Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Cim je D-Will usao , odmah sut i kos ..
Daj ga malo cesce s DW-om , zar je to toliko tesko ?
-
- Kontakt:
Deron <3
Fazon je sto rotira gotov citavu postavu ovako i mirza najcesce ostane sa watsonom il jos gore brooksom XDMatador je napisao/la:Cim je D-Will usao , odmah sut i kos ..
Uđe deron,osuta i Mirza Thanks Deron you are my boy
dobro je sto ne igra Hump eno ga u odjelu Nice.

Zadnja izmjena: mirzaaaaa, dana/u 19 mar 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ja, cim udje covjek koji imalo vrijedi u onom klubu, on ce imati priliku :S
Iako, i Mirza mi djeluje totalno nezainteresovano, sad, da li je u pitanju umor ili nesto drugo... Ovo sad u odbrani, previse mekano isao.
Iako, i Mirza mi djeluje totalno nezainteresovano, sad, da li je u pitanju umor ili nesto drugo... Ovo sad u odbrani, previse mekano isao.
Izdržati, to je temelj vrline!
- el-fighter
- Kontakt:
Tek sam se ukljucio, valjda nisam propustio nesto. Uspio sam uhvatiti minutu-dvije i covjek nije lopte dobio, bas kao da ga nema, za Blatchea dodavanje misaona imenica.
Evo Deron brat ga pripazi
Evo Deron brat ga pripazi

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Too Mirza !
Hajde jos jednu tricu pa da ostanem i drugo pol.

Hajde jos jednu tricu pa da ostanem i drugo pol.

jbr dan monroe 8od8 iz igre, i sad prvi put preko mirze, i sad ces vidjet kad ga ovaj hadalj izvadi odma 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Bravo Mirza, ovi te malo komentatori cimaju zbog prosle tekme. Ubaci makar 10 veceras.
Ma znam , primijetio sam i ja to , ali draze mi je da igra 10 minuta s Deronom , nego 2 dana s ovim krencinama ..
A ja mislim , bez pretjerivanja , da cu ja prije s centra dati kos preko LBJ-a i Duranta , nego sto ce Gerald Wallace tricu ubaciti

A ja mislim , bez pretjerivanja , da cu ja prije s centra dati kos preko LBJ-a i Duranta , nego sto ce Gerald Wallace tricu ubaciti

Zadnja izmjena: Matador, dana/u 19 mar 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
ovo najvise Mrzim kad izbjegava kontakt u odbrani i dopusta ova laka polaganja
daj men njegova visina i kilaza ovaj crnjo bi zavrsio u piblici **** bi mu ja pustio da ovako
prodje i polozi kraj mene, **** faul jednom bi ga mlatno ne bi vise ni pokusavao
napast preko mene

daj men njegova visina i kilaza ovaj crnjo bi zavrsio u piblici **** bi mu ja pustio da ovako
prodje i polozi kraj mene, **** faul jednom bi ga mlatno ne bi vise ni pokusavao
napast preko mene

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Hejter klasnicni i sinoc isto bez razloga.Veceras je u odbrani odlican.DzenoMjesecar je napisao/la:ovo najvise Mrzim kad izbjegava kontakt u odbrani i dopusta ova laka polaganja
napast preko mene![]()
STA SAM REKAOOOOOOOOOOOOOOOOO JBM MU UMRLEjbmilan je napisao/la:jbr dan monroe 8od8 iz igre, i sad prvi put preko mirze, i sad ces vidjet kad ga ovaj hadalj izvadi odma
Amicci Di Nessuno
Kazem ja da nije isto kad Mirza napravi airball i neko drugi u NBA,ev sjetise ga komentatori sa prosle tekme
I opet klupa,mislim da je svima jasno da PJ nema ozbiljne namjere sa Mirzom,nego je tu reda radi dok se evans ne odmori,a ako sta pogodi dobro i jest

I opet klupa,mislim da je svima jasno da PJ nema ozbiljne namjere sa Mirzom,nego je tu reda radi dok se evans ne odmori,a ako sta pogodi dobro i jest

Ma nije hejter ba, mislio sam da si malo zreliji, ustvari, ti si jedan balavac.. Odgledao dvije utakmice i pocinje odmah da prosipa lafinu po forumu. Smiri se malo.mirzaaaaa je napisao/la:Hejter klasnicni i sinoc isto bez razloga.Veceras je u odbrani odlican.DzenoMjesecar je napisao/la:ovo najvise Mrzim kad izbjegava kontakt u odbrani i dopusta ova laka polaganja
napast preko mene![]()

Izdržati, to je temelj vrline!
Komentatori su ga se sjetili zbog reakcije publike , kad je pogodio publika mu je prakticno ovacije dala ..
I onda je jedan komentator rekao He had 3 airballs in last game against Detroit ? Drugi je rekao da da ..
I onda je jedan komentator rekao He had 3 airballs in last game against Detroit ? Drugi je rekao da da ..
normalno da će ga se sjetit' kad je bacio tri airballa .. evo i JJ baci airball .. al' ih hoće u ovoj dvorani airball 
evo i Brook Lopez

evo i Brook Lopez

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 19 mar 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Mirza Teletovic
Minutes:8:30
2 pts
FG: 1/1 100 %
rebounds:2
U odbrani solidan, samo ova zadnja greska kada je bio premekan u duelu protiv crnje
Nadam se da ce igrati i Deron u petorci kada MIrza udje u 2.poluvremenu
Minutes:8:30
2 pts
FG: 1/1 100 %
rebounds:2
U odbrani solidan, samo ova zadnja greska kada je bio premekan u duelu protiv crnje

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma idi odavde Mirza dragi, molim te idi...
a ti i ja PJ...kakav cemo mi duel da imamo...da sam znao da si to ti,kad si dolazio u teretanu, otkino bih ti jaja, i zakacio ih na lat mašinu.
a ti i ja PJ...kakav cemo mi duel da imamo...da sam znao da si to ti,kad si dolazio u teretanu, otkino bih ti jaja, i zakacio ih na lat mašinu.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: mercurial, TripleThreat i 11 gostiju.