Znaci gasim link, a Emeryju naguzim zenku!mandraX je napisao/la:Ništa od Stevanovića ni danas.
Sve 3 izmjene iskoristio ovaj idiot.
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo postaje skroz zabrinjavajuće.
Ne dobija priliku sa klupe ni kad Sevilla ima sigurnu pobjedu. A da ne pričamo da se na njega trener može oslonuti da mu pruži priliku kad Sevilla gubi ili ima nepovoljan rezultat da Steva nešto pokuša napravit. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
nek on bježi iz ove Seville, nek ode negdje na posudbu, bilo gdje, samo nek igra..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Goalgetter
- Kontakt:
Sistematsko unistavanje mladog i perspektivnog igraca.
kad se prelazi u klub moras bit u top formi ispreman da odma dajes 100% doslo je vrijeme takvo da nikog ni nakog ne ceka,zao mi ga je ali dabogda pitanje sta ce mu na kraju bit s karjerom ali nije dobro nikakoGoalgetter je napisao/la:Sistematsko unistavanje mladog i perspektivnog igraca.
ne bi bas se moglo govorit da se sistematski unistava igrac,mozda je malo precjenio svoje mogucnosti i krenuo u velik zalogaj kakav je sevilja,fudbal u ligama 5 je okrutan ogotovo igracima koji su dovedni za malo para koje nemaju obavezu da cekaju
Ma nije on uzeo velik zalogaj , kako ne kontate da je Stevanović znao šta trener Michel hoće s njim , pa on ga je i doveo ... Dok je Michel bio trener , ulazio je u igru ako ne i svaku utakmicu ,barem 10-15 minuta ... Onda je ovaj dobio otkaz , i najgore što se moglo desiti se desilo - novi trener ga uopšte nema u planu.ciza je napisao/la:kad se prelazi u klub moras bit u top formi ispreman da odma dajes 100% doslo je vrijeme takvo da nikog ni nakog ne ceka,zao mi ga je ali dabogda pitanje sta ce mu na kraju bit s karjerom ali nije dobro nikakoGoalgetter je napisao/la:Sistematsko unistavanje mladog i perspektivnog igraca.
ne bi bas se moglo govorit da se sistematski unistava igrac,mozda je malo precjenio svoje mogucnosti i krenuo u velik zalogaj kakav je sevilja
Bilo bi sjajno kad bi mogao otići na posudbu u neki klub u Segundu . Kao prvo to je vrlo jaka liga s obzirom da je tek druga divizija španskog fudbala . Tamo ima sjajnih klubova i igra se fudbal kakav paše Stevi . I igrači su slični Stevanoviću . Kada bi došao u neku ekipu tamo , sigurno je da bi svaku utakmicu imao mjesto u prvih 11 . A opet bi igrao kvalitetan fudbal , ekipe poput Villarreala , Sporting Gijona , Racinga , Almerie , Herculesa nisu na odmet...
ne bi bas rekao da klubovi kakv je sevilja dovode igrace po zelji trenera a sigurno je da nisu pojacanja,negu su tu pa ako bude sta od njih dobro je
jesi ti pročitao šta sam ja napisao ? Stevanović je dobijao skoro stalno priliku dok je trener bio onaj koji ga je i doveo , i planirao je nešto sa Stevanovićem , vjerovatno bi na ljeto prodao Reyesa i Rakitića pa bi ga mogao isprobati na njihovim pozicijama , ali je onda došao Emery i potpuno ga bacio u drugi plan .ciza je napisao/la:ne bi bas rekao da klubovi kakv je sevilja dovode igrace po zelji trenera a sigurno je da nisu pojacanja,negu su tu pa ako bude sta od njih dobro je
dobivao izspocetka po jedva 10 tak minuta a onda ni to,a sta bi bilo i ko bi bio prodan i ko bi imao mjesta je masta tvojaviKK je napisao/la:jesi ti pročitao šta sam ja napisao ? Stevanović je dobijao skoro stalno priliku dok je trener bio onaj koji ga je i doveo , i planirao je nešto sa Stevanovićem , vjerovatno bi na ljeto prodao Reyesa i Rakitića pa bi ga mogao isprobati na njihovim pozicijama , ali je onda došao Emery i potpuno ga bacio u drugi plan .ciza je napisao/la:ne bi bas rekao da klubovi kakv je sevilja dovode igrace po zelji trenera a sigurno je da nisu pojacanja,negu su tu pa ako bude sta od njih dobro je
Ali i 10-15 minuta kad bi dobio - to bi značilo da trener računa na njega . Jedno je kad svaku utakmicu barem uđeš na 5 minuta , a drugo je kad vežeš 10 utakmica kojih pola nisi ni na spisku a pola provedeš na klupi . Neko bi rekao , 5 minuta , to ti je isto kao da nisi ni ušao .. Jeste , ali opet to govori da trener računa na tebe , ima te u planu i zna šta hoće s tobom.ciza je napisao/la:dobivao izspocetka po jedva 10 tak minuta a onda ni to,a sta bi bilo i ko bi bio prodan i ko bi imao mjesta je masta tvojaviKK je napisao/la:jesi ti pročitao šta sam ja napisao ? Stevanović je dobijao skoro stalno priliku dok je trener bio onaj koji ga je i doveo , i planirao je nešto sa Stevanovićem , vjerovatno bi na ljeto prodao Reyesa i Rakitića pa bi ga mogao isprobati na njihovim pozicijama , ali je onda došao Emery i potpuno ga bacio u drugi plan .ciza je napisao/la:ne bi bas rekao da klubovi kakv je sevilja dovode igrace po zelji trenera a sigurno je da nisu pojacanja,negu su tu pa ako bude sta od njih dobro je
