Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

dziza_23
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la dziza_23 » 18 mar 2013, 15:04

Ma nije ni Lopez konstantan, pa sinoc je imao losu utakmic, Al ga je pojeo za veceru i nije mu prvi put, imao je on takvih utakmica ove sezone. Ja kad vidim da on baca fadeaway 6 metara od kosa hoce nesto da mi bude, s onakvom visinom moze svaki put i treba svaki put da ide na obruc.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 15:12

grgr je napisao/la:Teletovic je trebao otic u Cavse kad je mogo , al po svemu sudeci howard je bio jako blizu BKN-a i njemu je bio zagarantovan dosta veci prostor za igru. Ja drugi razlog ne vidim jos je pristao da na manji ugovor ... Steta u cavsima ne bi igro PO al sta ce mu i sa BKN nece proc prvu rundu :D BKN je ocajan ove sezone sto se tice organizacije i sistema igre koji i nemaju svi igro sa strasim grcem , osim lopeza koji je konstantan citavu sezonu ...
Ma kakav manji ugovor, isti ugovor je bio nudjen i u Cavsima, mozda manji za par hiljada dolara ili mu nije bila treca godina garantovana, mozda je bilo 2 + 1 (team decision). Ovaj u Netsima je najveci ugovor ponudjen. Ne znam koliko je to istina, ali tako su pisali po forumu Cavsa ljudi koji su reporteri, bliski sa trenerima, upravom itd. (nije ovakav forum da nema nikakvog insajdera :D ).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 15:17

dziza_23 je napisao/la:Ma nije ni Lopez konstantan, pa sinoc je imao losu utakmic, Al ga je pojeo za veceru i nije mu prvi put, imao je on takvih utakmica ove sezone. Ja kad vidim da on baca fadeaway 6 metara od kosa hoce nesto da mi bude, s onakvom visinom moze svaki put i treba svaki put da ide na obruc.
Imao je losih partija al je konstantan jbg uvijek oko svog prosjeka cak i sinoc kad je bio ocajan imo je 17 poena al dobro to su samo poeni . Imo je losih partija naravno al je najkonstantiji od svih cak i od D willa ... Barem meni. Ma jbg on je takav to je njegov stil igre al sinoc mi je jedan detalj bas zapao za oko. Odbila se lopta od obruc mirza je bio u u igri sa lopezom ovaj ni ne gleda da hvata skok nego cuva svog igraca . HAhaha oni su navikli da je redzo sam i da ce ka loptu tako da ostatak ekipe i ne skace XD Adriano , pa ja kako znam trebao je dobit 12 mill on je pristao na 9 sad nisam siguran al se dobro sjecam da je prihvatio manje novce kao da bi njima ostalo za sallary sranja ona... Samo mi je to preglupo nezz sta im igra 3 mill al ok. Ma svejedno ja govorim da bi u Cavsima igrao vise a sam je rekao da ide u klub gdje ce dobit dosta prostora za igru meni je ovo prvo nikakav prosotor za igru pa onda mogu pricat o vremenu on za 30 minuta po tekmi ne bi nista radio jbg... Nadati se da ce PJ otic.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 18 mar 2013, 15:24

Ako ima gdje video od sinoc ( kosevi) nek postavi ?

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 18 mar 2013, 16:24

Evo, samo sam poene na brzinu ubacio:

[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 mar 2013, 16:32

storm_raider je napisao/la:Imao je Mirza jucer i izboren jedan ofanzivni faul. Ma ja sam zadovoljan, obzirom da u grcu igra. Kada dodje u reprezentaciju kako ce da se iskishe na ostalim reprezentacijama.... uh. Igrao je Evans u 4/4, nemojte pisati ako niste gledali.

