Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MancoBoy
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MancoBoy » 18 mar 2013, 09:47

majestic24 je napisao/la:Ako everton pobjedi i mi uspjesno zavrsimo mec s readingom,titula je nasa 100%

Jedva cekam da ovaj mec cityja zavrsi i da cujem kako mancini kaze da utrka za naslovom jos nije gotova.
daj ljudi o cemu vi pricate majketi....pa titula je nasa vec najmanje 7 kola..kakav city..uostalom je opce poznato bilo da imamo lahk raspored do kraja...titula je odavno nasa to je sto posto vec bar 5 kola...al eto uvijek je dobra potvrda...a samo da napomenem-za kladionicare-ne igraj te vise na manchester kad npr budu igrali iduce kolo sa sunderlandom u gostima i tako to...tu se vrlo lahko ocekuje kiks manchestera...nemojte se iznenaditi ako izgube bar jednu tekmu do kraja i 2 remija al jedno je sigurno-SVI IGRAJTE NA UNITED KAD BUDU SA CITIJEM IGRALI :))))

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 18 mar 2013, 10:02

Rooney88 je napisao/la:Eh da nam je komad te "periferije". Rahat dusu da pustimo. :mrgreen:

ja sam ko klinac zivio u Engleskoj..cak 4 godine...nisam bio daleko od Manchestera..u Hudersffieldu...sad je on u Champion Shipu...pa to je moj drugi najdrazi klub..i ne sjecam se bas dobro Manchestera a bio sam tamo dosta puta al znam da se dobro dobro sjecam Giggsa i vjerovao il ne prvo sam poceo za Giggsa navijati pa tek onda za Mnachester...tad u to vrijeme Giggs bio velika nadolazeca nada i sve i jedna zgrada i one Tesko i Peni trgovina bila obljepljena njegovim posterima,gore nego na izborima Bosne i Hercegovine...i majke mi moje to nikad necu zaboraviti...ja pitam starog ko je ovo,sta je ovo..ono dijete..i on mi tako kaze ko je i sta je i ja pojma nisam imao ni sta je lopta ni nogomet al sam izgleda znao da je to nesto za sta se navija i zivi..i tako od 5 godine tj.od 1993 godine sam za Mancheter tj.prvo za Giggsa hahah..nevjerovatno al zanimljivo...a ne ovo sad..muci mi se..Neko kupi Chelsea i svi kao navijaju i tako i City i Malaga i Pariz i svi ti umjetni klubopvi..ma daj...i jos da kazem da sad imam jaraqna-vjeciti realoac-sad vozi neke kamione tamo u Manchesteru-zivi tamo i bio je na Old Traffordu i prolazi kraj njega i kaze da je ocaran,da je prelijepo biti tu u blizini-i sad ako to jedan vjeciti realovac kaze,onda mora da je taj Old trafford i Mnachester poseban...eto malo moje historije ...nek se zna da Manchester volim jaaaa....

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 18 mar 2013, 10:08

Cartman je napisao/la:Novcano hotel, avion i karte oko 500 KM, plus sto sam tamo potrosio.

A nismo previse slikali, jer ni na kraj pameti nije bilo da su u Engleskoj druge uticnice (tri rupice), pa smo cuvali bateriju mobitela. :lol:

Ali evo pogled, mozda 90 minuta prije tekme. U cosku smo sjedili, ali je dobro mjesto bilo. I u glavnom Englezi oko nas, tako da je bila dobra atmosfera:

slika

Mogu stavit jos par kasnije ako zelite.
pa mene i ona korner zastavica ocarava a kamoli to ostalo..hahah...)))

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2013, 13:08

‎"Nadam se da će Nani biti spreman za igru nakon utakmice sa Sunderlandom. Jones bi trebao početi sa treninzima naredne sedmice."

