Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

IVICA OSIM
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la IVICA OSIM » 18 mar 2013, 15:12

u ovakvim utakmicama trener je kljucni igrac a susic to nije
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 15:13

koja je vremenska prognoza za petak za zenicu?
virtuoz fuzbala S.I.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 mar 2013, 15:16

bavaraccccc je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj prva postava Sesar ili Svraka, ne lupetajte
jasta nego ne lupetajte,nece SS dobiti nanosekunde protiv Grcke,zna se zasto su oni uopce i pozvani :evil:
Mislim da takvo podcjenjivanje nije u redu, Sesar je najbolji igrac ovog Elaziga i pratio sam gotovo sve tekme sa njegovim uscescem u turskoj ligi i nije nista losiji (po meni je i bolji) od Zahirovica. A sto se tice Svrake , on je do sada svaku minutu koju mu je Pape dao u repci sikoristi na jabolji moguci nacin. Slazem se da nebi trebali poceti tekmu protiv Grcke al ne zbog nedostatkva kvaliteta nego zbog nedostatka iskustva. Al bi volio da ih Pape stavi od pocetka protiv jedne od ovih L repki.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 15:25

IVICA OSIM je napisao/la:u ovakvim utakmicama trener je kljucni igrac a susic to nije
A sta to treba Safet da uradi ? Hoce li on trcati po terenu, naravno da nece nego onih 11 koje odredi, za koje ON smatra da su najbolji.

Nece ni tebe ni mene i petog-desetog pitati ko ce igrati Avdija, Edin, Emir, ili neko drugi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 mar 2013, 15:28

Zna li iko jel obezbjedjen HD prijenos za nas pacenike koji nemamo karte? Tekma iz Pariza je bila na AlJazeera sports u 1080p rezoluciji, a vjerovatno ce i ova, molim Boga da angazuju kakve strance da rade prijenos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 mar 2013, 15:29

Jedino ako angazuju strance jer mi smo na analognom sistemu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2013, 16:27

vendeta87 je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj prva postava Sesar ili Svraka, ne lupetajte
jasta nego ne lupetajte,nece SS dobiti nanosekunde protiv Grcke,zna se zasto su oni uopce i pozvani :evil:
Mislim da takvo podcjenjivanje nije u redu, Sesar je najbolji igrac ovog Elaziga i pratio sam gotovo sve tekme sa njegovim uscescem u turskoj ligi i nije nista losiji (po meni je i bolji) od Zahirovica. A sto se tice Svrake , on je do sada svaku minutu koju mu je Pape dao u repci sikoristi na jabolji moguci nacin. Slazem se da nebi trebali poceti tekmu protiv Grcke al ne zbog nedostatkva kvaliteta nego zbog nedostatka iskustva. Al bi volio da ih Pape stavi od pocetka protiv jedne od ovih L repki.
ne znam koliko je mentalno jak da pocne od prve minute tako veliku utakmicu. Susic za ovu tekmu treba odabrati mentalno jake igrace, to zaboravljate. Ako su igraci u grču onda nije to to (eto vam zadnji primjer Milana). Sesar je odlicno tehnicki potkovan igrac, ali nije bas neki rusilac igre, a takav igrac nam je sada potrebniji.
Rikardo je napisao/la:Jedino ako angazuju strance jer mi smo na analognom sistemu.
ne znam koliko je moguc HD prijenos kroz bakar :roll: treba tu puno posla, para i godina da bi imali digitalnu mrezu koja prenosi signal u vidu 0 i 1.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 mar 2013, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 18 mar 2013, 16:28

IVICA OSIM je napisao/la:u ovakvim utakmicama trener je kljucni igrac a susic to nije
Da nije Vahid Halilhodzic ? :lol:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 mar 2013, 16:40

Evo da i ja kazem neku pametnu sa obzirom da bi nam nerijeseno bilo uredu a poraz katastrofa.

Mislim da bi trebalo pokusati koliko je moguce kopirati igru Chelsija sa formacijom 5-4-1 u dijamant formaciji koja se na terenu u stavrnosti vise puta transformise prilikom napda i odbrane i pravi 4-2-2-1-1. Dzeko povucen iza Ibisevica, skida visoke lopte koje moze onda slati ili brzim krilima koji iz drugog plana ulaze ili na Ibisevica, isto tako dobijamo vise prostora za krizanje napadaca pred golom kada je lopta u posjedu def veznog ili nasih krila koja igraju povuceno. Vidjeli ste sami koliko Lulic igra povuceno u Laciju. Dzeko ima jaci sut i moze pucati iz drugog plana dok je Ibsevic klasicni centarfor iz 16 metara.
Nabacivanje na glavu zabraniti jer nemamo sanse da prodzemo. Chelsi je 2 puta Barcu tako ubio.
Nemojte kopiranje bukvalno shvatiti jer naravno da moras detalje svojim igracima podrediti.
Cak bi mozda i Misketa ostavio za drugo poluvrijeme, zavisi od ostalih igraca kako bi mogao pokriti sredinu. ( def. sposobnosti )

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 mar 2013, 16:49

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam koliko je moguc HD prijenos kroz bakar :roll: treba tu puno posla, para i godina da bi imali digitalnu mrezu koja prenosi signal u vidu 0 i 1.
Kakav bakar živ bio, jesi li čuo za live satelitski feed sa stadiona? Razapne se optika ili šta već po stadionu i povežu kamere sa vozilom koje obavlja transmisiju na satelit i vozi miško.

