FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 18 mar 2013, 08:40

" onclick="window.open(this.href);return false; nova epizoda
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 mar 2013, 09:05

naredna tri kola ce dosta toga odluciti , mislim realno svi smo svjesni da uzimamo titulu :D al eto komsije imaju razloga da se nadaju medjutim u sljedeca tri kola ocekujem da odemo na 9 ili 10 bodova razlike i da to odrzavamo do derbija kad ce biti 12 ili ti ga 13 bodova :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 mar 2013, 09:10

Meni je nadu dala ona borba sinoc ;) svi su se borili i igrali srcem definitivno ,a to nam treba !
Željeznicar za život cijeli !

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 18 mar 2013, 09:18

gol za golom eto nove pobjeedeee
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 mar 2013, 09:21

Moj sud o jučerašnjem nastupu igrača:

1. Antolović - u par navrata dobro intervenisao, ma šta dobro fenomenalno, ali kod gola Zvijezde sukrivac sa Vasilićem. Onu loptu "balon" je trebao pokupiti u petercu, a Vasilić je morao do kraja ispratiti svog igrača (Savić)
2. B. Čolić - u ovoj utakmici smo vidjeli, što do sada nismo. Amar je Benju zadužio da izvodi kornere i prekide. Mislim da je to dosta dobro radio. Pri izvođenju tih prekida centaršutevi su mu bili rezantni, nije bilo "balona". U odbrani je par puta kasnio za svojim igračem.
3. Stana - borben do maksimuma i imao je jednu do dvije situacije gdje je na majstorski način proslijedio zadnji pas.
4. Vasilić - sukrivac za gol skupa sa Antolovićem, jedan nesporazum - također sa Antolovićem, ostatak tekme korektan
5. Bogi - odigrao standardno, niti se isticao niti je imao nekih velikih grešaka
6. Zola - u defanzivi odličan. U predaji lopte lošiji. Ne zato što ne zna, nego zato što igra prvom. Igrati prvom na neravnom terenu je ogroman rizik. Skro svaki pogrešan pas je proizašao upravo zbog terena. Dovoljno je da milisekundu prije dodira lopte ista malo promjeni smjer i proizvod je pogrešan pas. Kad tereni budubolji Zola će kucati na vrata reprezentacije.
7. Svraka - mnogo bolji u odnosu na prethodne tri tekme. Manje je griješio i nije se skrivao. Kada je Tomić - otišao na zagrijavanje u 20 i nekoj minuti, svi srednjaci su počeli da više trče i bore. Po meni solidan, a jedino što mi smeta je to što je počeo igrati na "iskustvo". Svraka je još mlad i ima još vremena da napreduje
8. Selimović - Možda ga je povreda spriječila da više pokaže. Imao je dobar šut glavom u rašlje, kada je goldžija jedva skinuo loptu, to znači da je učesnik najljepše akcije na utakmici.
9. Jamak - zna kopte, ima dobar pregled igre, dobar zadnji pas, ali to sinoć nije mogao pokazati zbog lošeg terena. Igrao je i previše nazad.
10. E. Čolić - Boga mi dobar. Trudio se trčao, imao želju. Kod prvog gola pogodio prečku, nakon čega je Adil poentirao. Možda je ovo moje mišljenje za Beksa i "halo efekat", jer smo gi svi previše kudili. Isto kao što od Svrake previše očekujemo. Kažem - možda.
11. Adilović - igrač utakmice. Dao dva gola, a kod drugog fantastično sebi izgradio poziciju i još bolje zabio.

Hasanović - malo vremena proveo na terenu za neku ocjenu. Zapazio sam da je bolji u ofanzivi od defanzive.
Ara - mali bi trebao postati evropski igrač. Mislim igrač, koji bi mogao rahat igrati u ligama petice. Ne Ronaldo, ne Messi, ne Džeko, ali sigurno igrač za lige pet.
Tomić - objektivno nije ni igrao.

Konačna ocjena: Dobar. Kada dođe ljepše vrijeme i tereni budu bolji, učinak svih pobrojanih će biti neuporedivo veći.

Zapažanje: Pokušavamo igrati na ovako lošim terenima, jer smo protiv svih ekipa u ove četiri utakmice imali više od duplo dodavanja, a iz takve igre i na ovakvim terenima proizilaze i greške.

