Ali Zelda je Zelda..kao klinac igrao i prezivljavao igru, bukvalno.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tweeds_10 je napisao/la:Zelda Ocarina of time, po meni najbolja igra svih vremena. Posle Super Mario, kart utrke ....to su bile igre...
Ali Zelda je Zelda..kao klinac igrao i prezivljavao igru, bukvalno.
Elegant je napisao/la:Tomb Raider gotovo svi serijali su super, ali ovaj novi je prestrasan.
Ovaj scr. shot 2, tu sam igru igrao kad sam imao 4 god, rodjak donio nintendo, nisam znao pricat a vec sam ovo igrao hvala sto me podsjeti, stari dobri gejm osjecajNeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kasnije ima različitih Yoshija (one zvijezde kada igraš).
Mislim da bi 50% mogao preći sa letenjem i zatvorenih očiju. Ah, zaista sam bio pro na toj igri. Najmrži mi je onaj dvorac kada hodaš po onoj zmiji od kocaka, too slow a kao klincu mi izgledalo too fast![]()
Itd.
Možda pođem 6 final fanatasy-a na snesu sada.
Naravno, većinu igara će ta mašina bez problema na high vrtitreeds je napisao/la:ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
intel core i5-2400 3.10 GHz
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
graficka ASUS 7770 1GB ddr5
ima slicnu masinu,igrao sam dosta novih igara cak na ultrahigh na i komp jos radi na 50% snage 4gb rama koristim od(8),od toga na igre od skoro 2gb...u svakom slucaju moci ces dugo vremena da igras sta zelis bez probema...reeds je napisao/la:ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
Neutral je napisao/la:http://www.game-debate.com/games/index. ... Crysis%203
Eto skrolaj prema dole i vidjeti ćeš je li dovoljno ili ne.
Realno, ovo mi se čini kao folirancija za kul konfiguracijom![]()
@Leznar
Skineš bittorent program prvo. Poslije toga ideš na kat ili piratebay ili bilo koja druga stranica gdje se imaju skinuti torrenti. Skineš torrentom, klikneš na njega 2x i pojaviti će ti se prozor gdje ćeš spasiti taj download. To je to.
Hvala puno, drug.truts je napisao/la:Naravno, većinu igara će ta mašina bez problema na high vrtitreeds je napisao/la:ljudi, treba mi mala pomoc od vas koji se razumijete, a tice se konfiguracije racunara. sta mislite da li je ovo dobar racunar za (crysis3) i za gaming opcenito. da li se mogu igrati HIGH performance sa ovime na novijim igrama.
RAM 8 GB ddr3 1600 MHz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.