**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Nije nam prvi put isto ko i vama." ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
Donijet cemo im cvijece,treba ih polomiti kako na terenu tako na ribinama.CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
ne radi togalejla je napisao/la:zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace, nemozes biti kaznjen ako zvizducima ispratis himnu tvoga protivnika." ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Ne treba tebi ostar noz, tup ti podvalitigeronimo je napisao/la:ZagorTeNej je napisao/la:netreba imam vrlo ostar noz,ali nebrinem se ja nece on igrat u srijedu 1000% pa njega nije niko ni cuvo on je sam sebe cuvo![]()
![]()
![]()
![]()
Serenadethe scouser je napisao/la:Treba im pjevat' ispod hotela citavu noc......
Željovac je napisao/la:Joj Ćire kralja i izjava i razmišljanja. Inače, prejaka ideja je ovo da ih se isprepada na aerodromu, isključivo navijanjem, legalno, da bude topao doček. A himnama zviždat' je najveći primitivizam i to smo nadišli u zadnje vrijeme.
Ćiro: "**** ga, možda sam ostario pa nisam vidio da se Muratović zamorio"
To sto se tice himne sam negdje procitao jedan clanak da reprezentacija cijoj se himni zvizdi i tim se cinom osjeca ugrozeno ima pravo da ne odigra utakmicu, i onda ce FIFA (mafijaska organizacija) odluciti koji ce rezultat biti za zelenim stolom. U ovom slucaju mislim da i ptice na grani znaju sta bi mafija odlucila. O ovoe je isto pisano kad je Srbija igrala s Francuskom u Beogradu.CRNI_SA je napisao/la:ne radi togalejla je napisao/la:zbog zvizdanja himne???CRNI_SA je napisao/la:onda malo fifa intervenise i bay bay bosniabez obzira na pobjedu od 2-0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego malo vidi sta se gore pise ,ovdje moras 10 puta pritisnuti klic malo kasni a sto se tice himne izvizdati kao i oni nama
Dinamu ZG su oduzeta tri boda zbog navijača. Budi siguran da vlastodršci u FIFA i UEFA jedva čekaju priliku. Mnogi će biti na gubitku ako Ronaldo i Portugal ne budu igrali u J.Africi. Kad kažem gubitak mislim na pare. Fudbal se odavno ne igra zbog fudbala.T-MAC je napisao/la:**** te sve kazne ako mi odemo na svjetsko" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike![]()
Ako ce bit' sa bubnjevima,mogu i oneKnele je napisao/la:Serenadethe scouser je napisao/la:Treba im pjevat' ispod hotela citavu noc......
I šta se sad ti sekiraš oko toga koje pichke materine? Hoćel tebe boljeti ta kazna?" ? 2 je napisao/la:Ako budete zviždali portugalskoj himni budite sigurni da će FIFA odrezati lijepu kaznu. A ako budete pravili još kakvih sran*a, očekujte i par utakmica bez publike
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.