- Alex Ferguson

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 13:09

Hvala bogu da ce biti spreman. :D ;)
I naravno Jones... 8-) , ma 20 se sprema i da se stavi u ormar.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 mar 2013, 14:15

Fergie je napisao/la:500km smjestaj, put i karta? Pa nije puno.
Računaj da je to cijena za nekog ko živi u Norveškoj. Put iz BiH bi ti bio sigurno puno skuplji. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 mar 2013, 14:16

Otprilike, duplo. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 18 mar 2013, 14:27

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Fergie je napisao/la:500km smjestaj, put i karta? Pa nije puno.
Računaj da je to cijena za nekog ko živi u Norveškoj. Put iz BiH bi ti bio sigurno puno skuplji. ;)
Ne znam koliko vas je pratilo temu Evertona i putovanje obi-punk-kenobi-a na utakmicu Evertona upravo iz Bosne, i cjena je tu negdje. Detalje imate na temi Evertona broj stranice 88, a evo ono najvaznije:
Nego da odgovorim ja "svojim Evertoniensima" ( Goodison i FerroviaCittà)
A čekaj...čini mi se da sam u nekom postu od prošle posjete Liverpoolu napisao, a li to je bilo onako "pionirski" ali sad sam malo skupio iskustva pod kapu pa znam o čemu pričam, veoma dobro,vjerujte!
Ovako:
* Let sa nekim niskobudžetnim avio-prevoznikom (recimo BiH najbliži aerodromi-Split, Zadar, Zagreb,Beograd) za Liverpool ili Manchester-a mogu i Brimingham i London (jer željeznica je im veoma povoljna) nekih 100 € +/-
* Karte za tekmu su 31-37 funti (ovisi o mjestu na stadionu i sa kim igraju!)
* Hostel (koji sam ja uzeo je najjeftiniji moguči-ali imaš gdje se pružiti, odspavati,ujutro posjeti šta, sobodno si u jeftinim supermarketima a'la ASDA, Lidl, Aldi kupiti hrane i cuge pa tamo i jedi i pij -tako da pojeftiniš dodatno boravak!) je 5-10 funti po danu...vikend malo skuplje, ali ali
* dnevna karta javnoga prevoza za Liverpool je 3,6o Funti pa sad vidite...ali možeš običi sve i svašta
* piva je 4 pack = 4 funte, a u pubu od 1,80 do 2,30 funte...hrana, ko šta voli, možeš dnevni meni za 5-6 funti nači (a to ti je=jedi paša koliko ti drago!)
*Posjeta Goodison Parku ( PREPORUČAM OD SRCA!!) je 10 funti...ehh, morao sam to napraviti
E sad bih tu mogao ubrojati još i kupi si koju sitnicu (eehh, "sitnicu" ) u Everton Store...ali neču sad da nezbunjujem.
I sad idemo ovako-suma sumarum za moj boravak od sedam dana sam platio (avion,voz od i do Manchester Airporta,hostel, 2x ulaznice, gradski prevoz...i to je to, jer "sitnice" u fan shopu,izlasci, hrana i cuga je subjektivnao,zar ne ?!) oko 280€ !!!!
toliko.
A sad nade u prolazak u sljedeči krug FA Cupa i večerašnja pobjeda...zato sad do granapa po pivo i mezu, pa čujemo...i naravno ,sva moguča i pametna,manje pametna i suluda pitanja pitajte , odgovaram 100%
COYB
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 15:23

Rio se povlaci sa spiska Engleske: http://www.teamtalk.com/news/2483/85757 ... or-England" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali nije povrijedjen, nego mu ne odgovara da ide sad sa repkom. Stalno ide po terapijama za ledja, zato dugo nije bio povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 18 mar 2013, 15:38

Manchester United comebacks 2012/13

1) Manchester United vs Fulham
Fulham take the lead in third minute through a Damien Duff goal, Manchester United comeback to win 3-2

2) Manchester United vs Southampton.
Southampton took shock 1–0 and 2–1 goal leads through Rickie Lambert and Morgan Schneiderlin before a Van Persie hat trick saved United. United won that game 3-2

3) Manchester United vs Liverpool
Liverpool took the lead but United fought back with goals from Rafael and a penalty from Van Persie and
won the game 2–1.