Dupla - ne bi trebala doći u pitanje. :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 mar 2013, 09:24

likusa je napisao/la:Meni je nadu dala ona borba sinoc ;) svi su se borili i igrali srcem definitivno ,a to nam treba !
ma ja to jedino i ocekujem od igraca, nek se bore i zelju pokazuju e sad rezultat nekad ne bude kako treba tj. zelimo al jbga ne mozes im prigovoriti poslije nista , raja kod nas ocekuje da mi napravimo 20 prilika i damo svakom po 5 golova sto se moze mozda jednom dogoditi , ekipe kad igraju protiv nas se zatvore bilo na grbavici ili u gostima i cekaju na kontru sansu dok mi danas nemamo igraca koji ce potezom prelomiti rezultat. tj. ili dati asistirati ili otvoriti prostora nekom drugom , kao sto je to bilo kad je zeba igrao , mislim imamo bekrica al evo bekric odigrao samo jednu utakmicu i to u gostima al eto nije sve tako lose kao sto se cini , pauza u dobrom raspolozenju dolazi , ostvarili smo +4 i to je to idemo dalje ...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 mar 2013, 09:26

meni je Selimovic bio fantastican. Jamak imao dosta gresaka, a Hasanovic nije bio los
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 18 mar 2013, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.

Forza Inter!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 mar 2013, 09:59

Ultras1921 je napisao/la:meni je Selimovic bio fantastican. Jamak imao dosta gresaka, a Hasanhodzic nije bio los
Hasanovic, Hasanhodzic je na posudbi u Visokom. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 mar 2013, 10:13

aa bio sam ubijedjen da je Eldar Hasanhodzic :lol:

Forza Inter!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 mar 2013, 10:52

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 mar 2013, 11:44

Evo da i ja nesto napisem odavno nisam bio sretniji nakon utakmice pravo vazna pobjeda igraci su dali svoj maksimum i to je sve sto ja trazim od njih siguran sam da ce poslije ove pauze Ljoze biti puno bolji kao i tereni pitari su odustali od price kako nam sudije stele pa su poceli j... ovu ligu ko to gleda oni uvijek imaju neku varijantu ali nema veze ja uzivam i hvala bogu pa postoji Amar Osim sinoc pravo sega situacija skandira se srdjanu savicu a stanic dize ruke kao hvala :D :D :D :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 mar 2013, 12:29

Pozitivno je to sto smo iz dosta loseg izdanja uspjeli izvuci pobjedu,protiv zvijezde koja uopste nije bila losa.I takodjer to sto se lagano popravljamo,dali smo prvi go iz igre u ovoj godini ;) .
Gledam sinoc,Pericu i Savica,nase "otpatke",hajmo reci,Savic ispade covjek,svaka mu cast,a Perica lopte djeli ko rukom,mozda smo mu 2x uzeli loptu za cijelu tekmu. Pa da su njega forsirali ko Svraku il Jamaka,imali bi "Pjanica" u ekipi sad... Al eto sta je tu je...

Nakon sinocne tekme istice se da par ljudi zna igrati lopte (Selimovic,Hodzic,Antolovic),par ih ne zna,ali se bore za to i izgaraju(Adilovic,Stanic,Beks),a velika vecina ih samo smeta i svaka cast Amaru ako sa ovom ekipom uzme titulu...
Mali Hodzic bi trebao igrati u prvoj,lijevo krilo ili jos bolje iza Adila,pa on je jedini koji je presao igraca sinoc i to ne jednom i ne jednoga i dao upotrebljivu loptu.
I samo zamislite kako je bilo gledati ovo sa tribina Mirsi,Zajki i Bekriji,a znam kako je meni bilo njih vidjeti na tribinama :(

Sve u svemu ide na bolje,vadi nas sto su ostali losiji ili su bodovno predaleko od nas,citaj borac,a mi polako hvatamo neki ritam,nije nesto,ali je bolje,sto bi Amar rekao "nije tesko biti bolji od nule ;)"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 mar 2013, 12:39

Meni se svidja novi dizajn karata :D Mi smo Željini ,Željo je nas !
Željeznicar za život cijeli !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 mar 2013, 12:47

E. Colic je mene sinoc pozitivno iznenadio, fino se kretao, I ima solidnu brzinu. Ohrabruje sto se Selim izgleda vraca u formu, bice ovo ekstra poslije pauze + Urdinov I Bekrija, s njima ce izgledati jos bolje.

Sent from my SoftwinerEvb using Tapatalk 2
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 mar 2013, 12:52

muXmania je napisao/la:E. Colic je mene sinoc pozitivno iznenadio, fino se kretao, I ima solidnu brzinu. Ohrabruje sto se Selim izgleda vraca u formu, bice ovo ekstra poslije pauze + Urdinov I Bekrija, s njima ce izgledati jos bolje.

