Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hajd' matere ti pozabavi se ti plastičarima.
Kad će se Liverpool riješiti panjeva u odbrani.
Ja bi prije dao priliku omladincima a Škrtela i Aggera poslati u Rusiju.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Do ove utakmice, unazad nekih 5-6 je sve bilo odlično, kako u odbrani tako i u napadu. Napokon Wiganu zabismo, ne jedan, nego 4 komada. Tottenhamu koji nam nikad nije ležao preokrenemo rezultat. Samljesmo Fulham, QPR, Norwich, Swansea i nigdje nikog. Izgubimo utakmicu odjednom se svakakvi snošaji pojavljuju na temi.
@Saurmane, Aggeru treba dati priliku, nek igra momak jer je uz Carraghera bio odličan, Skrtel se mora prodati.
@Saurmane, Aggeru treba dati priliku, nek igra momak jer je uz Carraghera bio odličan, Skrtel se mora prodati.
Nije to više Agger od prije 2-3 sezone u poslijednje vrijeme je sklon čestim kiksevima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma slažem se u svakom slučaju, ali možda je previše riješiti se i Aggera i Skrtela uz saznanje da se Carra oprašta. Znači stoperske pozicije bi bile prazne. Mada, uz prava pojačanja možda bi se i to moglo kvalitetno dopuniti.
Carra molim te predomisli se , bar još godinu

Sahin se nije nikako snašao u Dortmundu, kako bih volio da Dortmund osvoji titulu prvaka Evrope a Sahin podigne dres na kojem piše Danke Brendan.
Jedino pozitivno iz cijelog kola jeste da Persi nije bio strijelac.

Jedino pozitivno iz cijelog kola jeste da Persi nije bio strijelac.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- reds_forever
- Kontakt:
Do jucer je pola foruma guralo Carru u penziju, a sad odjednom odbrana ne moze bez njega...Odavno ja govorim da odbrana nikako ne stima, taj nekad jedini stabilni dio tima. Agger treba ostati, a Reina i Skrtel uz kvalitetne zamjene mogu ici...Mada, ne znam, cudno zamislit tim bez Skrtela. Otkako on i Agger uplovise u bracne vode, isplovise iz odbrane...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
fera na klupi su hendo,shelvey,ibe,lucas,suso,wisdom i gulacsi i od njih jedini koji mogu donijeti neku promjenu su i usli, dovoljno je pogledat klupu i vidjet da je protivnik podcijenjen, vecina ovih igraca bi trebala ulaziti u rijesenim utakmicama da steknu neko iskustvodonCorleone1892 je napisao/la:@keno94fera je napisao/la: pa ima 7 igraca na klupi i pravo na tri izmjene. i onu jednu je napravio jer je allen bio povrijeđen. mozda ti volis ovako ali meni su drazi ljudi koji nesto pokusaju... nekad je i svjezina dobra stvar. al u ostalom sta god da sam ja napisao ti bi me citirao i tvrdio suprotno.
momak nznm ti sigurno previse gledas barcu koja u ligi nije odavno izgubila pa kontas liverpool uvezao 3 pobjede pa može još tri. Može ali kad bude imala nešto sto ima Barca ali o tom potom. I ne razumijem to tvoje nisu zreli za Europe pa momak ne navijas sa Sheffild koji se bori za Europu pa nema iskustva jer se nikad nije natjecao u Europi. Liverpool i njegovi neki pojedini igrači poznaju Europu bolje nego ti svoj džep i imaju iskutva MAŠALA a Rodgers ti je prije koji dan sve objasnio što se tiče ljeta tako da je naše da čekamo !!
corleone ne gledam ja bas previse barcu, ali sam kod liverpoola primjetio da cim pocnu neke kalkulacije o 4-tom mjestu vec u sljedecem mecu kiksamo, imas po internetu stotine clanaka o sansama za top4 samo u zadnjoj sedmici(samo sam to primijetio)
liverpool kao klub ima iskustva, ali od naseg zadnjeg nastupa u LP ostali su samo neki igraci, dosta se toga promijenilo, od igraca pa do uprave, tako da samo neki imaju iskustva(ja svoj dzep poznajem odlicno, skoro uvijek prazan