4) Manchester United vs Stoke City
Wayne Rooney scored an own goal in the 11th minute giving the lead to Stoke City. United fought back and won 4-2

5) Manchester United vs Aston Villa
United were trailing 2-0 against Aston Villa. United came back to win that game 3-2 with a brace from Hernandez and an own goal from Vlaar

6) Manchester United vs Queens Park Rangers
United entertained Queens Park Rangers and fell
behind after 52 minutes. United responded strongly with Jonny Evans and Darren Fletcher both netted
from Wayne Rooney corners and Hernández did
what he does best to make the points safe.

7) Manchester United vs Reading
United trailed twice in this game, 1-0 and 3-2 but fought back to win 3-4.

8) Manchester United vs Newcastle United
United conceded first when James Perch scored for Newcastle in the fourth minute. Jonny Evans then
scored for both teams in quick succession, first
equalising for United before putting through his own net to restore Newcastle’s lead; the goal was originally ruled out for offside against Papiss Cissé,
who was lurking behind Evans, but referee Mike
Dean allowed it to stand, having deemed that Cissé was not interfering with play. Patrice Evra scored close to the hour mark to make the scores level with a 25-yard strike to mark his best season in terms of goals. Papiss Cissé then scored with a sublime finish
to make it 3–2 on 68 minutes, only for Robin van
Persie to get United’s third equaliser three minutes
later. Then United did what they do best with Javier
Hernández, dramatically then scoring a winner with just seconds of the 90 minutes left to win the game 4–3.

9) Manchester United vs Southampton

After going 1–0 down within three minutes, United
once again pulled it back with two goals from Wayne
Rooney in the first half to win 2–1.

10) Manchester United vs CFR Cluj

Robin van Persie scored twice as Manchester United
came from behind to win 2-1

11) Manchester United vs Braga

Manchester United survived the shock of conceding
two early goals and fought back to win 3-2

12) Manchester United vs Braga

United fell behind early in the second half when
Braga was awarded a penalty as the result of a Jonny Evans challenge. Alan converted the penalty in the 49th minute to put the home side ahead. Robin van
Persie tied the match in the 80th minute with a long- range strike. United were then awarded a penalty in the 85th minute, which Wayne Rooney successfully converted. Javier Hernández then put the game away in stoppage time. United won the game 3-1
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 mar 2013, 17:15

http://chevrolet-manutd-360fanpic3.tag. ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Svi u potragu za @Cartmanom. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 mar 2013, 17:17

Sviiiii..... :D :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 18 mar 2013, 18:55

slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 18 mar 2013, 18:59

slika
Zadnja izmjena: jasko__, dana/u 18 mar 2013, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 18 mar 2013, 19:00

xGGMU je napisao/la:slika
sta je rijet :lol:

zemlja smo :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 19:00

Odbrana je se odlicno popravila u odnosu na prvi dio sezone. Vidic je vjerovatno najvazniji razlog.

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 18 mar 2013, 19:07

Kartmane kakvi su navijaci sviju ti,nerviraju li se,psuju li,jesil se smijao ludim Englezima

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2013, 19:32

Patrice_Evra_3 je napisao/la:http://chevrolet-manutd-360fanpic3.tag. ... /index.php

Svi u potragu za @Cartmanom. :mrgreen:
Nek se on sam označi i kaže nam koji je sektor u pitanju :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 19:34

skolovaniprevarant je napisao/la:Kartmane kakvi su navijaci sviju ti,nerviraju li se,psuju li,jesil se smijao ludim Englezima
Atmosfera dobra u prvom poluvremenu, najvise su isle pjesme "Ferguson's Red Army" "Stand up for the Champions" (ova je grmila) i "We love United, we do". U drugom je se dosta smirilo, svi se smrzli a i igra je bila mizerna. A bio je neki Indijac iza nas (pretpostavljam po akcentu), pola utakmice je psovao Smallingu sve zivo. :lol: Osim toga stvarno svi podrzavaju ekipu, i nema kao u nas da se psuje vlastitim igracima nesto pretjerano.

A kako naprave ovu gore sliku sto je Evra postavio? Fakat impresivno.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 mar 2013, 19:52

Cartman je napisao/la:Odbrana je se odlicno popravila u odnosu na prvi dio sezone. Vidic je vjerovatno najvazniji razlog.

Jok...poceo de gea da im yebe sve po spisku u stilu van der saara
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.