pa da se opet nerviram kao sinocKaka_Real je napisao/la:Ko želi gledati reprizu ima na BHT za 20 minuta tj. 16:45 !!!
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
On nju nemoze vise zasrati prije nego sto igraju, svojim da cemo im majku hebati,ponizava ih itd..ensadek je napisao/la:Znate šta ljudi?Budimo realni i recimo da je ćiro sinoć zasro utakmicu.Nije na vrijeme izvršio izmjene i to je to
Íntresuje me kad ce se toga kaniti vise i uozbiljiti,razumijem salu itd ali granice se moraju imati..
Nadam se da cemo moci u Zenici sve rijesiti,ali moraju Zlatana staviti i Pjanica iz pocetka..
pa da se opet kidam kad god naši imaju priliku za golKaka_Real je napisao/la:Ko želi gledati reprizu ima na BHT za 20 minuta tj. 16:45 !!!

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ne mogu se otet utisku da su nam se portugalci sinoc nudili cijelu utakmicu da ih pobjedimo ili barem odigramo nerjeseno. Velika je steta sto se to nije iskoristilo. Ja sam i prije tekme govorio da je Portugal veliki favorit, ali da nismo bez sansi ako se neke stvari poklope. Sve se poklopilo osim srece koja nije bila na nasoj strani. Onu sansu pred kraj je bilo teze promasit nego je pretvorit u gol. Ali, sta je tu je, fudbal je takav, i takve stvari se desavaju. Ja sam prizeljkivo da Ciro igra sa cetri u liniji i tako osnazi srednji red, jer su upravo tu portugalci najjaci. Stvarno je suvisno da Liedsona cuvaju tri igraca kada je on sasvim prosjecan igrac. Hasagic je bio odlican, odbrana vrlo dobra, Ibricic i Salihovic odlicni, Rahimic dobar, Muratovic los, Misimovic los, Ibisevic los i Dzeko solidan. Za Ibricica sam uvijek govorio da je limitiran igrac i da nije za velike stvari, ali me sinoc iznenadio. Odigro je odlicno, na vrijeme predavo loptu, pretrco jako puno... Kriv je za gol, ali je rizik stavit ofanzivnog igraca u odbranu, jer je jasno da on odbranu ne moze odigrat na visokom nivou. Jednostavno na toj poziciji nemamo rjesenja, pa je Ciro prinudjen da eksperimentise. Muratovic nije igrac za velike utakmice. Mozda je on dobar covjek, ali to na terenu nije vazno. Spor, los tehnicar, lose se otkriva... Svaka njemu cast na trudu, ali covjek nije u mogucnosti da odigra na visokom nivou. Mismovic je bio los iz dva razloga. Ocito sinoc nije bila njegova noc i bio je nas jedini igrac na sredini terena, uvijek okruzen sa dva - tri igraca. Tesko bi i Zidane sam napravio nesto vise. Ibisevic je odigrao lose kada je god imao loptu u posjedu. Dzeko nije imao svoju noc, ali nije imao ni lopti, kao ni adekvatnu podrsku u napadu. Ne mogu se otet utisku da bi odigravli bolje da je u spicu bio sam Dzeko, a iza njega Misimovic i Pjanic. Zamjerim Ciri sto ranije nije ubacio Pjanica, pa i Bajramovica umjesto Muratovic. Pozitivno je sto je odigro hrabro, sto je ubacio Muslimovica i Pjanica, zamjenivsi dva defanzivnija igraca. Tesko da bi se i mnogo jace selekcije od nas odlucile na tako hrabar potez protiv Portugala. Hrabrost se mora kad tad isplatit. Zalosno je sto je Potrugal odigrao katastrofalno i sto mi uz bolju igru nismo to iskoristili. Mislim da je Portugalski tim u velikoj krizi i da igraju dosta nepovezano. Nije to ona ekipa koja je harala prije 4-5 godina. NJihovi kljucni igraci su losoj formi, a neki griju klupu u svojim klubovima. U Zenici treba dati sve od sebe da se to iskoristi.
Inace, nisam bio ni blizu emotivan kao protiv Danske na Kosevu. 'Nas' savez je ucinio da ovu selekciju ne dozivljavam kao nekada... Tuzno
...
Inace, nisam bio ni blizu emotivan kao protiv Danske na Kosevu. 'Nas' savez je ucinio da ovu selekciju ne dozivljavam kao nekada... Tuzno

