Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Saurman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2013, 12:52

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 mar 2013, 13:18

M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da je Pjanic prosjecan igrac ?
Nije prosječan ali klasa ispod Santija, dvije ispod Jacka. Uostalom nije igrač kakav treba Arsenalu trenutno...

Evo šta bih ja volio gledat u budućnosti, tj. Arsenal kojeg maštam u najvlažnijim snovima za iducu godinu. :mrgreen:

--------Begović----------

Jenki---Mert----Kos---Gibbs

---Strootman---Capoue

Walcott/OX --- Jack---Jovetić

------------D.Villa---------------

:mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 mar 2013, 13:29

M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da je Pjanic prosjecan igrac ?
A hoces ti reci da je igrac svjetske klase?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 mar 2013, 13:32

Ja kazem da je svjetska klasa i igrac kakvih rijetko ima u svijetu,porediti ga sa Santijem i Jackom je glupo jer nisu ni slican tip igraca.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 mar 2013, 13:38

Da, glupo je jer ne igraju istu poziciju. Cazorla napadač, Wilshere golman a Pjanić desni bek.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 mar 2013, 13:38

Koje su mu to reference da je svjetska klasa osim da je reprezentativac BiH?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 18 mar 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2013, 13:38

Ako je Pjanic prosjecan igrac sa sigurnoscu mogu reci da u Arsenalu igra pun qrc ispod prosjecni igraca 8-)

Nije taj sami vrh ali ima potencijal da bude i ja vjerujem da ce biti,iz godine u godinu evidentan je njegov napredak..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 mar 2013, 13:41

Marsal je napisao/la:Da, glupo je jer ne igraju istu poziciju. Cazorla napadač, Wilshere golman a Pjanić desni bek.
Ako ti mislis da su njih trojica isti tip igraca nemamo sta vise raspravljat.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 mar 2013, 14:17

sta sve neces procitat na ovoj temi. sad je i pjanic neka ubleha po vama ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

------- DM ----------
-----jack-pjanic----
krilo/TW----cazorla
---------cf------------

pa ovi ne da bi jeli protivnicke ekipe, nego bi yebali mame svima

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 mar 2013, 14:23

slika :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 mar 2013, 14:44

Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa, :lol: :lol:

Nemojte bit smiješni i budite barem malo realni,ako cemo da ima potencijala pa ima ga i Ramsey onda bolje ostavit domaceg igraca da nam igra nego kupovat nekog ko bi mogao postat dobar

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 mar 2013, 14:52

Znao sam da će se ovo desiti :? :
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... weeks-with" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 mar 2013, 14:52

Rosicky je napisao/la:Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa, :lol: :lol:

Nemojte bit smiješni i budite barem malo realni,ako cemo da ima potencijala pa ima ga i Ramsey onda bolje ostavit domaceg igraca da nam igra nego kupovat nekog ko bi mogao postat dobar
Ko nema mjesta u 11 Rome ?
Naravno kada je povrijedzen nema mjesta , tad ni Messi nema u Barceloni....

On je jedan od najbolji veznih igraca Serie A sigurno.Velika snaga Rome.Veliki Totti samo u superlativima govori o njemu kao o nikom prije njega.Pjanic je izrastao u WC igraca.
On je samo flopini Zemanu sjedio cesce na klupi nego je igrao a kada je igrao bio je key-man.

naravno treba istaci da su Zemanu DDR i Pjanic bili igraci za klupe dok su mu igrali Bradly i Tachtsidis :roll:
Njemu noga , Romi igra i rezultati ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 18 mar 2013, 15:00

Znao sam da će se ovo desiti :
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre" onclick="window.open(this.href);return false; ... weeks-with
Pa i ne obnovio je koliko je samo pretrpio udaraca od kako se vratio..... po utakmici je znao po pet slobodnih udaraca iznuditi...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2013, 15:03

Rosicky je napisao/la: Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa, :lol: :lol:

Pjanic nije imao mjesta u prvih 11 po dolasku Zemana na klupu Rome ali vrlo brzo je i taj starac skontao koliko Pjanic znaci za igru Rome te ga je vratio u prvu postavu,igrao je od centralnog veznog,preko ofanzivnog veznog pa cak i na krilu zbog cudnog sistema kakvog je forsirao Zeman,.

Ramsey nije "domaci" ako mislis na Engleze pod tim domacim,lik je Welsanin,prosjecan igrac u prosjecnoj reprezentaciji,.Imali smo priliku da gledamo Pjanic vs Ramsey u duelu Wales - BiH i ako si gledao tu utakmicu sasvim dovoljno ti je da uvidis ko od te dvojice gdje pripada..Gledao si vjerovatno mec sa Slovenijom gdje je Pjanic bukvalno sam izdominirao Slovence,gol i dvije asistencije,da je slicno uradio Jacki vjerovatno bi mnogo vise pohvala primio a ovako to je samo Bosnjo,pa ne moze Bosnjo biti dovoljno dobar za Arsenal al za to razne francuske i welske ublehe mogu :roll:

Pjanic moze uputiti pas kakav Ramsey ne moze ni zamislit,Pjanic je igrac koji moze jednim pasom prenjeti igru sa nase polovine na protivnicku,.Pjanic ima bolju kontrolu lopte i preciznije pasove,i mnogo brze razmislja od Ramseya i uz sve nabrojano odlicno izvodi prekide i slobodne udarce..Pjanic je igrac koji je s 19 godina srusio veliki Real na Santiago Bernabeu a Ramsey je na zalost ostao upamcen samo po onom stravicnom lomu noge,ta povreda je ubila talenat u njemu i to je sasvim jasno kroz ove zadnje dvije sezone gdje je imao i vise engo dovoljno prilike za igru..

