Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 16:16

Jao komentara na indeksu, pa koja bolest ljudi to je nevjerovatno :o :o :o :o :o :o

Nego, vrijeme je da se vratimo temi.

Očekujem jedan gol Edina protiv Grčke. Nema im najboljeg stopera, to se mora iskoristiti.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 16:17

grgr je napisao/la:Ne znam kako neke nije sramota pisat takve gluposti o ovom covjeku.Zar vi mislite da Dzeko nije proso rat ? Da ga svaki dan nije mogo roknut neko snapjerom bombom il cime ti ja znam. Pa covjek je odrasto u ovoj drzavi i odrasto u ratu sto mu daje puno pravo da odluci za koga ce navijat , a siguran sam da je to rekao radi kolega u klubu i ja ne vidim nista lose u tome.A gdje ta izjava i uopce izasla ?
Ma pusti, znas da su najvece patriote one koje nisu ni vidjele rata i one koje imaju po 13 ili 15 godina pa znaju o ratu samo iz prica. Mi koji smo prezivjeli rat, koje je moglo roknut svaki sekund, mi cemo drzati jezik za zubima dok ne eksplodiramo i tek tada cemo progovoriti o tome sta smo prezivjeli u ratu. Ova lazna patriotska busanja u prsa treba okaciti macku o rep. Najzajebanije su ove internet patriote od po 13 ili 15 godina.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 18 mar 2013, 16:19

Znam, i pitanje je takodjer jeli Nastasic dao bilo koju izjavu ''Kuriru''?

''Kurir'' zadnjih mjesec dana svaki dan ima barem jedan clanak oko te utakmice...i namjerno provocira i jedno i drugu stranu i namjerno dize tenzije!

Prije nekoliko sedmica pisali su kako je Hanka Paldum mucila ratne-vojne zarobljenike u logorima...kad je Dino Merlin trebao imati koncerte u Beogradu, takodjer su pisali svasta Merlinu i njegovoj navodno sumljivoj proslosti u ratu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 16:37

Bernd Stange: Dzeko ce navijati za Hrvatsku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 mar 2013, 16:59

Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Dzeko ce navijati za Hrvatsku.
:lol:

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 17:00

sad sam dobro razmislio i mislim da je to izvučeno iz konteksta da navija za srbiju,on je sigurno dao podršku kolegama i neće valjda reći igrate sa hrvatskom želim da izgubite,bilo bi glupo.bilo kako bilo od džeke očekujemo puno protiv grčke i boli nas briga za ostalo.
virtuoz fuzbala S.I.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 17:01

U dvorani "Ramiz Salčin" u sarajevskom naselju Mojmilo danas je odigrana prijateljska i posebna utakmica između naših reprezentativaca pojačanih bokserom Adnanom Ćatićem i djecom okupljenom oko specijalne ambasade.
slika

MisterBuha je napisao/la:sad sam dobro razmislio i mislim da je to izvučeno iz konteksta da navija za srbiju,on je sigurno dao podršku kolegama i neće valjda reći igrate sa hrvatskom želim da izgubite,bilo bi glupo.bilo kako bilo od džeke očekujemo puno protiv grčke i boli nas briga za ostalo.
Mogao si tako odmah napisati, a ne neke lijeve stvari ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 17:03

jbg jarane onako na prvu sam popiizdio.
virtuoz fuzbala S.I.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 mar 2013, 17:11

Ma, najvecu nogometnu zvijezdu Balkana su morali uvuci u ovaj nacionalisticki obojen dvoboj. Koga drugog da nadju kada ga nema ..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2013, 17:25

Svejedno je za koga ce navijati kad su oni u pitanju.
Ja Edina gledam prema onom sto radi za BiH a ne za Hrvatsku ili Srbiju.
Smijesni ste.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 18 mar 2013, 17:28

I ja ću navijati za Srbiju, ali samo pod uslovom da igra Ljajić i da ne pjeva himnu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 17:48

levat je napisao/la:I ja ću navijati za Srbiju, ali samo pod uslovom da igra Ljajić i da ne pjeva himnu.
Znaci neces navijati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 mar 2013, 18:18

Pa logično da će navijati za Srbiju, pa on u Manchesteru svoje slobodno vreme provodi sa Kolarovom, Nastasićem, Vidićem, pa je sasvim normalno da će bodriti svoje prijatelje.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 18 mar 2013, 18:31

Ja sam bio u ratu, i prozivio te gadne godine. Mislim da je krajnje vrijeme da se prestanu snimati filmovi u BH produkciji o srbima, klanjima, silovanjima i sl. stvarima. Tako se nece nikada dalje. Pa jbt. proslo je gotovo 20 godina. Imamo humor i slicne stvari za snimanje nekih super komedija. Ovo usko povezujem sa Dzekom, sta ima koga boliti k.... za koga ce covjek navijati i koga simpatise? Učmalom bošnji je i dalje 94 u glavi pa ajmo sada svi mrziti Srbiju, Hrvatsku.... Dzeko je odavno u Evropi i zdravo razmislja. Potpuno ga podrzavam. Njegovo pravo da razmislja i kaze sta hoce. To je sport, igraju Hrvati protiv Srba, neko ce gotiviti jedne neko druge...Libo njega racku za misljenja 10-godisnjih forumasa kojima je on pao u očima :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 18:38

Opterecujete se glupostima, neka Edin odigra kako zna protvi Grcke.

A sta ce biti sa Srbijom i Hrvatskim koga briga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2013, 18:43

Upravo tako, boli me neka stvar za dvije strane drzave. Hoce li Edin navijati za Japan, Kinu, Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me neka stvar.

Imamo svoju drzavu a oni imaju svoje. Hvala Allahu pa je tako. I ja u svakoj utakmici za nekog navijam, nije bitno ko igra, ja NIKAD nisam neutralan. Zasto to pravo uskratiti Edinu? Sve i da je istina to sto je Nastasic izjavio?

Ima pravo da podrzava svoje kolege iz kluba. Mozda bi i ja isto uradio.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 mar 2013, 18:53

Elegant je napisao/la:Opterecujete se glupostima, neka Edin odigra kako zna protvi Grcke.

A sta ce biti sa Srbijom i Hrvatskim koga briga.
Svaka cast.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 mar 2013, 18:57

hebo majku jeste se zapalili ko da ce Dzeko igrati u petak na Maksimiru,a ne na BP.Boli me racku za koga ce navijati,moze i za tunguziju,mene interesuje hoce li u petak zabiti hatrick Grcima
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2013, 19:07

Svaki put kad Srbi i Hrvati prave sranje, uspiju uvuci i glupe Bosance u to svoje sranje.
Novinari se bogate na budalama.

MI IGRAMO PROTIV GRCKE (SAMO DA NAPOMENEM).

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 mar 2013, 19:11

samo da kazem jedno imam sina i uvijek cu mu govoriti da bude kao Dzeko a vi pojedinci ko zenturace razbijate glavu o nebitnim stvarima Dzeko treba da bude uzor svima nama i nasoj djeci to je ljudina kakvih je malo u ovoj napacenoj drzavi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 22 gosta.