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
u zenici svi da grla poderemo bez obzira na rezultat
Jestel se naspavali?? bilo je nesanice sinoc,,
Prvo, Portugalci su dokazali da su prava bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama (mi ne smijemo uzvratit istom mjerom!!!)
A evo i mog subjektivnog vidjenja sinocnje utakmice:
igrac utakmice - Sejad Salihovic - istrcao se posteno, malo u odbranu, malo u napad, al ebg bezze mu je sve kad nije kome loptu imao dodat,,,
Misimovic - posteno sam se razocarala - dobro su ga cuvali, a vala nije ni on nesto previse raspolozen bio, par lopti u prazno i ode nas napad...
Vedo i Dzeko - bilo je i boljih dana, jednostavno - nije im se dalo...
Jahic i Nadarevic - solidni, tjesim se da ce u Zenici moci bez Spahica,,,
Spaha - legenda, bio i ostao... kad mu pokaza zuti, srce mi se prelomilo,,
Rahimic - radio lik svoj posao, za sta je zaduzen..
Muratovica se ne sjecam,,
Muslimovic i Pjanic su sve promijenili, da se ja pitam (a ne pitam) igrali bi od prve u Zenici,,
Hasagic - siguran, Ciro legendo, nek si ga stavio,,
Ibricic - ebg, nije lahko kad te skauti gledaju, tad se dokazuju veliki igraci (nemojte pogresno protumacit
)
Rezultat je poprilicno grozan, al sta je tu je, imamo priliku u Zenici (valja cekat 3 dana
) i sigurna sam da cemo je iskoristit
Bespotrebno se zamarati formacijama za srijedu, imamo ipak strucnjake za to,,,

Prvo, Portugalci su dokazali da su prava bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama (mi ne smijemo uzvratit istom mjerom!!!)
A evo i mog subjektivnog vidjenja sinocnje utakmice:
igrac utakmice - Sejad Salihovic - istrcao se posteno, malo u odbranu, malo u napad, al ebg bezze mu je sve kad nije kome loptu imao dodat,,,
Misimovic - posteno sam se razocarala - dobro su ga cuvali, a vala nije ni on nesto previse raspolozen bio, par lopti u prazno i ode nas napad...

Vedo i Dzeko - bilo je i boljih dana, jednostavno - nije im se dalo...
Jahic i Nadarevic - solidni, tjesim se da ce u Zenici moci bez Spahica,,,
Spaha - legenda, bio i ostao... kad mu pokaza zuti, srce mi se prelomilo,,

Rahimic - radio lik svoj posao, za sta je zaduzen..
Muratovica se ne sjecam,,

Muslimovic i Pjanic su sve promijenili, da se ja pitam (a ne pitam) igrali bi od prve u Zenici,,

Hasagic - siguran, Ciro legendo, nek si ga stavio,,

Ibricic - ebg, nije lahko kad te skauti gledaju, tad se dokazuju veliki igraci (nemojte pogresno protumacit

Rezultat je poprilicno grozan, al sta je tu je, imamo priliku u Zenici (valja cekat 3 dana

Bespotrebno se zamarati formacijama za srijedu, imamo ipak strucnjake za to,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
tako je sugradjaninu mojzenicanin je napisao/la:u zenici svi da grla poderemo bez obzira na rezultat

