Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hoce li nasi imati poslijepodnevni trening zna li ko??
SLOBODA NAVIJAČIMA
Jbg, pred Portugal se dosta utakmica odigralo na Bilinom polju (Čelik i mlada repka), a i teren je bio od 1970. Čelik sada ni ne igra domaće utakmice na Bilinom polju kada repka ima utakmicu narednu sedmicu.Principatus je napisao/la:Koja razlika usporedjeno sa terenom pred Portugal.

Čelik Zenica 1945
Uh vec me sve neka jeza..
- Greenfingers
- Kontakt:
moze li mi neko reci u koliko je danas poslijepodnevni trening u Hrasnici???
http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... 19-03-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
galerija
http://www.zenit.ba/?p=25000" onclick="window.open(this.href);return false; Ciro najava pred utakmicu
galerija
http://www.zenit.ba/?p=25000" onclick="window.open(this.href);return false; Ciro najava pred utakmicu

Završen i posljednji reflektor, prefarbano i postavljene reklame.
Čelik Zenica 1945
Imam pravo los osjecaj u vezi Spahica. Boga molit da sve bude ok, ali nisu ti sinusi zayebancija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Fino vrijeme u Zenici
Nadam se da će ostati tako i do sam utakmice, i zbog igrača, a i navijača 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MirePjanic
- Kontakt:
Nisam 100% siguran al mislim da je trening u Hrasnici poceo prije sat vremena. Evo taman gledam neke slike na Faceboku i trening zmajeva u Hrasnici.Greenfingers je napisao/la:moze li mi neko reci u koliko je danas poslijepodnevni trening u Hrasnici???
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
O kako neće. 21. je proljeće i dan Grada Zenice. Ide čimburijada pa sutradan utakmica, bit će to pravi teferič kao i uvijek. Ne bi me čudilo da nam ispred Prve gimnazije opet neko okrene janje 22. marta. Žalosno, ali i smiješno.legenda reala je napisao/la:Fino vrijeme u ZeniciNadam se da će ostati tako i do sam utakmice, i zbog igrača, a i navijača

I da, novi šalovi za Zeničane. (Open in New Tab)

Čelik Zenica 1945
Jos kad nas pape iznenadi i pjanic zaigra
bit ce ludnica
hehe Da ja dobiti bar 1 : 0
samo nek je pobjeda
Bih - Grcka

Bih - Grcka

- legenda reala
- Kontakt:
Jeli Salihović ikako doputovao u Sa, pošto ga na ovim slikama nigdje nema, ni da stoji sa strane

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ukljuci mozak i procitaj par reportaza s danasnjeg treninga. Sve ce ti biti jasno.legenda reala je napisao/la:Jeli Salihović ikako doputovao u Sa, pošto ga na ovim slikama nigdje nema, ni da stoji sa strane![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Pape nekako pritajno ocekuje da Pjanic zaigra, al' tesko ljudi. Sve kad bi i igrao pitanje je koliko moze, jer nije 15-tak dana trenirao, tako da ne ocekujemo puno. Nadat se da ce Spaha bit dobro do petka, mislim nema sumnje da ce igrat, ipak kapiten je to.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Lagano Medeni. Kakva to nervoza...Medo10 je napisao/la:Ukljuci mozak i procitaj par reportaza s danasnjeg treninga. Sve ce ti biti jasno.legenda reala je napisao/la:Jeli Salihović ikako doputovao u Sa, pošto ga na ovim slikama nigdje nema, ni da stoji sa strane![]()
U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Kakav je tern u Zenici trenutno. Zna(de) li iko?
-
- Kontakt:
http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... 19-03-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto slike od danas sa BP
Eto slike od danas sa BP
Hvala.kinder_jaje je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... 19-03-2013
Jarane, teren je ko picino oko.....
-
- Kontakt:
Nista drug tu smo da se pomazemo a i meni se svidja teren samo da ne bude puno kiseBatko je napisao/la:Hvala.kinder_jaje je napisao/la:http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... 19-03-2013
Jarane, teren je ko picino oko.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.