Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Iako nisam mislio da cu to danas tako vidjeti, ali sam isto misljenja da ce nam Rahimic trebati. Sad koliko je to pozitivno sto nam treba je druga stvar. Iskusan jeste i cisti profesionalac, to jest, uvjek je u dobroj tjelesnoj formi.
Interesantno je, da o Besicu niko od nas ne prica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja njega posebno simpatisem, jedan od omiljenih igraca. Problem je sto on nije zrio za utakmicu ove vrste. Moram priznat', ne bi mi nista bilo draze nego da Mume se nadje u prvih 11 i usput podere guzove Karagounisu i ekipi. Momak je zvijer, al' njegovo vrijeme tek dolazi.Principatus je napisao/la:Iako nisam mislio da cu to danas tako vidjeti, ali sam isto misljenja da ce nam Rahimic trebati. Sad koliko je to pozitivno sto nam treba je druga stvar. Iskusan jeste i cisti profesionalac, to jest, uvjek je u dobroj tjelesnoj formi.
Ja licno bi volio ovako nesto
Begovic
Mujdza-Spahic-Zukanovic-Lulic
Visca-Medunjanin-Zahirovic-Miske
ED-Vedo
samo ovo Pape ne bi pustio da igra pa kad bi znao i da cemo pobijediti
Begovic
Mujdza-Spahic-Zukanovic-Lulic
Visca-Medunjanin-Zahirovic-Miske
ED-Vedo

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Principatus
- Kontakt:
I meni je simpatican. Njegova slika bi u leksikonu mogla biti pored rijeci "miran".Medo10 je napisao/la: Ja njega posebno simpatisem, jedan od omiljenih igraca. Problem je sto on nije zrio za utakmicu ove vrste.
Sreo sam njega i Mireta na aerodromu u Cirihu, veoma opusten lik, toliko tiho i smireno prica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Spahić ostao u hotelu, Pjanić lagano trčkarao
Imali slika, video kakav

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Ko je kome prevodilac bio?Principatus je napisao/la:I meni je simpatican. Njegova slika bi u leksikonu mogla biti pored rijeci "miran".Medo10 je napisao/la: Ja njega posebno simpatisem, jedan od omiljenih igraca. Problem je sto on nije zrio za utakmicu ove vrste.
Sreo sam njega i Mireta na aerodromu u Cirihu, veoma opusten lik, toliko tiho i smireno prica.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Pa necemo valjda ostat bez Salihovica, Pjanica i Spahica
gluhoo bilo ....

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Ma necemo. Nebi me iznenadilo da su svi ko zapeta puska.bordo_Sarajevo je napisao/la:Pa necemo valjda ostat bez Salihovica, Pjanica i Spahica![]()
gluhoo bilo ....
Ost'o Spaha u hotelu da gleda Winx na Hayatu, njemu inace omiljeni crtani.

- Citizen-X
- Kontakt:
ja bih radije da imamo pristup kao da nemamo sanse sa grckom pa dat sve od sebe da neku i dobijemo nego ovakvu euforiju nabacit koja ce nas na kraju kostat....
to su evropski prvaci, majstori ruznog fudbala, veliki maheri i na kraju krajeva imamo totalno los skor sa njima....
bilo kakva euforija tipa ma pobijedicemo ih ma moramo ma ovo ma ono - apsolutno nema mjesta....
to su evropski prvaci, majstori ruznog fudbala, veliki maheri i na kraju krajeva imamo totalno los skor sa njima....
bilo kakva euforija tipa ma pobijedicemo ih ma moramo ma ovo ma ono - apsolutno nema mjesta....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Principatus
- Kontakt:
Rahimic je nesto pricao Svapski, jer mu familija ovdje zivi pa smo se tako sporazumili.Medo10 je napisao/la:Ko je kome prevodilac bio?Principatus je napisao/la:I meni je simpatican. Njegova slika bi u leksikonu mogla biti pored rijeci "miran".Medo10 je napisao/la: Ja njega posebno simpatisem, jedan od omiljenih igraca. Problem je sto on nije zrio za utakmicu ove vrste.

Haj' da se kladimo da Rahima nikada u zivotu cesalj nije koristio.Principatus je napisao/la:
Rahimic je nesto pricao Svapski, jer mu familija ovdje zivi pa smo se tako sporazumili.

- MirePjanic
- Kontakt:
Jucer je rekao Pape da danas mozda nece Spahic trenirat sa ekipom, al da ce biti spreman u petak. Spahic ce voditi ekipu, tu nema nikakve dileme.
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
-
- Kontakt:
ne znam ljudi ali meni ovo izgleda kao da Pjanic mulja da nece igrati imam osjecaj da je to dogovor jer evo od juce cuo sam najmanje deset puta da ne moze igrati i sad vidim trenira...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Opticka varka. Strogo zabranjeno vjerovanje ocima i mozgu do 22.3.13 i istrcavanja igraca.nidjeveze22 je napisao/la:ne znam ljudi ali meni ovo izgleda kao da Pjanic mulja da nece igrati imam osjecaj da je to dogovor jer evo od juce cuo sam najmanje deset puta da ne moze igrati i sad vidim trenira...
Samo cekam da Pape izjavi kako je Miske dobio hemeroide na letu do Sarajeva i kako nece biti spreman za utakmicu.
- MirePjanic
- Kontakt:
Kladim se da nece igrati. Ako vec bude igrao, igra ce mozda zadnji 15-20 minuta.zmaj_Bosne je napisao/la:Vidjet će te, Pjanić će igrati 100%
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Auu, kao tepih 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Principatus
- Kontakt:
Koja razlika usporedjeno sa terenom pred Portugal. 

Ovo bi bio vrh!Medo10 je napisao/la:Opticka varka. Strogo zabranjeno vjerovanje ocima i mozgu do 22.3.13 i istrcavanja igraca.nidjeveze22 je napisao/la:ne znam ljudi ali meni ovo izgleda kao da Pjanic mulja da nece igrati imam osjecaj da je to dogovor jer evo od juce cuo sam najmanje deset puta da ne moze igrati i sad vidim trenira...
Samo cekam da Pape izjavi kako je Miske dobio hemeroide na letu do Sarajeva i kako nece biti spreman za utakmicu.

Teren je dobar, prema toj fotografiji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.