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da smo igrali u takvom sastavu dali bi dva gola ali bi primili 7.Principatus je napisao/la:Imala bi i reprezentacija koristi, da smo igrali ofanzivno.harishp je napisao/la:Iskreno repka nikakvog hajra ni kooristi nema sto je ovaj u ,,boljoj formi,,od Dzeke i sto igra u BL a ne u Grckoj.
Ma sta kazem, ofanzivno, ma da jucer nismo sami sebe napadali sve bih bolje izaslo.
Da smo juce igrali ko ludaci (4-3-3) sa Muslimovicem, Ibisevicem i Dzekom naprijed, a iza njih poredali ofanzivnije igrace kao Misimovica, Medunjanina i Pjanica, bolje bi smo prosli nego ovako. Portugalci bi se izgubili, jer bi se bojali da kod kuce ne prime goal, jer je to najgore. Paralizirali bi se, vidilo se koliko se boje naseg napada. A ovako su se sigurno poslije 5-10 minuta ili poslije pogodka zacudili nasoj igri, kad smo vec rekli bujrum mi nezelimo vam nauditi, dodjite na nasu polovinu pa da tu odigramo.
Samo tako nesto se nemoze ili ne zeli shvatiti, jer nas hvata strah pred ovakve utakmice i taj kompleks. U Portugal smo mogli igrati slobodno i jurisati, pa sta bude, a to nam sad ostaje da radimo u Zenici. To neme veze sa fudbalom ili strukom nego je obicna logika. Kad smo mogli stisnuti Spaniju, zasto ne Portugal, ali eto sad ispade da je Portugal velesila jaca od Spanije. Zamislite da je Turska igrala juce u Portugalu, Turska ima malo morgen jacu momcad od nase, ali bi ih usred Lisabona napali ko oluja, ko gladni vukovi i to do zadnje i cekali na paniku. Tako su dogurali gdje jesu, napravili su sebi imidz nepredvidivosti, pa ekipe su od njih gubili u zadnjim minutama jer su sami sebi psihicki natovarili tu pricu da Turci znaju zabiti u zadnjoj. A mi igramo onako kako svako ocekiva u Portugalu, i uz to bezazleno bez ikakve ostrice.
Meni je jedino "drago" sto sad moramo tako da igramo, sto se necemo kao kornjaca u kucicu povuci i cekati da utakmica prodje. Sad cemo igrati ono sto mozemo a to je napad, agresivni i ubojiti napad. Pa i da izgubimo, kako Osim rece, nije ovo zadnja utakmica i nije nam reprezentacija puna penzionera. Da li sam misljenja da je Ciro zakazao jucer? Da, koliko god da ga ja gotovim. Da li zelim drugog selektora? Ne. Samo pojedine stvari se moraju promjeniti, a mi svi znamo dobro koje.
Nijedan od njih nije pohitan za defanzive i tu bi se Portugalci omastili kao nikad.
Ma koliko se hrakalo po Muratovicu on je taj koji je sjeckao koliko toliko igru Portugalaca u sredini zajedno sa Rahimicem .
Bez Spahica i Rahimica bit ce pretesko.
A ulaskom Pjanica Misketu i napadacima ce biti lakse.
Zato ce Hasagic,nadarevic i ostali krvi i znoja da proliju kao nikad.
Nasi ofanzivci nisu kao onaj Liedson za kojeg uopste nemas pojma jeli ovaj stoper ili je spic.
Vedo ako bude u Zenici kao u Lisabonu naebali smo i to dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo malo se smirile strasti od sinoc.portugal nas nije uopste nadigrao,ljudi su u malom djelu imali vise loptu u nogama al bez efekta i to je sve.igraci su se borili svaka im cast ,al kad se nije moglo.sinoc nam je samo falilo onog sto se zove sreca i to je glavni razlog sto nismo gol postigli.
miske je malo zakazao i ibisevic,ibricic je malo kriv za pogodak jer nije vidio igraca al nea veze
poderacemo ih u zenici,ako Bog da
miske je malo zakazao i ibisevic,ibricic je malo kriv za pogodak jer nije vidio igraca al nea veze
poderacemo ih u zenici,ako Bog da
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
evo vam snimak na BHT pa ko hoce ... ja nemam zelje nesto da gledam 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
je li mi se ono ucinilo ili su spahicu posle suze iz ociju kad je dobio zuti???????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Mora ciro pronac kako ce "oslobodit" Misketa. Ne moze covjek sam protiv MEirelesa i Pepea. Sjetite se kako je Guardiola zayebo Uniteda kad je Messia stavio u sredinu terena a ne na krilo. Nesto tako mora i Ciro uradit, ali covjek nikad ne mjenja taktiku na zalost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jarane nije ti se ucinilo,covjeku je pretesko pao onaj kartonstolica je napisao/la:je li mi se ono ucinilo ili su spahicu posle suze iz ociju kad je dobio zuti???????
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Principatus
- Kontakt:
E vidis tu je razlika u nasim misljenjima. Ja mislim da ne bi primili toliko pogodaka, jer Portugalci (drugacije nego mi) su svjestni sta im znaci primljen gol kod kuce. Mene cudi samo zasto su bili tako glupi i nisu nas dokrajcili, a mogli su. To bi se moglo ispostaviti kao velika greska sa njihove strane. Njihova ekipa je zasada 0, daleko od impresioniranja o kojem Ciro prica. Steta sto to nismo iskoristili.harishp je napisao/la: Da smo igrali u takvom sastavu dali bi dva gola ali bi primili 7.
Nijedan od njih nije pohitan za defanzive i tu bi se Portugalci omastili kao nikad.
Ma koliko se hrakalo po Muratovicu on je taj koji je sjeckao koliko toliko igru Portugalaca u sredini zajedno sa Rahimicem .
Bez Spahica i Rahimica bit ce pretesko.
A ulaskom Pjanica Misketu i napadacima ce biti lakse.
Zato ce Hasagic,nadarevic i ostali krvi i znoja da proliju kao nikad.
Nasi ofanzivci nisu kao onaj Liedson za kojeg uopste nemas pojma jeli ovaj stoper ili je spic.
Vedo ako bude u Zenici kao u Lisabonu naebali smo i to dobro.
Nebojim se toliko zbog nase odbrane, ko god da bude igrao, Pandza ili Milenkovic ili neko drugi, ostavit ce srce na teren. Samo da Pjanic, Misimovic i mozda Medunjanin pruze jaku igru naprijed i proture vise lopti, da dobijemo sansi naprijed, prekida i cega najvise se prizeljkujem, kornera.

