Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MisterBuha
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 14:54

Bayern@heart je napisao/la:@TMovac

Svako malo nešto o Kolašincu da ne zaboravim ko mi mutavi pa neznamo ko je On. Dok ga ne vidim u najdražem dresu u dresu zmajeva nevjerujem u to da je ko govorio da će igrat za nas. On danas uživa na treningu sa mladjim Njemcima(U21) o BiH mislim i nerazmišlja
;) tako je.
virtuoz fuzbala S.I.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 mar 2013, 14:58

Svako malo nešto o Kolašincu da ne zaboravim ko mi mutavi pa neznamo ko je On. Dok ga ne vidim u najdražem dresu u dresu zmajeva nevjerujem u to da je ko govorio da će igrat za nas. On danas uživa na treningu sa mladjim Njemcima(U21) o BiH mislim i nerazmišlja
Ako posjedujes telepatske moci, sibni mu kakvu poruku oko reprezentacije BiH, pa da pocne makar malo da razmislja... :lol:
Pravda za Papeta!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 18 mar 2013, 15:02

Dufresne je napisao/la:

Ako posjedujes telepatske moci, sibni mu kakvu poruku oko reprezentacije BiH, pa da pocne makar malo da razmislja... :lol:

:D pobat cu heh malo mi skup ovaj roaming prema Njemačkoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 mar 2013, 15:12

Ni ti ni ja ne mozemo znati sta je momku u glavi.Mislis da recimo Pjanicu nije bila Bosna u glavi dok je igra za mladje kategorije Luksemburga?Normalno bilo je i bice onih kojima je BiH rezervna opcija,ali svakog igraca treba posmatrati individualno.Ne smijemo generalizovati.Ako je momak zaista pokrenuo proceduru dobijanja BH drzavljanstva ne vidim nista lose u tome da dok ne dobije nase drzavljanstvo igra za mladje kategorije Njemacke.U ovim godinama u kojima je trenutno treba koristiti svaku priliku da igra.Sto ce uciniti iskusnijim,boljim.Ubjedjen sam da ce mali ukoliko ga povrede zaobidju za par godina postati svjetska klasa.Nadam se da cemo se tada moci ku.rciti da je to nas reprezentativac.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 15:15

Covjece, kako se prica djelomicno o Kolasincu mogao bi covjek pomisliti, da nas je izdao, presao iz nase repke u U21 Njemacke, a ustvari ce biti obrnuto. Nadam se. Momak napreduje, mozda ako ovako nastavi i zaigra za Barcelonu...mogao bi biti scoutiran.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 18 mar 2013, 15:19

TMovac je napisao/la:

Ni ti ni ja ne mozemo znati sta je momku u glavi.Mislis da recimo Pjanicu nije bila Bosna u glavi dok je igra za mladje kategorije Luksemburga?Normalno bilo je i bice onih kojima je BiH rezervna opcija,ali svakog igraca treba posmatrati individualno.Ne smijemo generalizovati.Ako je momak zaista pokrenuo proceduru dobijanja BH drzavljanstva ne vidim nista lose u tome da dok ne dobije nase drzavljanstvo igra za mladje kategorije Njemacke.U ovim godinama u kojima je trenutno treba koristiti svaku priliku da igra.Sto ce uciniti iskusnijim,boljim.Ubjedjen sam da ce mali ukoliko ga povrede zaobidju za par godina postati svjetska klasa.Nadam se da cemo se tada moci ku.rciti da je to nas reprezentativac.
I ja se nadam da će biti tako da ćemo se dičiti s njim, ipak dok ga nebudem vidio u dresu naše zemlje ništa

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 mar 2013, 15:32

Pitanje je da li je Kolasinac nas "odabrao", da se ne desi da on iz U21 ode u Elf.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 mar 2013, 15:46

Rikardo je napisao/la:Pitanje je da li je Kolasinac nas "odabrao", da se ne desi da on iz U21 ode u Elf.
Zato treba reagovati, zvati, lobirati, a ne samo pricati da ce dobiti poziv kad promjeni drzavljanstavo i kad sredi papirologiju, i cekati po strani k'o rezervne mladozenje... ;)

Ako se kojim slucajem odluci za Svabe, naravno poznavajuci mentalitet, momku, ce se sve pripadnice zenskog dijela familije (i zive i mrtve) spomenuti, on ce biti okarakterisan kao mutni sandzacki prevarant, koji je samo koristio BiH da dobije poziv Njemacke, obicna izdajica koja nije vrijedna dresa BiH i slicne stvari... :roll:

Da ima imalo, necu reci pameti, nego mudrosti, sad kad je Seferovic dobio zvanicni poziv za utakmicu kvalifikacija za Svicarce, trebao je biti obavljen jedan ozbiljan razgovor od nase strane, sa njim direktno u "cetiri oka", negdje povuceno, bez medija i ostalih "dobronamjernika", dati mu do znanja, maksimalno ozbiljno da se na njega maksimalno ozbiljno racuna, da je nasa perspektiva u napadu, usput mu slafinjati sto se moze slafinjati, da mu se maksimalno stane na raspolaganje da sto se tice pomoci oko papirologije, samo da se ne odaziva pozivu Svicaraca za zvanicni nastup... Ali hajd, prepostavljam da postoje strucnjaci u savezu koje vode brigu o tome... :?
Pravda za Papeta!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 mar 2013, 15:48

Mozda se i vode razgovori ali mi ne znamo za to, koliko znam on je sa Jagodicem imao razgovor i potvrdio dolazak, također je nesto bilo i nakon utakmice Galata-Shalke.

