema je Edin Dzeko, nije politika ili naprimjer Kolasinac
"Sport za djecu sa umanjenim sposobnostima je neophodan dio terapije i odrastanja, iako veliki broj njih nema potrebnu podršku ni priliku za to. Želim da svi govorimo o njihovim mogućnostima, umjesto o poteškoćama" - riječi su našeg dijamanta.

SVAKA CAST EDINE!

SVAKA CAST EDINE!
Eto kakva vam je diskusija, kada Majstor10 postade glas razuma.Majstor10 je napisao/la:Ljudi tema je Edin Dzeko, nije politika ili naprimjer Kolasinac

Majstore, halal ti ćufta! Ovaj utorak će iznenada biti bolji dan.Majstor10 je napisao/la:Ljudi tema je Edin Dzeko, nije politika ili naprimjer Kolasinac

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
To Edineee..."Pričao sam sa Džekom o duelu Srbije i Hrvatske i rekao mi je da će navijati za nas u petak. Znamo da i njih čeka važna utakmica sa Grčkom", istakao je Nastasić.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A oni ce navijati za bracu iz GrckeEngland je napisao/la:To Edineee..."Pričao sam sa Džekom o duelu Srbije i Hrvatske i rekao mi je da će navijati za nas u petak. Znamo da i njih čeka važna utakmica sa Grčkom", istakao je Nastasić.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- adriano_leite
- Kontakt:
Realno, svakog od nas boli qrac hoce li neko navijati za nas ili ne. To ne govori nista o nama, to govori o ljudima koji navijaju protiv zemlje koja ih je izrodila, a te dijelove Bosne i Hercegovine nikada nece moci odnijeti u svoje omiljene zemlje, ma koliko za njih navijali.England je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Xadriano_leite je napisao/la:Realno, svakog od nas boli qrac hoce li neko navijati za nas ili ne. To ne govori nista o nama, to govori o ljudima koji navijaju protiv zemlje koja ih je izrodila, a te dijelove Bosne i Hercegovine nikada nece moci odnijeti u svoje omiljene zemlje, ma koliko za njih navijali.England je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.edindzeko.ba/bh/index.php/co ... -nau-snagu" onclick="window.open(this.href);return false;I na kraju...
S obzirom na to da su me mnogi pitali za koga ću navijati u utakmici u Zagrebu, koju 22. marta igraju Hrvatska i Srbija, te da neke medije, čini mi se, više interesuje to, nego činjenica da smo imali fantastično druženje sa djecom na Mojmilu, moram reći da sam nautralan.
Međutim, kako ne bi bilo dalje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja, s kojima nerijetko provodim slobodno vrijeme. Mene interesuje reprezentacija BiH i rezultat tog susreta, ali ako me neko, kao čovjeka, upita za taj meč, reći ću da mi je rezultat najmanje bitan. Ono što mi je mnogo bitnije jeste da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti.
U ovoj utakmici nemam favorita, jer sam zaista zaokupljen mečom u Zenici i nemam čak ni vremena da razmišljam o meču u Zagrebu, ali kao čovjeku i sportisti, bitno mi je da sve prođe u najboljem mogućem redu, tako da navijam za fudbal, a na Maksimiru nek pobijedi bolji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ma ajd, bitno je da je dobri Bošnjo popljuvao Džeku na osnovu jedne kolumne ispodprosječnog net portala.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], hurem, xinxee i 39 gostiju.