Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Medo10
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 01:22

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nista mi nebi bilo draze, nego da ga vidim kako ponovo rafala. :D
Samo nek' promijeni oruzje. Cini mi se da je prosli put bilo u pitanju Kalasnjikov ili Heckler...nisam siguran :mrgreen:
vidis da granate ispaljuje, u pitanju je

slika :mrgreen:
Izvinjenje, ipak je pumparica u pitanju. MOSSBERG 835 ULTI MAG. Miske nabavio iskljucivo za lov na malo vece azdaje. :mrgreen:

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 19 mar 2013, 07:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:jedva cekam za utakmicu bodrim repku sa dresom kolasinca suhog mesa sudzuka slatkog pica i sve zivo prije tekme klanjam i palim ilahije
Hazime, imamo bingo.
koji bingo :lol:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 mar 2013, 07:50

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 mar 2013, 09:44

Reuf Karabeg o Spahiću: ``On je bio kod ljekara, imao je i temparaturu, uradili su drenažu, bolje je i nebi trebao biti problem da igra utakmicu! Jak je Emir i izdržati će!``

Karabeg je pričao i o Pjaniću: ``Miralemova želja je da igra, nažalost njegovo stanje koje sam vidio na CD-snimku, je veoma ozbiljno! Znam da mu je stalo do utakmice, ali je to ozbiljna povreda, večeras ću uraditi pregled noge. Vjerujem da može da igra, ali međutim trebamo biti objektivni i čuvati nogu. Ako bude potrebe za daljnu diagnostiku ili nove snimke učinit ćemo to! Ali ne treba ni zaboraviti, da je izvan terena više od 15 dana! Nadamo se pozitivnim rezultatom - ali trebamo svi biti objektivni i realni, ne treba ništa rizikovati!``

``Treba sagledati čitavu Miralemovu situaciju fizički i psihički. Psihički je spreman na utakmicu, ali mora biti i fizički spreman, ne radi se tu samo o skočnom zglobu ima i problema sa mišićem i nadkoljenicom.`` - dodao je Karabeg.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 09:50

jasko_juve je napisao/la:Reuf Karabeg o Spahiću: ``On je bio kod ljekara, imao je i temparaturu, uradili su drenažu, bolje je i nebi trebao biti problem da igra utakmicu! Jak je Emir i izdržati će!``

Karabeg je pričao i o Pjaniću: ``Miralemova želja je da igra, nažalost njegovo stanje koje sam vidio na CD-snimku, je veoma ozbiljno! Znam da mu je stalo do utakmice, ali je to ozbiljna povreda, večeras ću uraditi pregled noge. Vjerujem da može da igra, ali međutim trebamo biti objektivni i čuvati nogu. Ako bude potrebe za daljnu diagnostiku ili nove snimke učinit ćemo to! Ali ne treba ni zaboraviti, da je izvan terena više od 15 dana! Nadamo se pozitivnim rezultatom - ali trebamo svi biti objektivni i realni, ne treba ništa rizikovati!``

``Treba sagledati čitavu Miralemovu situaciju fizički i psihički. Psihički je spreman na utakmicu, ali mora biti i fizički spreman, ne radi se tu samo o skočnom zglobu ima i problema sa mišićem i nadkoljenicom.`` - dodao je Karabeg.

Bla, bla, bla......nije Reuf budala da kaze sve onako kako jeste.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2013, 09:52

Igrat ce Pjanke pa makar 10 minuta.Sinoc rekao u dvorani...
1946

MirePjanic
Kontakt:

Post Postao/la MirePjanic » 19 mar 2013, 10:06

Head je napisao/la:Igrat ce Pjanke pa makar 10 minuta.Sinoc rekao u dvorani...
Hmm. Zar nije izjavio da su veoma malo sanse da zaigra? Nadam se, al tesko bogami :/
FORZA MILAN - FORZA ŽELJO!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 19 mar 2013, 10:08

Nemoj lagati ljudima ovdje. Rekao je da su šanse minimalne da zaigra. Zaboravite više na Pjanića, pa nije ni on jedini fudbaler. Miske će ga, sigurno, dostojno zamijeniti.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 mar 2013, 10:08

Mislim da se s Pjanićem neće rizikovati osim ako ne daj Bože budemo ganjali rezultat, pa da ga uvede zadnjih 20 minuta. Ipak je momak imao tešku povredu koja još nije zaliječena, a nije u trenažnom procesu skoro 15 dana. Kao što Pjanke juče reče, šanse su minimalne da zaigra.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 mar 2013, 10:16

Desmond je napisao/la:
Nemoj lagati ljudima ovdje. Rekao je da su šanse minimalne da zaigra. Zaboravite više na Pjanića, pa nije ni on jedini fudbaler. Miske će ga, sigurno, dostojno zamijeniti.
Jedna je prica za medije i kamere,druga za raju.Djaba sve,mahala radi svoje. :mrgreen:
1946

MirePjanic
Kontakt:

Post Postao/la MirePjanic » 19 mar 2013, 10:28

Pocetni sastav, sta mislite ljudi? Nesta slicno ovako, ili?