Uglavnom ne treba odmah kontrirat prema Susica, Savezu, jer mi ne znam da li se radi na tome ili ne.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 mar 2013, 15:54

Rikardo je napisao/la:Mozda se i vode razgovori ali mi ne znamo za to, koliko znam on je sa Jagodicem imao razgovor i potvrdio dolazak, također je nesto bilo i nakon utakmice Galata-Shalke.

Uglavnom ne treba odmah kontrirat prema Susica, Savezu, jer mi ne znam da li se radi na tome ili ne.
Nisam kontrirao nikome, ali kazem ti nadam se da postoje ljudi koji se bave time, ali cisto s ciljem da privole te igrace da igraju za nas, bez ikakve petljavine sa nekim svojim licnim interesima, talovima, menadzerima i ostalim glupostima... Nego da se stavi dobrobit reprezentacije na #1!

Trenutno najvise gori pod nogama po pitanju Seferovica, i najiskrenije se nadam se radi nesto oko toga...
Pravda za Papeta!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 mar 2013, 15:59

Ako Seferovic, nastupi sad u kvalifikacionoj utakmic prica je zavrsena, a i pored toga ja ne vjerujem da bi on okrenuo plocu. Ista prica i za Izeta, ne vjerujem da ni da su oni moralno takve osobe da cas hoce jedno cas drugo.

Treba se okrenuti Kolasincu, onom decku iz Celtika, dovrsiti posao sa Bicakcicem i Hadzicem, Seadom H. a za malog Alena cekati njegovu odluku.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 mar 2013, 16:01

Dufresne je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Mozda se i vode razgovori ali mi ne znamo za to, koliko znam on je sa Jagodicem imao razgovor i potvrdio dolazak, također je nesto bilo i nakon utakmice Galata-Shalke.

Nisam kontrirao nikome, ali kazem ti nadam se da postoje ljudi koji se bave time, ali cisto s ciljem da privole te igrace da igraju za nas, bez ikakve petljavine sa nekim svojim licnim interesima, talovima, menadzerima i ostalim glupostima... Nego da se stavi dobrobit reprezentacije na #1!

Trenutno najvise gori pod nogama po pitanju Seferovica, i najiskrenije se nadam se radi nesto oko toga...
Dabogda sceri da te hadzija uzme,a cigani hodaju okolo kuce.Nasi nece da se pobrinu ni za one igrace koji imaju sve papire,a kamoli jos za one koji nemaju.evo gledam jagodicev spisak,opet nema Bahrudina Atajica na spisku.Iako momak ima sve paipre,ima volju da igra za nas.Danas sutra kada mu dopizdi cekat i zagra za Svede nasi ce mu hebavat mater
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 mar 2013, 16:04

Rikardo je napisao/la:Ako Seferovic, nastupi sad u kvalifikacionoj utakmic prica je zavrsena, a i pored toga ja ne vjerujem da bi on okrenuo plocu. Ista prica i za Izeta, ne vjerujem da ni da su oni moralno takve osobe da cas hoce jedno cas drugo.

Treba se okrenuti Kolasincu, onom decku iz Celtika, dovrsiti posao sa Bicakcicem i Hadzicem, Seadom H. a za malog Alena cekati njegovu odluku.
Teoretski nije,Igrac ima pravo promjeniti repku nakon 1 zvanicnog meca.Ali ukoliko odigra i drugu,onda nema ni teoretske sanse,osim u slucaju da se Svicarska raspadne

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 mar 2013, 16:05

Rikardo je napisao/la:Ako Seferovic, nastupi sad u kvalifikacionoj utakmic prica je zavrsena, a i pored toga ja ne vjerujem da bi on okrenuo plocu. Ista prica i za Izeta, ne vjerujem da ni da su oni moralno takve osobe da cas hoce jedno cas drugo.

Isto kao sto ne znamo jel se vode razgovori ili ne od strane naseg saveza (zato necu nikog od njih da kritikujem ili hvalim), isto tako niko od nas ne zna sta je u glavama svih tih momaka, (zato necu ni njih ni da hvalim ni da kritikujem), isto tako ja mislim da je suvisno pricati o njihovom moralu, jer mi njih jedino znamo preko slike, a to nije dovoljno da se moze okarakterisati ta osoba...

Ali opet u toj relaciji stavljam vecu obavezu nasim celnicima da dovedu te momke, nego da ti momci dodju sami...

Svaki potencijalni igrac koji ima i 1% sanse da zaigra za nas, a posjeduje dovoljno kvaliteta da bude pozvan u reprezentaciju, ne treba da bude izgubljen i za svakog od njih treba da se bori!
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 mar 2013, 16:08

TMovac je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Dabogda sceri da te hadzija uzme,a cigani hodaju okolo kuce.Nasi nece da se pobrinu ni za one igrace koji imaju sve papire,a kamoli jos za one koji nemaju.evo gledam jagodicev spisak,opet nema Bahrudina Atajica na spisku.Iako momak ima sve paipre,ima volju da igra za nas.Danas sutra kada mu dopizdi cekat i zagra za Svede nasi ce mu hebavat mater
Nazalost, to je nasa slika i prilika...ali hajd...
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 23:42

Uh kako bi silovali protivnike sa ovom postavom :!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 18 mar 2013, 23:44

Principatus je napisao/la:Uh kako bi silovali protivnike sa ovom postavom :!:
pogotovo sa razaraca kolasinac, spahic, i bicakcic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2013, 23:46

Majstor10 je napisao/la:slika
Ono nije da je lose,ali par njih yebe BIH sarenzi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 19 mar 2013, 00:32

Ovoj postavi nedostaje jos jedan jaaki DM svaka cast Seji al ne bi on mogao proc na ovoj poziciji protiv jacih reprezentacija.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Zra i 39 gostiju.