Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nije prosječan ali klasa ispod Santija, dvije ispod Jacka. Uostalom nije igrač kakav treba Arsenalu trenutno...M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da je Pjanic prosjecan igrac ?
Evo šta bih ja volio gledat u budućnosti, tj. Arsenal kojeg maštam u najvlažnijim snovima za iducu godinu.

--------Begović----------
Jenki---Mert----Kos---Gibbs
---Strootman---Capoue
Walcott/OX --- Jack---Jovetić
------------D.Villa---------------

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
A hoces ti reci da je igrac svjetske klase?M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da je Pjanic prosjecan igrac ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja kazem da je svjetska klasa i igrac kakvih rijetko ima u svijetu,porediti ga sa Santijem i Jackom je glupo jer nisu ni slican tip igraca.
- Marsal
- Kontakt:
Da, glupo je jer ne igraju istu poziciju. Cazorla napadač, Wilshere golman a Pjanić desni bek.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Koje su mu to reference da je svjetska klasa osim da je reprezentativac BiH?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 18 mar 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ako je Pjanic prosjecan igrac sa sigurnoscu mogu reci da u Arsenalu igra pun qrc ispod prosjecni igraca
Nije taj sami vrh ali ima potencijal da bude i ja vjerujem da ce biti,iz godine u godinu evidentan je njegov napredak..

Nije taj sami vrh ali ima potencijal da bude i ja vjerujem da ce biti,iz godine u godinu evidentan je njegov napredak..
Ako ti mislis da su njih trojica isti tip igraca nemamo sta vise raspravljat.Marsal je napisao/la:Da, glupo je jer ne igraju istu poziciju. Cazorla napadač, Wilshere golman a Pjanić desni bek.
sta sve neces procitat na ovoj temi. sad je i pjanic neka ubleha po vama ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------- DM ----------
-----jack-pjanic----
krilo/TW----cazorla
---------cf------------
pa ovi ne da bi jeli protivnicke ekipe, nego bi yebali mame svima
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------- DM ----------
-----jack-pjanic----
krilo/TW----cazorla
---------cf------------
pa ovi ne da bi jeli protivnicke ekipe, nego bi yebali mame svima

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa,

Nemojte bit smiješni i budite barem malo realni,ako cemo da ima potencijala pa ima ga i Ramsey onda bolje ostavit domaceg igraca da nam igra nego kupovat nekog ko bi mogao postat dobar

Nemojte bit smiješni i budite barem malo realni,ako cemo da ima potencijala pa ima ga i Ramsey onda bolje ostavit domaceg igraca da nam igra nego kupovat nekog ko bi mogao postat dobar
Znao sam da će se ovo desiti
:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... weeks-with" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... weeks-with" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko nema mjesta u 11 Rome ?Rosicky je napisao/la:Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa,![]()
Naravno kada je povrijedzen nema mjesta , tad ni Messi nema u Barceloni....
On je jedan od najbolji veznih igraca Serie A sigurno.Velika snaga Rome.Veliki Totti samo u superlativima govori o njemu kao o nikom prije njega.Pjanic je izrastao u WC igraca.
On je samo flopini Zemanu sjedio cesce na klupi nego je igrao a kada je igrao bio je key-man.
naravno treba istaci da su Zemanu DDR i Pjanic bili igraci za klupe dok su mu igrali Bradly i Tachtsidis

Njemu noga , Romi igra i rezultati

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pa i ne obnovio je koliko je samo pretrpio udaraca od kako se vratio..... po utakmici je znao po pet slobodnih udaraca iznuditi...Znao sam da će se ovo desiti :
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre" onclick="window.open(this.href);return false; ... weeks-with
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Pjanic nije imao mjesta u prvih 11 po dolasku Zemana na klupu Rome ali vrlo brzo je i taj starac skontao koliko Pjanic znaci za igru Rome te ga je vratio u prvu postavu,igrao je od centralnog veznog,preko ofanzivnog veznog pa cak i na krilu zbog cudnog sistema kakvog je forsirao Zeman,.Rosicky je napisao/la: Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa,![]()
Ramsey nije "domaci" ako mislis na Engleze pod tim domacim,lik je Welsanin,prosjecan igrac u prosjecnoj reprezentaciji,.Imali smo priliku da gledamo Pjanic vs Ramsey u duelu Wales - BiH i ako si gledao tu utakmicu sasvim dovoljno ti je da uvidis ko od te dvojice gdje pripada..Gledao si vjerovatno mec sa Slovenijom gdje je Pjanic bukvalno sam izdominirao Slovence,gol i dvije asistencije,da je slicno uradio Jacki vjerovatno bi mnogo vise pohvala primio a ovako to je samo Bosnjo,pa ne moze Bosnjo biti dovoljno dobar za Arsenal al za to razne francuske i welske ublehe mogu