Turci su imali HD signal sa utakmice na Bilinom polju par godina unazad, očito su ga producirali stranci. Zato i pitamo hoće li se takvo nešto desiti? Inače prijenos u SD signalu ima i na AlJazeera sports 9 kanalu u petak.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 18 mar 2013, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 18 mar 2013, 16:56

---------------------Begović-------------------
Mujdža-------Vranješ--Spahić----Salihovic

------------Zahirović---Medunjanin----------

--------------------------Misimović------------
-----------Stevanović--------------------------
-----------------Džeko----Ibišević-------------

Možda čak i Salihović na poziciji DM-a sa Medunjaninom kao "deep-lying playmaker :)", a Lulić na lijevog beka.
Ili Vedo na klupu a Lulić od prve na krilu zajedno sa Stevanovićem, a Miske kao klasični play.
Imamo mnogo kombinacija. Ne treba rizikovati sa Pjanićem. Opet je bolje potpuno zdrav Miske, nego rovit Pjanić. Ako uopšte bude u stanju, treba ga ostaviti na klupi za zadnjih 20 minuta, ako nam ne bude išlo.
Samo zatvoriti Samarasa i biće dobro.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 mar 2013, 16:57

Salihovic nece igrati !

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 18 mar 2013, 17:02

Mnogo teška utakmica je pred nama.Sitnice će odlučiti ovu utakmicu , tj. čekat će se greška.Nadam se da mi nećemo puno griješiti.Pobjeda je ogroman uspjeh ukoliko dodjemo do nje , al' i realno je da se Grci neće dati...Neriješen ishod je najbliži onome šta će se desiti na BP.Ne pratimo njihove igrače , dok naše pratimo intenzivno pa se dobije slika da smo mi neki veliki favoriti , a zapravo i nismo toliki.Blaga prednost domaćeg terena i navijača.To je sve.Trebat će nam sreće da ih dobijemo.

Vjerujem da Pape neće experimentisat sa sastavaom i da će izvesti najboljih 11 koje trenutno imamo.
--------------------Begović
-----------Vranješ-Spaha-Zukanović
-----Mujdža--------------------------Lulić
-----------------Haris--Zahirović
---------------------Miske
----------------------------Džeko
--------------Ibišević
(Ovo je moja varinata :mrgreen: u kojoj kad napadamo Zahirović se povlači nazad a Bekovi idu na krila , i kada se branimo k'o beton smo )

P.S.Plašim se Samrasa. :x
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 18 mar 2013, 17:21

sta ubacujete zukanovica u prvih 11 ccc najezim se kad procitam,zna se da ce igrati mujdza-vranjes-spahic-lulic nazad

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 mar 2013, 17:25

Chuckie je napisao/la:Zna li iko jel obezbjedjen HD prijenos za nas pacenike koji nemamo karte? Tekma iz Pariza je bila na AlJazeera sports u 1080p rezoluciji, a vjerovatno ce i ova, molim Boga da angazuju kakve strance da rade prijenos.

al jazeera sport+9 prenosi tekmu 100%
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 18 mar 2013, 17:30

georgiev je napisao/la:sta ubacujete zukanovica u prvih 11 ccc najezim se kad procitam,zna se da ce igrati mujdza-vranjes-spahic-lulic nazad
Vidiš da sam stavio tri štopera , po mom ukusu formacija.A zna se šta će Pape izvesti na teren.
4-4-2 formacija.A i vrlo lahko je pogoditi igrače te formacije. ;)
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 mar 2013, 17:33

madridist je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Zna li iko jel obezbjedjen HD prijenos za nas pacenike koji nemamo karte? Tekma iz Pariza je bila na AlJazeera sports u 1080p rezoluciji, a vjerovatno ce i ova, molim Boga da angazuju kakve strance da rade prijenos.

al jazeera sport+9 prenosi tekmu 100%
Vidio sam, kasnije sam napisao, ali vjerovatno je to ona BHTova slika. :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 17:35

Hmm kako sad interpretirati ovu izjavu Papeta, dakle Pjanic nije ipak 100% izgubljen za ovu utakmicu. Uostalom se nekako smjeska Pape kad prica o tome. No koliko je Pjanic spreman i da zaigra... Mozda odigra kojih 30 minuta.

Dali je to razlog za skok na kladionicama? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 17:38

Sprema im Pape iznenađenje. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 18 mar 2013, 17:41

Sto se mene tice neka utakmicu prenose u crno-bijeloj tehnici i neka utakmicu komentarise duo boris bilic/sabahudin vugdalic, samo da pobijedimo i meni srce ko Bjelasnica 8-)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.