sad se kajete ha?

hehe ma jok ba,ja jesam iz ban.pa zato zezam,samo ti rjesavaj po svom
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
tu je,a imal onih navijaca iz bih ko prosli put?Amar14 je napisao/la:ja ne vidim humphries ni na klupi
__EmIr__ je napisao/la:Prisutan !. Moze li mi neko reci koliko je mirza igrao proslu posto nisam imao prilike gledati ? Hvala
Hvala jaro nadam se da ce i veceras dobiti bar toliko .nemaime je napisao/la:__EmIr__ je napisao/la:Prisutan !. Moze li mi neko reci koliko je mirza igrao proslu posto nisam imao prilike gledati ? Hvala
16 min
boli me ona strvar za Redzu, i dosadni ste vise sa njim.JTS je napisao/la:moram istaći da sam razočaran Redžinim učinkom noćas .. niti jedan poen za sada
JTS je napisao/la:moram istaći da sam razočaran Redžinim učinkom noćas .. niti jedan poen za sada
Ako sam dobro primijetio, Mirza sjedi 4 mjesta od trenerahamzaTM87 je napisao/la:Je li se meni cini , ili Bruklin ovu utakmicu igra sa samo 10 igraca ?
opusti se druže .. Redžo je ovdje glavna atrakcija, posebna dok je Mirza na klupi .. o čemu ćeš pričati kad Mirza ne igra? ili o igri Brooklyna, ili o Redži da se ismijemo kao ljudimirzaaaaa je napisao/la:boli me ona strvar za Redzu, i dosadni ste vise sa njim.JTS je napisao/la:moram istaći da sam razočaran Redžinim učinkom noćas .. niti jedan poen za sada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.