Pjanic moze uputiti pas kakav Ramsey ne moze ni zamislit,Pjanic je igrac koji moze jednim pasom prenjeti igru sa nase polovine na protivnicku,.Pjanic ima bolju kontrolu lopte i preciznije pasove,i mnogo brze razmislja od Ramseya i uz sve nabrojano odlicno izvodi prekide i slobodne udarce..Pjanic je igrac koji je s 19 godina srusio veliki Real na Santiago Bernabeu a Ramsey je na zalost ostao upamcen samo po onom stravicnom lomu noge,ta povreda je ubila talenat u njemu i to je sasvim jasno kroz ove zadnje dvije sezone gdje je imao i vise engo dovoljno prilike za igru..
Koje su to vrline Welsanina osim sto zna stati na loptu u trenutku kada gubimo

Ponavljam,Pjanic je za Welskog Zidanea Iniesta

Nisam gledao nijednu tekmu u subotu i zato nisam komentarisao ali svakako je u nedelju pao slag na tortu. Samo ozbiljno i koncentrisano uci u tekmu protiv Evertona, sve ostalo ce manje vise biti lakse.
Sto se tice Pjanica, malo je timova na svijetu u kojima on nebi bio pojacanje.
Sto se tice Pjanica, malo je timova na svijetu u kojima on nebi bio pojacanje.
Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok
Medunjanin je zadnji vezni...Rosicky je napisao/la:Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok
Jah naravno da nema mjesta pored unreal Jacka koji leti po terenu.To prepore teren 3 puta jos na kraju zasadi novu travu.Malo , malo pa povreda i to ozbiljnija.Potom njegove igre su tako kvalitetne da Arsenal vise pobjedzuje bez nego sa njim u ekipi...
Ramsey je obicna klocina koja nema mjesta u Zelji.Arteta je prosjek igrac dok je Diaby obicni paraglajder koji ne zna trcati kako treba.Naravno i on je domacin u Ambulanti vise nego na Emiratima.
Johnny b, how much there is to see
Nemoj valjat gluposti kakav Medunjanin,niko iz nase reprezentacije nije ni blizu klase Pjanica pa ni Dzeko,kazem igrac kakvih je malo a u Engleskoj uopste nema takvog.Rosicky je napisao/la:Pretjerivat će te uvijek jer se radi o BIH reprezentativcu,nebi me čudilo da je Medunjanin idealano krilo za nas.Pjanić nema mjesta kod nas i neće doć i ok
Potpisujemchily-rz je napisao/la:Pjanic nije imao mjesta u prvih 11 po dolasku Zemana na klupu Rome ali vrlo brzo je i taj starac skontao koliko Pjanic znaci za igru Rome te ga je vratio u prvu postavu,igrao je od centralnog veznog,preko ofanzivnog veznog pa cak i na krilu zbog cudnog sistema kakvog je forsirao Zeman,.Rosicky je napisao/la: Taj Pjanić u **** Romi nema stalno mjesto u početni 11 a mi ovdje govorimo da je on neka klasa,![]()
Ramsey nije "domaci" ako mislis na Engleze pod tim domacim,lik je Welsanin,prosjecan igrac u prosjecnoj reprezentaciji,.Imali smo priliku da gledamo Pjanic vs Ramsey u duelu Wales - BiH i ako si gledao tu utakmicu sasvim dovoljno ti je da uvidis ko od te dvojice gdje pripada..Gledao si vjerovatno mec sa Slovenijom gdje je Pjanic bukvalno sam izdominirao Slovence,gol i dvije asistencije,da je slicno uradio Jacki vjerovatno bi mnogo vise pohvala primio a ovako to je samo Bosnjo,pa ne moze Bosnjo biti dovoljno dobar za Arsenal al za to razne francuske i welske ublehe mogu![]()
Pjanic moze uputiti pas kakav Ramsey ne moze ni zamislit,Pjanic je igrac koji moze jednim pasom prenjeti igru sa nase polovine na protivnicku,.Pjanic ima bolju kontrolu lopte i preciznije pasove,i mnogo brze razmislja od Ramseya i uz sve nabrojano odlicno izvodi prekide i slobodne udarce..Pjanic je igrac koji je s 19 godina srusio veliki Real na Santiago Bernabeu a Ramsey je na zalost ostao upamcen samo po onom stravicnom lomu noge,ta povreda je ubila talenat u njemu i to je sasvim jasno kroz ove zadnje dvije sezone gdje je imao i vise engo dovoljno prilike za igru..
Koje su to vrline Welsanina osim sto zna stati na loptu u trenutku kada gubimoLik zabiljezi asistenciju ili gol svaku desetu utakmicu,kreira igru na trideset metara od naseg gola,nema neki pas a njegove duge lopte ne treba ni spominjati,suta rijetko a ni on mu nije jaca strana..
Ponavljam,Pjanic je za Welskog Zidanea Iniesta
Pjanic je igracina i za 2-3 godine bice medju top 10 veznih na svijetu a ja mislim da ce on u Barseloni ili Bayernu zavrsiti

Mire PRO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.