Koje su to vrline Welsanina osim sto zna stati na loptu u trenutku kada gubimo :lol: Lik zabiljezi asistenciju ili gol svaku desetu utakmicu,kreira igru na trideset metara od naseg gola,nema neki pas a njegove duge lopte ne treba ni spominjati,suta rijetko a ni on mu nije jaca strana..

Ponavljam,Pjanic je za Welskog Zidanea Iniesta 8-)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2013, 16:04

Nisam gledao nijednu tekmu u subotu i zato nisam komentarisao ali svakako je u nedelju pao slag na tortu. Samo ozbiljno i koncentrisano uci u tekmu protiv Evertona, sve ostalo ce manje vise biti lakse.

Sto se tice Pjanica, malo je timova na svijetu u kojima on nebi bio pojacanje.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 mar 2013, 16:13

Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 mar 2013, 16:20

Rosicky je napisao/la:Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok
Medunjanin je zadnji vezni...

Jah naravno da nema mjesta pored unreal Jacka koji leti po terenu.To prepore teren 3 puta jos na kraju zasadi novu travu.Malo , malo pa povreda i to ozbiljnija.Potom njegove igre su tako kvalitetne da Arsenal vise pobjedzuje bez nego sa njim u ekipi...

Ramsey je obicna klocina koja nema mjesta u Zelji.Arteta je prosjek igrac dok je Diaby obicni paraglajder koji ne zna trcati kako treba.Naravno i on je domacin u Ambulanti vise nego na Emiratima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 mar 2013, 16:21

Rosicky je napisao/la:Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok
Nemoj valjat gluposti kakav Medunjanin,niko iz nase reprezentacije nije ni blizu klase Pjanica pa ni Dzeko,kazem igrac kakvih je malo a u Engleskoj uopste nema takvog.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 18 mar 2013, 16:22

chily-rz je napisao/la:
Rosicky je napisao/la: Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa, :lol: :lol:

Pjanic nije imao mjesta u prvih 11 po dolasku Zemana na klupu Rome ali vrlo brzo je i taj starac skontao koliko Pjanic znaci za igru Rome te ga je vratio u prvu postavu,igrao je od centralnog veznog,preko ofanzivnog veznog pa cak i na krilu zbog cudnog sistema kakvog je forsirao Zeman,.

Ramsey nije "domaci" ako mislis na Engleze pod tim domacim,lik je Welsanin,prosjecan igrac u prosjecnoj reprezentaciji,.Imali smo priliku da gledamo Pjanic vs Ramsey u duelu Wales - BiH i ako si gledao tu utakmicu sasvim dovoljno ti je da uvidis ko od te dvojice gdje pripada..Gledao si vjerovatno mec sa Slovenijom gdje je Pjanic bukvalno sam izdominirao Slovence,gol i dvije asistencije,da je slicno uradio Jacki vjerovatno bi mnogo vise pohvala primio a ovako to je samo Bosnjo,pa ne moze Bosnjo biti dovoljno dobar za Arsenal al za to razne francuske i welske ublehe mogu :roll:

Pjanic moze uputiti pas kakav Ramsey ne moze ni zamislit,Pjanic je igrac koji moze jednim pasom prenjeti igru sa nase polovine na protivnicku,.Pjanic ima bolju kontrolu lopte i preciznije pasove,i mnogo brze razmislja od Ramseya i uz sve nabrojano odlicno izvodi prekide i slobodne udarce..Pjanic je igrac koji je s 19 godina srusio veliki Real na Santiago Bernabeu a Ramsey je na zalost ostao upamcen samo po onom stravicnom lomu noge,ta povreda je ubila talenat u njemu i to je sasvim jasno kroz ove zadnje dvije sezone gdje je imao i vise engo dovoljno prilike za igru..

Koje su to vrline Welsanina osim sto zna stati na loptu u trenutku kada gubimo :lol: Lik zabiljezi asistenciju ili gol svaku desetu utakmicu,kreira igru na trideset metara od naseg gola,nema neki pas a njegove duge lopte ne treba ni spominjati,suta rijetko a ni on mu nije jaca strana..

Ponavljam,Pjanic je za Welskog Zidanea Iniesta 8-)
Potpisujem
Pjanic je igracina i za 2-3 godine bice medju top 10 veznih na svijetu a ja mislim da ce on u Barseloni ili Bayernu zavrsiti :)

Mire PRO

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.