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
@keno necu da ulazim u raspave sa tobom kao sto sam rekao vec ja sta god da napisem ti ces tvrditi suprotno. to je tvoje misljenje i meni ne smeta. al moje misljenje nikad ne moze promijeniti neko ko stalno kontrira.
po meni je rodgers jako lose vodio ovu utakmicu i napravio nekoliko velikih gresaka i ti mozes pisati sta hoces ja cu i dalje tako da mislim.
po meni je rodgers jako lose vodio ovu utakmicu i napravio nekoliko velikih gresaka i ti mozes pisati sta hoces ja cu i dalje tako da mislim.
You are someone else I am still right here
eto necu te vise citiratio, mada sam i ja primijetio da tebe najvise citiram, nemam nista protiv tebe. usotalom uvazavam svacije misljenje pa i tvoje, ti si ovde puno duze od mene, a vjerovatno si i stariji
sad jednim se slazemo rodgers je zadnju utakmicu lose vodio a morao je bolje
sad jednim se slazemo rodgers je zadnju utakmicu lose vodio a morao je bolje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma nema tu šta, loše smo odigrali utakmicu. Allen nije smio početi utakmicu, baš kao ni Skrtel. To su te dvije greške koje su nas koštale bodova. Drugo, ja stvarno ne znam kako igrači, individualno, padnu u nekim utakmicama. Protiv Sotona baš kao da smo gledali neki drugi sastav u odnosu na onu ekipu koja je preokrenula utakmicau protiv Kokoški, koja je samljela Zenit, uvezala one fantastične pobjede. Nema ništa gore od ekipe koja se bori za opstanak. 
__
" onclick="window.open(this.href);return false;

__

" onclick="window.open(this.href);return false;
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.caughtoffside.com/2013/03/18 ... bi-alonso/" onclick="window.open(this.href);return false;
ABD!

ABD!

- youngredcomps
- Kontakt:
ABD i od mene.valjda ce se smilovat pa nece produziti ugovor.rafa yebem ti sve sto si ga morao prodavat.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ja koliko znam tad je bila kriza sa parama pa se morao prodatyoungredcomps je napisao/la:ABD i od mene.valjda ce se smilovat pa nece produziti ugovor.rafa yebem ti sve sto si ga morao prodavat.

Kakva kriza, prodao ga jer je mislio da je Barry bolji igrač od njega. Legendarni rumenko.
Baš me čudi da niko od ljubitelja Brende nije napravio klip u kojem opisuje da je u posljednjih 12 pobjeda Brende ove sezone Liverpool imao gol razliku 39:6.
Doduše, sveukupno imamo 12 pobjeda u sezoni.
Downing izjavio da je Mark Viduka najbolji igrač sa kojim je ikad igrao.
Baš me čudi da niko od ljubitelja Brende nije napravio klip u kojem opisuje da je u posljednjih 12 pobjeda Brende ove sezone Liverpool imao gol razliku 39:6.

Doduše, sveukupno imamo 12 pobjeda u sezoni.

Downing izjavio da je Mark Viduka najbolji igrač sa kojim je ikad igrao.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Alonso ako dodje to ce biti ogromno pojacanje,mnoge stvari ce se popraviti..
Skrtel,Downing,Agger,Reina nesto sam ubjedjen da idu na ljeto abd

Skrtel,Downing,Agger,Reina nesto sam ubjedjen da idu na ljeto abd

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Znači na ljeto opet neka rekonstrukcija ekipice i uigravanje za onu anam tamo sezonu,klasika
.

Joj doktore, stvarno ti osm zena nista drugo ne vidis. Kako si poceo navijati za Dortmund postao si neprepoznatljiv.Zodiac je napisao/la:Znači na ljeto opet neka rekonstrukcija ekipice i uigravanje za onu anam tamo sezonu,klasika.
Rodgersov tajni plan jeste da mu se prve dvije sezone svi smiju a u trecoj da ga se boje. Tako sam barem citao na ovom forumu.

- youngredcomps
- Kontakt:
Confirmed: Liverpool Legend Will Not Renew His Contract http://****/WREije" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.