Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MirePjanic
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Za nas koji nemamo kanal BHT1, hoce li mozda slucajno biti HD-stream negdje preko interneta? Hvala unaprijed! 

FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
-
- Kontakt:
Je li Pandza dovoljno zdrav da igra?
evo sta ce miske da radi grcima, i jos mnogo vise...
http://pics.kuvaton.com/kuvei/football_skills.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pics.kuvaton.com/kuvei/football_skills.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
hurem je napisao/la:evo sta ce miske da radi grcima, i jos mnogo vise...

Ne, Pandza je bio van terena 7mj.Je li Pandza dovoljno zdrav da igra?
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
bit ce ti na jednom od ovih kanala, sigurno!MirePjanic je napisao/la:Za nas koji nemamo kanal BHT1, hoce li mozda slucajno biti HD-stream negdje preko interneta? Hvala unaprijed!
http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

trenutno je stranica u doradi, ali ce biti link na dan utakmice (valda), ja uvijek tu gledam, u hd-u:
http://www.****.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 mar 2013, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
- MirePjanic
- Kontakt:
hurem je napisao/la:bit ce ti na jednom od ovih kanala, sigurno!MirePjanic je napisao/la:Za nas koji nemamo kanal BHT1, hoce li mozda slucajno biti HD-stream negdje preko interneta? Hvala unaprijed!

FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
dobit ces ga na dan utakmiceMirePjanic je napisao/la:hurem je napisao/la:bit ce ti na jednom od ovih kanala, sigurno!MirePjanic je napisao/la:Za nas koji nemamo kanal BHT1, hoce li mozda slucajno biti HD-stream negdje preko interneta? Hvala unaprijed!

Kakva je ovo kaljuza na treningu reprezentacije
samo fali da se neko povrijedi...... toliko o uslovima pred
najvazniju tekmu....
.Ako nista trening na Kosevo ili Grbavicu

najvazniju tekmu....

Reče Pape da je ovaj teren od svih terena koje je on gledao, i Koševa i Grbavice, najbolji za trening, odnosno, da je najmanje uništen.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- MirePjanic
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vrijednost igrača, prema TM-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ma ima da ih na******
U ovoj utakmici, mene vise brine sto necemo imati Salihovica, nego Pjanica...Ali Pape se nekako fakinski pravo ponasa, imam osjecaj da drzi neki as u rukavu...
Pravda za Papeta!
Tooooo HD konacno, jos na satelitu uhvatititi te grke, posto ce na BHTu opet slika biti ocajna.Dzonikola je napisao/la:U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekako kad se sve ovo realno pogleda, bolji su od nas samo u odbrani (s tim da mi nemamo lijevog beka).
U vezi smo tu negdje, radi izostanka Pjanica.
U napadu i na golu smo puno bolji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ok ta sva gore statistika, ali znamo sta je npr. onaj panj Samaras radio nasoj odbrani
Eh da je fudbal tenis, to bi bila druga prica 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ali su oni kao kolektiv jaci od nas, to jest njihov nacin igre diktira da budu jak kolektiv i imaju puno vise iskustva u igranju ovako teskih utakmica, ustvari tom je i specijalnost, da ne podlijezu pritisku...ceze je napisao/la:Nekako kad se sve ovo realno pogleda, bolji su od nas samo u odbrani (s tim da mi nemamo lijevog beka).
Pravda za Papeta!
Pa dobro sad, ne znam po cemu se moze vidjeti ko ima jaci kolektiv, kada je i u nasoj repki atmosfera stvarno dobra,da ne kazem izvrsna, konacno i rad sa savezom normalan, igraci se ne opterecuju nebitnim stvarima i problemima, cijela nacija je uz njih i slicno.Dufresne je napisao/la:Ali su oni kao kolektiv jaci od nas, to jest njihov nacin igre diktira da budu jak kolektiv i imaju puno vise iskustva u igranju ovako teskih utakmica, ustvari tom je i specijalnost, da ne podlijezu pritisku...ceze je napisao/la:Nekako kad se sve ovo realno pogleda, bolji su od nas samo u odbrani (s tim da mi nemamo lijevog beka).
S tim da imaju vise iskustva u ovakvim tekmama i da ne podlijezu pritisku se slazem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
[youtube][/youtube]

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ko god je gledao ponovo utakmicu izmedju Grcke i BiH vidio je koliki je izostanak Pjanića,tamo jednostavno od naših niko nije imao petlju da iznese loptu sve se zasnivalo na vraćanju odbrani od strane ZAhirovića Medunjanina i onda pokušaji probijanja po bokovima gdje je uglavnom Salihović ubacivao s lijeve strane nerezonske ubačaje..Pjanić je taj ključni igrač koji uđe u protivnički teren napravi veliki broj kontakata sa loptom,aktivira i ostale igrače i uvijek negdje se pojavi šupljina za proboj..Bez njega smo tromi,Misimović nema snage da dođe do centra uzme loptu i da proigrava saigrače,a da pritome bude i u vrhu napada iza leđa Ibievića i Džeke..
Bez Salihovića i Pjanića bod ko kuća jer lijevu stranu ZUkanović protiv bržih igrača ne može držati,a opet Lulić u odbrani to je velika šteta..
Bez Salihovića i Pjanića bod ko kuća jer lijevu stranu ZUkanović protiv bržih igrača ne može držati,a opet Lulić u odbrani to je velika šteta..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.