Pa upravo to , ispočetka je trener bio Michel koji ga je i doveo , davao mu barem nekoliko minuta u igri i do znanja da računa na njega , a onda došao Emery i potpuno ga bacio u drugi plan.dobivao izspocetka po jedva 10 tak minuta a onda ni to
- legenda reala
- Kontakt:
Kad sam ja govorio da je najbolje za njega da je prešao u klub tipa Herta,Freiburg,Mainz većina je branila tu Sevilu i govorila kako je Sevila napravila tonu vrhunskih igrača koje je dovela ovako kao njega(dovede "džaba" proda masno), a kad su kao ovi to uradili
Nadam se da će od slijedeće sezone dobiti pravu priliku i iskoristit je

Nadam se da će od slijedeće sezone dobiti pravu priliku i iskoristit je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa to i jest problem što je promjenjen trener, da je ostao ovaj koji ga je i doveo, on bi , siguran sam, igrao. Tj. ulazio u igru, ak ništa. A ovo je bezzze skroz.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Napisano 3.februara.Polako ali sigurno se to i obistinjava.Devil je napisao/la:Ja bas suprotno od toga,nisam ocekivao minutazu ali sam se nadao da ce do nje doci.Jbt covek je iz lige gde preovladava neozbiljnost dosao u ligu gde je sve tip-top.Mora da se navikne.On mora da bude prezadovoljan ako do kraja sezona udupla trenutnu minutazu i to je to.Goalgetter je napisao/la:Razumijem da je tek dosao u klub u ovom prijelaznom roku, ali ocekivao sam malo vecu minutazu u zadnjih par utakmica. Protiv Atletica nije bio ni u sastavu, a danas nije usao u igru. Nadam ce da se biti bolje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Na ljeto negdje na posudbu ili permanentni transfer, nema od ovoga nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sjecas li se ti koliko je Branislav Ivanovic igrao u prvoj sezoni u Chelseau? Samo kao primjer. Prva mu je polusezona, dosao s odmora pravo u ekipu koja haman pa i nije imala zimsku pauzu. Trebaju mu ljetne pripreme. nista vise, nista manje.Cartman je napisao/la:Na ljeto negdje na posudbu ili permanentni transfer, nema od ovoga nista.
Sevilla ce na ljeto prodavati nekolicinu svojih prvotimaca. Ni Navas nije imun kao nekada,mozda on ode sto ce automatski ostaviti prostora za Stevanovica. Mada ostajem pri tome da je za njega najbolje da ode na posudbu u neki manji klub u Primeri ,da stekne rutinu i naviku na to kako se igra fudbal u Spaniji . To je mnogo teze nego sto se nekima cini .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ja bih volio vidjeti kako bi raja sa foruma prosla na probi u, recimo, OFK Beogradu....a da ne spominjem Sevillu.juznjak> je napisao/la:Sevilla ce na ljeto prodavati nekolicinu svojih prvotimaca. Ni Navas nije imun kao nekada,mozda on ode sto ce automatski ostaviti prostora za Stevanovica. Mada ostajem pri tome da je za njega najbolje da ode na posudbu u neki manji klub u Primeri ,da stekne rutinu i naviku na to kako se igra fudbal u Spaniji . To je mnogo teze nego sto se nekima cini .
Stvar je u tome sto ga ovaj trener nije doveo. Uz to mu ne daje ni minute kad je utakmica vec odlucena. Da ga planira koristit sljedece sezone, pruzao bi mu prilike sada da se navikne. Mislim da mu se crno pise kod Emerya, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ukratko supak,jer me ne moze niko uvjeriti da Stevanovic nezna ili nemoze odigrati tih popisanih 15-20 minuta.Cartman je napisao/la:Stvar je u tome sto ga ovaj trener nije doveo. Uz to mu ne daje ni minute kad je utakmica vec odlucena. Da ga planira koristit sljedece sezone, pruzao bi mu prilike sada da se navikne. Mislim da mu se crno pise kod Emerya, ali eto.
U repci i mladoj kao i A je dokazao da itekako moze,nije incidentan i cvrsto je na zemlji,samo sto ovaj Emery Blum glumi drvenog magarca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
emeryi pa ovaj prije njega,onaj rumun u galati,mancini,ovi romini treneri do neki dan,petkovic do neki dan hofenhajmov trener,,susic,onaj trener u nba ,evo sad i trener u dinamo zbog husjenovica ,pa jel moguce da su svi budale,neznalice,levati,mrzioci svega bosanskog ? da imamo kakvog kod murinja i fergusona i oni bi bili idioti
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.