Treba otvoriti temu za novu utakmicu a ovu sto brze pustiti iza nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naravno da mu je tesko palo kao i svima.. al' ne mislim da je plakao..T-MAC je napisao/la:jarane nije ti se ucinilo,covjeku je pretesko pao onaj kartonstolica je napisao/la:je li mi se ono ucinilo ili su spahicu posle suze iz ociju kad je dobio zuti???????
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
A nazalost mi cemo idalje podrzavati Ciru i dizati ga u nebesa dok god rezultati budu tu. A to sto jucer nije izveo Muratovic ranije iz igre nema veze!
Hajmo svi zajedno : Ciro "majstore"! 

CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORETarik14 je napisao/la:A nazalost mi cemo idalje podrzavati Ciru i dizati ga u nebesa dok god rezultati budu tu. A to sto jucer nije izveo Muratovic ranije iz igre nema veze!Hajmo svi zajedno : Ciro "majstore"!

- Principatus
- Kontakt:
Polako Tarice, nema nama boljeg selektora od ovoga, htjeli to neki ili ne. Da nas covjek nije naucio kako moramo da porazimo slabije od nas, ne bih od baraza nista bilo. Samo da jos sam u te svoje godine malo nauci biti hrabriji, i da podesi nasu reprezentaciji i protiv jakih ekipa kako treba, bit ce sve ok.
U Zenici protiv Turske je to vec jedanput uradio, mislim da moze bolje.
U Zenici protiv Turske je to vec jedanput uradio, mislim da moze bolje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
svaka cast momcima i za baraz pa ja prvi kad sam vidio grupu nisam vjerovao da mozemo do 2 mjesta
i jedan portugal koji ima igrace takve
njih je sreca sinoc spasavala , ima jos jedno poluvrijeme pa cemo vidjeti
naprijed ljiljani

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
eh ovako fakat nemam sta zamjerit kome sem onom hasagicu koji glumi ronalda,brate kad je poceo da seva meni se zeludac okreno pa kakav je ono debil
a za zenicu heh ja mislim da se prtugal sad vise boji nas nego mi njih ok oni imaju rezultat ali su svjesni da su ih vile pronosale sigurno ce u zenicu doci sa grcem drua stvar bilino polje je manje pa ce nasi napadaci lakse stizat do gola i bit ce korisniji u defanzivi ali eto jbg vidjet cemo...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.