Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
živnut' će jašta .. ja sam odgledao dobar film maloprije, sad se čeka MT3
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma samo da on bude prva zamjena Redži da ne uleti Kardashian.NG1 je napisao/la:fakat sve pusto na temi vcrs..valjda to zivne malo u sljedecih 30minuta....robery20 je napisao/la:daj pisite nesto,da imam sta citat do utakmice?
Nadam se da ce Mirza vcrs uzeti vise suteva, vrijeme je da malo gleda i na sebe poput njegovih saigraca.

-
- Kontakt:
žena hrče a znam šta je meni sad preostalo i veliki pozdrav za yucca i njegovu hanumu 

Hoćemol' lagano? 

Daj hanumu Saru da nam uljepša noć...nele-BHF je napisao/la:Hoćemol' lagano?

Večer svima, večeras mirno, pozdrav za prave navijače Mirze Teletovića i ljubitelje NBA lige. Publici u Banovićima sve najbolje u narednih sedam dana

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
CashMan je napisao/la:Daj hanumu Saru da nam uljepša noć...nele-BHF je napisao/la:Hoćemol' lagano?![]()

Savršenstvo.

Ja jutros odgledao ono do kraja, nisam 2 sata spavao, i sad mi valja, pa kako bude.. 
Nadam se samo da ce Mirza ucinit da sva ova pospanost nestane, i da bude i vise nego dovoljan razlog zbog cega ostajem da ga gledam i veceras.
Pozdrav svima!

Nadam se samo da ce Mirza ucinit da sva ova pospanost nestane, i da bude i vise nego dovoljan razlog zbog cega ostajem da ga gledam i veceras.

Pozdrav svima!
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Dobra vam noc prijatelji 

-
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:Daj hanumu Saru da nam uljepša noć...nele-BHF je napisao/la:Hoćemol' lagano?![]()
Večer svima, večeras mirno, pozdrav za prave navijače Mirze Teletovića i ljubitelje NBA lige. Publici u Banovićima sve najbolje u narednih sedam dana
pridruzujem se zeljama i pozdrav sa trake,trebali bi ovi sto su poslani u banovice da se jave mogu i na kafu svratit hehehehe
link? 

ajmo lagano neki linkici ovo ono,veceras Mirza 3 airbala,5 izgubljenih lopti,sut 0/10 itd
Ja jada ocima nemogu da gledam dok Mirza ne udje u igru ,ja stream nepalim !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo ih dole medju neprijavljenim gostima sigurnonemaime je napisao/la:CashMan je napisao/la:Daj hanumu Saru da nam uljepša noć...nele-BHF je napisao/la:Hoćemol' lagano?![]()
pridruzujem se zeljama i pozdrav sa trake,trebali bi ovi sto su poslani u banovice da se jave mogu i na kafu svratit hehehehe

sad se kajete ha?

Pa ukoliko je utakmica?
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
zvuk radi!
SLIKA TIP-TOP!!!
http://www.firstrow1.eu/watch/175814/2/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SLIKA TIP-TOP!!!

http://www.firstrow1.eu/watch/175814/2/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Adibhf88, dana/u 19 mar 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kindže, kindže...
YES TV ????????????
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Ne vjerujem da ima yes tv, kada igraju gostujuce utakmice, mislim navikli smo na takvu situaciju... http://www.firstrow1.eu/watch/175814/2/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;MT3 je napisao/la:YES TV ????????????
uzivaj!
Kindže, kindže...