Za repku ce naravno da odigra bolje ,onako kako on umije i zna.:) :) Sinoc je odigrao ok.Neka je jednom pogodio obadvije trice :!: Ja sam odavno zadovoljan,za prvu godinu moramo biti zadovoljni.Naredna sezona je njegova 100% sam ubjeden.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 16:43

Ma mogu samo da zamislim koliko se u njemu nakupilo tog nekog grca i frustracije, auuu kako ce neka reprezentacija da osjeti hercegovacki inat. Ne bih im bio u kozi. :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 mar 2013, 16:56

Na E.P dolazi da dokaze da je NBA igrac :) Nakon dobrog E.P ima dokaze Amerima' tko i sta je Mirza Teletovic :!:

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 18 mar 2013, 17:27

dziza_23 je napisao/la:Evo, samo sam poene na brzinu ubacio:

[youtube][/youtube]
Hvala tebra :D

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 mar 2013, 18:11

gledam na piku,dres mirze, 80KM. kupi-dres.com face.ima li ko isustava sa ovim,je li sigurno i to ;)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 18:16

Bezze su mi ti dresovi, naljepnice nakve ako je to taj što ja mislim.

Ima ovaj drugi 140km, ali problem je veličina 50. To je meni do koljena. Amerikanci i njihovi brojevi :lol:

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 mar 2013, 19:46

Neutral je napisao/la:Bezze su mi ti dresovi, naljepnice nakve ako je to taj što ja mislim.

Ima ovaj drugi 140km, ali problem je veličina 50. To je meni do koljena. Amerikanci i njihovi brojevi :lol:
ma meni nije jasno samo je li swingman ili replica..vjerovatno replica,ali opet 80KM nije ni puno,vidim i cijene u americi su takve na nba.store

a kakva je razlika izmedju tog od 140,sto ti gledas i ovog 80...evo nasao i ja nesto tuzla,140KM,mislim da ti ima sve brojeve
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 18 mar 2013, 19:51

Pozdrav.

Veceras Mirza igra u Detroitu?? - Izgleda da ce i veceras imati podrsku Bosanaca u Americi, kao prosli puta, kada je napravio 3 airboola-..... samo da veceras to ne ponovi :D

(ispravite me ako sam pogrijesio utakmicu)
Kindže, kindže...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 20:35

Nisi pogrijesio, veceras u pola 1 u Detroitu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 20:36

paolomontero je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Bezze su mi ti dresovi, naljepnice nakve ako je to taj što ja mislim.

ma meni nije jasno samo je li swingman ili replica..vjerovatno replica,ali opet 80KM nije ni puno,vidim i cijene u americi su takve na nba.store

a kakva je razlika izmedju tog od 140,sto ti gledas i ovog 80...evo nasao i ja nesto tuzla,140KM,mislim da ti ima sve brojeve

Razlika u kvaliteti. Negdje zaljepljeno recimo Nets (banalan primjer) a negdje šiveno.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 18 mar 2013, 20:56

Ako kupujete Replica dres, izabertie Small.

Ovaj Mirzin koji mi je cura kupila je Medium i malo je leprsav. Visok sam 183cm.

Kvalitet i sve to je super. Nije kao Swingman, ali jbg, to je vec preskupo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 20:57

Jbg, opet se mora ustat sutra rano, al cu da gledam tekmu vala :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2013, 20:59

Ma ne brinite se vi za Mirzu,samo nek je zdrav,on je psihiči jak sve će on to izdržati.Čovjek se nije nimalo "podigao" kako je postao to što jeste,dođe kući u Jablanicu dijete za ruku i u grad u šetnju.Lagano sa rajom kaficu ispije,malo u park sa djecom,malo na trening Turbine i sve tako.Čovjek je očvrsnuo uz rat tako da mu ovo dođe normalno,iduća sezonu garant njegova,tako je bilo u Tuzli,Belgiji,Španiji pa bit će i u nba samo bože zdravlja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 18 mar 2013, 23:06

daj pisite nesto,da imam sta citat do utakmice?

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 18 mar 2013, 23:54

robery20 je napisao/la:daj pisite nesto,da imam sta citat do utakmice?
fakat sve pusto na temi vcrs..valjda to zivne malo u sljedecih 30minuta....

Nadam se da ce Mirza vcrs uzeti vise suteva, vrijeme je da malo gleda i na sebe poput njegovih saigraca.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 18 gostiju.