Begovic

Mujdza - Spahic - Zukanovic - Lulic

Stevanovic - Medunjanin - Zahirovic - Misimovic

Dzeko - Ibisevic

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:30

MirePjanic je napisao/la:Pocetni sastav, sta mislite ljudi? Nesta slicno ovako, ili?

Begovic

Dzeko - Ibisevic
Miske ne bih mogao kondiciono izdrzati uz aut liniju. Centralni vezni, cini mi se, da nije dovoljno iskusan za borbe. Vranjes ce sigurno igrati.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 19 mar 2013, 10:31

Sve nesto kontam da Pape i Mire hinjski mute,pa u vatru od prve minute :mrgreen:

Samo da ne bude k'o Wenger protiv Barce,pola ekipe bilo upitno,svi ocekivali izmijenjen sastav,kad ih Wenga poslaga sve iz bolnice.Je l' potrebno rec da je do poluvremene izvrsio 2 ili 3 izmjene :lol: :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

MirePjanic
Kontakt:

Post Postao/la MirePjanic » 19 mar 2013, 10:39

Medo10 je napisao/la:
MirePjanic je napisao/la:Pocetni sastav, sta mislite ljudi? Nesta slicno ovako, ili?

Begovic

Dzeko - Ibisevic
Miske ne bih mogao kondiciono izdrzati uz aut liniju. Centralni vezni, cini mi se, da nije dovoljno iskusan za borbe. Vranjes ce sigurno igrati.
Tako je. Vranjes igra 100%, i ako mi se to ne svidja. Evo sad dobijo poruku iz Sarajeva, da me ceka orginal dres i autogram igraca :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 mar 2013, 10:42

I ja bi volio da Pjanic zaigra, ali to stvarno ne treba forsirati. Njega ne treba stavljati pod pritisak, suigrace mu ne omalazavati, kao da sve ovisi od jednog igraca, to nam sve ne treba. Ako zaigra ok, ako ne moramo bez njega i kukanje nece nikome pomoci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 mar 2013, 10:44

Begovic

Mujdza - Vranjes - Spaha - Zukanovic

Stevanovic - Medunjanin - Zahirovic - Lulic

-------------------Miske------------------

-------------------Dzeko-----------------

Al sigurno ce igrati Ibisevic, tako da najvjerovatnije otpada Stevanovic.

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:45

MirePjanic je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:

Begovic

Dzeko - Ibisevic
Tako je. Vranjes igra 100%, i ako mi se to ne svidja. Evo sad dobijo poruku iz Sarajeva, da me ceka orginal dres i autogram igraca :)
Vranjes, kakav god da je, brzi je jednu svjetlonosnu godinu od Zukanovica. Jedino sto je falilo Zukanovicu u onoj tekmi protiv Slovenaca je onaj zvuk/upozorenje kada sleper okrece se ili ide u rikverc. Isto usporeni snimak kada ga je Matavz pretrcavao.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 mar 2013, 10:47

I ja mislim da ce Vranjes biti bolje rijesenje u ovom slucaju. Zukanovic mi djeluje sigurniji, posebno psihicki, ali posebno zbog nacina kako su Slovenci pored njega probijali odbranu, a Grci ce na istu foru ici, bolji je brzi Vranjes. Isto tako mislim da ce Ognjen ovaj put uci sigurniji u tekmu. Zukanovica bi volio vidjeti na DMu.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 19 mar 2013, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 mar 2013, 10:47

slika

Odužilo se od petka :mrgreen:

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:51

Principatus je napisao/la:I ja mislim da ce Vranjes biti bolje rijesenje u ovom slucaju. Zukanovic mi djeluje sigurniji, posebno psihicki, ali posebno zbog nacina kako su Slovenci pored njega probijali odbranu, a Grci ce na istu foru ici, bolji je brzi Vranjes. Isto tako mislim da ce Ognjen ovaj put uci sigurniji u tekmu. Zukanovica bi volio vidjeti na DMu.
Diskutabilno je sada pricati o psihickom stanju Vranjesa i Zukanovica. Vranjes je prvu ozbiljniju utakmicu odigrao protiv Grcke i to u Atini, dok Zukanovic je upisao nastupe u dvije "bez znacajne utakmice" i posljednjih 20tak minuta protiv Litvanije(?).

Mozda glupo zvucalo, al' bi volio vidjeti didu Rahimica u prvoj postavi. On ima to iskustvo koje nam je prijeko potrebno. Covjek je smirene glave i dosta bi pomogao Vranjesu i ostalim golobradim momcima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.