Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Ma veceras sigurno poraz, i dalje cemo igrati bez 4 igraca. Ova trenutna ekipa je isjedjena do kraja, nema vise ni svjezine ni energije kao na pocetku sezone. Motivacija polako nestaje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Boozer all over the floor, bravo, tako se bori za klub!
Prvi put za dugo vremena vidim da Thibs aplaudira svojim momcima... ajde, fino odradite ovih par minuta druge cetvrtine!
Prvi put za dugo vremena vidim da Thibs aplaudira svojim momcima... ajde, fino odradite ovih par minuta druge cetvrtine!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Evo sta kaze Sam Smith za Rosea:
http://blogs.bulls.com/2013/03/rose-say ... there-yet/" onclick="window.open(this.href);return false;
A nek smo pobijedili sinoc.. Vala mislio sam da cemo i ovu izgubiti zato jer smo od Kingsa... Nego Noah je po meni sada najbolji u Bullsima, Butler odlican.
http://blogs.bulls.com/2013/03/rose-say ... there-yet/" onclick="window.open(this.href);return false;
A nek smo pobijedili sinoc.. Vala mislio sam da cemo i ovu izgubiti zato jer smo od Kingsa... Nego Noah je po meni sada najbolji u Bullsima, Butler odlican.
Mia San Mia...
Pobijeda protiv teškog protivnika, kul.
Sam Smith je epic lik. Najjače je kada odgovara na one mejlove. Što bi volio Netse u PO-u
Razumijem ja Rose-a u potpunosti. Ne želi riskirati, no ako ostane ova ekipa ista i za sljedeću sezonu onda ne vidim razloga što je baš ovoliko razvlačio. Sličnu povredu je imao Shumpert, ali dobro on ne rade te ulaze, nema tu eksplozivnost itd. Ovo mi liči sve na veliku komercijalu. Najace bile 8-12 mjeseci, a on se dosta ranije vratio treningu.
Ne bi me čudilo da snime neki film u vezi Derricka, ipak je to Amerika.Još da osvoje prsten nakon povratka, eto ti ono dijete Will Smitha kao Rose

Sam Smith je epic lik. Najjače je kada odgovara na one mejlove. Što bi volio Netse u PO-u

Razumijem ja Rose-a u potpunosti. Ne želi riskirati, no ako ostane ova ekipa ista i za sljedeću sezonu onda ne vidim razloga što je baš ovoliko razvlačio. Sličnu povredu je imao Shumpert, ali dobro on ne rade te ulaze, nema tu eksplozivnost itd. Ovo mi liči sve na veliku komercijalu. Najace bile 8-12 mjeseci, a on se dosta ranije vratio treningu.
Ne bi me čudilo da snime neki film u vezi Derricka, ipak je to Amerika.Još da osvoje prsten nakon povratka, eto ti ono dijete Will Smitha kao Rose

Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
+1BIHfan je napisao/la:Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat.![]()
Da sam gledao zijanili bi 30 razlike.

Nisam hteo ni ja ,ali nije mi se dalo nesto i pustim od 2. cetvrtine da gledam , solidna igra sa obe strane i tako do negde 5. minuta pred kraj druge , odvajamo se na mislim 8 poena , poluvreme. Sta nam se sve desavalo nekoliko sedmica unazad , logicno pomislim sad ce da bude ko protiv SA ,vodimo i okrenuce oni cas posla i dobice nas 30 razlike , kad eto , u 3 . cetvrtini svaka lopta nasa u skokuBIHfan je napisao/la:Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat.![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kad Deng pogadja i kad igra agresivno u napadu mi inace pobijedimo. Ali to se bas rijetko desava. E sad u ponedeljak ja ocekujem da se vrate neki igraci i da napokon krenemo u win streak.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kao da se vidi strah i u samom skoku 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa vidi se strah ocigledno i zato on i nece da se vrati dok ne bude se oslobodio...apsolutno sam na njegovoj strani ko god da prica moze se vratiti..moze se on vratiti igrati sigurno, ali on hoce da bude siguran u ono sto radi i apsolutno ga podrzavam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbg. normalno je da ga je strah, toliko je bio van terena i sada jedan pogresan korak moze da ga totalno sjebe. Ono sto ne kontam je zasto se uopste zagrijava pred tekme, potpuno nepotrebno je da to radi. Moze ga povuci da se dokaze pred navijacima i da se sjebe. Zatvori se u dvoranu i isprobavaj sve, dobijaj na samopouzdanju i bori se protiv straha, a ne da bez ikakve potrebe izlazi na teren pred tekmu i to radi.SaltCityAttack je napisao/la:pa vidi se strah ocigledno i zato on i nece da se vrati dok ne bude se oslobodio...apsolutno sam na njegovoj strani ko god da prica moze se vratiti..moze se on vratiti igrati sigurno, ali on hoce da bude siguran u ono sto radi i apsolutno ga podrzavam
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ebiga zagrijava se jer putuje sa njima i vjerovatno zbog navijaca i svega...ma suta on i na treningu i u dvorani sigurno ne sumnjam u to 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jedva čekam taj return. Onda počinje lomljenje kukova protivnika 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
JOJ HOCE UNITED CENTAR POLUDJET
..I JA JEDVA CEKAM KAD ULETI NA PARKET UHHHHHHHHH

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sledece sezone je return.SaltCityAttack je napisao/la:JOJ HOCE UNITED CENTAR POLUDJET..I JA JEDVA CEKAM KAD ULETI NA PARKET UHHHHHHHHH
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znači aBd oktobar, malo ranije i predsezona
Ako se već neće vraćati neka ne igraju Noah i Deng, ionako igraju sa lakšim povredama.

Gledao sam dosta puta ove Netse, pa razvalili bi ih samo tako ako budemo aBd igrali u PO protiv njih.

Ako se već neće vraćati neka ne igraju Noah i Deng, ionako igraju sa lakšim povredama.

Gledao sam dosta puta ove Netse, pa razvalili bi ih samo tako ako budemo aBd igrali u PO protiv njih.
sutra navecer,mnogi misle tako cak je pomjeren prenos na tv blackhawksa,radi Bullsa neki misle da to nije slucajno
Kud si to napisao, neću moći opet spavati na vrijeme 

Chicago Bulls Derrick Rose if he does return, we'll likely only be informed hours before the game actually tips off.Neutral je napisao/la:Kud si to napisao, neću moći opet spavati na vrijeme
Jesu od ovoga napravili sagu u pm.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.