Sent from my SoftwinerEvb using Tapatalk 2
Izgledao mi je mnogo bolji na lijevom krilu,nego na bilo kojoj drugoj poziciji,a bekrija bi sigurno bio upotrebljiviji iza adila ili na poziciji centralnog veznog.
Beks,neocekivano,palac gore ;)

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 mar 2013, 12:57

Kao da smo dobili Reala. Kako smo samo dvolični. Koji Selimović, Adilović i E.Čolić. Čuj Adilović igrač utakmice. Da je mali Hodžić igrao od početka možda bi dao tri gola. Nema sreće sa ovim sastavom.
Malo, ali samo malo bolje će biti kada se vrati Bekrić i počne igrati Makedonac. Mi u sredini faktički nemamo čovjeka. Bekrić i kada igra Osim ga baca lijevo (kao Zebu prije nego što ga otjerao). Svraka ne može pokrit 2m2. Jamak za neprepoznat.Potrebna je kompletna rekonstrukcija ekipe, ali jbg sada za to nije vrijeme.Sa ovom ekipom ne treba igrati Evropu i ako se plasiramo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 mar 2013, 13:05

savatihotece je napisao/la:Kao da smo dobili Reala. Kako smo samo dvolični. Koji Selimović, Adilović i E.Čolić. Čuj Adilović igrač utakmice. Da je mali Hodžić igrao od početka možda bi dao tri gola. Nema sreće sa ovim sastavom.
Malo, ali samo malo bolje će biti kada se vrati Bekrić i počne igrati Makedonac. Mi u sredini faktički nemamo čovjeka. Bekrić i kada igra Osim ga baca lijevo (kao Zebu prije nego što ga otjerao). Svraka ne može pokrit 2m2. Jamak za neprepoznat.Potrebna je kompletna rekonstrukcija ekipe, ali jbg sada za to nije vrijeme.Sa ovom ekipom ne treba igrati Evropu i ako se plasiramo.
Dijelom se slažem ali za Adilovića i Jamaka nisi u pravu. Adilović je svaku loptu pokupio u ove tri utakmice koja mu je poslana, njegov je zadatak upravo to spuštanje lopte krilima i veznim i mslim da je odigrao extra, plus borbenost momak je ako ne najbolji naš igrač onda jedan od najboljih. Što se Jamaka tiče, mnogo se popravio u otkrivanju proslijeđivanju lopti krilima i po meni je naš glavni vezni igrač, volio ga neko ili ne volio, vidjelo se koliko nam je falio protiv Zrinjskog...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 13:13

Jamak je jucer poslao par strasnih lopti, kao i Stanic. Mislim da je iznenadio i Colica par puta sta mu je sve proslo. Elvir Colic bi po meni, da Adilovic ona 2 gola nije dao, bio igrac utakmice. Ja sam jucer izasao stvarno zadovoljan sa stadiona, najbolja igra i utakmica do sada u ovom dijelu sezone. Ono na sto bih ja posebno skrenuo paznju je to da neka djeca nisu mogla uci, jer su kupila kartu od nekoga ispred stadiona. Nije mogao da ih skener ocita i vraceni su. Sta je kasnije bilo sa njima ne znam, jer sam usao, ali to je nesto sto ne smije da nam se desava.
Sport je lijek za tijelo i duh.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 mar 2013, 13:18

storm_raider je napisao/la:Jamak je jucer poslao par strasnih lopti, kao i Stanic. Mislim da je iznenadio i Colica par puta sta mu je sve proslo. Elvir Colic bi po meni, da Adilovic ona 2 gola nije dao, bio igrac utakmice. Ja sam jucer izasao stvarno zadovoljan sa stadiona, najbolja igra i utakmica do sada u ovom dijelu sezone. Ono na sto bih ja posebno skrenuo paznju je to da neka djeca nisu mogla uci, jer su kupila kartu od nekoga ispred stadiona. Nije mogao da ih skener ocita i vraceni su. Sta je kasnije bilo sa njima ne znam, jer sam usao, ali to je nesto sto ne smije da nam se desava.
Ima par likova koji uđu i traže od raje koja je ušla karte kao skupljaju i onda prodaju te karte ispred stadiona, s kojim naravno niko ne može ući, tako da pripazite, jedan je meni prilazio juče...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 mar 2013, 13:39

Ko broji ovu raju na tekmama pa pise da nas je bilo samo 2500 :? Meni djelovalo bar za milju vise..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], ultra1987 i 34 gosta.