Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

adriano_leite
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 03:11

PJ bi lako mogao dobiti otkaz nakon road tripa od 8 tekmi. Dallas, Clippersi, Denver i Utah ce ih vjerovatno dobiti. Cavsi i Portland ih mogu iznenaditi, dok ce vjerovatno dobiti Sunse i Pistonse.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

DzenoMjesecar
Kontakt:

Post Postao/la DzenoMjesecar » 18 mar 2013, 03:12

dobro je nisam jedini koji smatra da je lose odigrao jer osjecam se lose kad sam "sam protiv svih"
u odbrani je glumio Caspera
prolaze krozz njeg i to ne neke igracine nego levati
6-ta tekma Mirza blago receno los :(
ovo definitivno nije Mirza kojeg mi znamo nit je ovo sto ocekujemo od njega :(

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 03:15

adriano_leite je napisao/la:PJ bi lako mogao dobiti otkaz nakon road tripa od 8 tekmi. Dallas, Clippersi, Denver i Utah ce ih vjerovatno dobiti. Cavsi i Portland ih mogu iznenaditi, dok ce vjerovatno dobiti Sunse i Pistonse.
Meni ne bi bilo iznenadjenje ni da ih vi dobijete. Mirza 6 poena, 2 skoka. Nije ni dobio mnogo lopti, u odbrani na momente odlican, ali je dosta ispadao. Fali mu agresivnosti. Mnoge ekipe mole Boga da ih u PO dobiju.
Sport je lijek za tijelo i duh.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 03:15

Zanimljivo je to sto sam aj odgledo 40 + utakmica ovog BKNa ove sezone a nisam vidio 2 dobre tekme , jesam onu kad su ih gasol i rendolf izdominirali u 2 oj cetvrtini takvu cetvrtinu nisam vidio bog sami zna kolko.A ove druge se ne mogu sjetit i reko sam to cisto onako.**** ti mene ako cu ja vise sjedit da gledam ovo , mirza je ocajan zadnjih 5-6 tekmi , agresivnost nula bodova ne ocekujem da kuca preko smitha al da ono izvodi i da se baca unazad i suta umjesto da pokusa polozit **** to. Igra mu se svodi na 3 ako pogodi 2 svi ce rec nije bio los al sveukupno ovih 5-6 tekmi je po meni bio ispod svakog prosjeka.Veceras mu je bila kruna na ove sve lose partije , pj je najavio humpa pa ga mozemo i ocekivat vec od slj utakmice mozda...Nisam nimalo zadovoljan ovime sto je pokazao od kako je u rotaciji , citava ekipa je dobila kritike na racun ofanzivne igre pogotovo evans wallace i hump. Wallace ne radi idalje nista al evans se popravio za 200 % u ovih 6 utakmica.Ima jos utakmica nadam se da ce doc sebi mora pod hitno pocet vise igrat unutar reketa ja ga nisam vidio da igra ledjima citavu sezonu evo a zanimljivo da mu je to jedno od glavnih oruzja...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 mar 2013, 03:16

Koji vam je nocas? Obicno bude fino druzenje kada gledamo Mirzu, veceras sve nesto natakareno. Da nije pun mjesec napolju?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 03:18

calcio je napisao/la:Koji vam je nocas? Obicno bude fino druzenje kada gledamo Mirzu, veceras sve nesto natakareno. Da nije pun mjesec napolju?
:mrgreen: :mrgreen: A i ja gledam bas... nele daj slike da malo ovu raju dignemo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 03:19

storm_raider je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:PJ bi lako mogao dobiti otkaz nakon road tripa od 8 tekmi. Dallas, Clippersi, Denver i Utah ce ih vjerovatno dobiti. Cavsi i Portland ih mogu iznenaditi, dok ce vjerovatno dobiti Sunse i Pistonse.
Meni ne bi bilo iznenadjenje ni da ih vi dobijete. Mirza 6 poena, 2 skoka. Nije ni dobio mnogo lopti, u odbrani na momente odlican, ali je dosta ispadao. Fali mu agresivnosti. Mnoge ekipe mole Boga da ih u PO dobiju.
Mi igramo dobro u posljednje vrijeme, ali ne privodimo tekme kraju. Ako im napravimo razliku, tesko da ce je moci stici, pogotovo jer ocajno igraju i sve individualno pokusavaju. Kad smo se drzali protiv Spursa, koji su primjer timske kosarke, onda vjerujem da itekako mozemo dobiti ekipu prepunu indijanaca. Nadam se da ce poraz od nas znaciti kraj za PJ-a.

Mes Que Un Club!

DzenoMjesecar
Kontakt:

Post Postao/la DzenoMjesecar » 18 mar 2013, 03:19

PJCARLESIMO "prolaze oni kroz njeg a ja kroz tvoju mamu"

hvala ti stari, ja se zadajem za tebe da te ne banuju "plaho" a ti tako
divni su ti ovi argumenti fino si mi to objasnio zasto ja nisam upravu
prihvatam svoju gresku
ODLICNO JE ODIGRAO vcrs cijela ALL STAR postava ne bi mogla dat poene preko Mirze
a u napadu da ne pricam 20 pts bez promasaja uz to jos i 12 skokova 2 blokade
nemam rijeci

ja se izvinjavam na svom postu vidi se da nemam pojma
i da pisem sve ovo jer mrzim Mirzu

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 18 mar 2013, 03:21

slika
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 03:22

dziza_23 je napisao/la:slika
Pocelo je :lol: :lol: . Amin da tako bude :D .

Mes Que Un Club!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 18 mar 2013, 03:26

I ja se nadam, ali bojim se da su zapeli sa njim do kraja sezone.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 mar 2013, 03:35

PJ ce sigurno dobiti otkaz ako nastave redati lose rezultate. Nisam neki poznavalac NBA kosarke, pogledao sam ove sezone skoro sve utakmice Netsa i mozda jos 20 ostalih utakmica i mogu reci da je drasticna razlika gledati Netse i ostale ekipe. Recimo kada igraju Clippersi ili Spursi, pa to je merak gledati, a one ovo. Timska igra velika nula. Ako Deron, JJ ili Lopez igraju dobro, igraju i Netsi. Ako oni zakazu, Netsi gube 1000%. Imaju na papiru dobru ekipu, ali im treba dobar trener da to sve fino poslozi.

Mirza veceras (sve ukupno) solidan. U odbrani je imao par gresaka, ali ne mozete reci da je "glumio Caspera". Covjek cuva svog igraca i nije kriv sto drugi to ne rade. Njegov igrac je ubacio 6 poena ili mozda manje. U ofanzivi dobar, ali ponovo nije uzeo vise suteva, jer nije ni bilo prilike za to. Pogodio dvije trojke i meni je dosta. Profulao onaj sut za 2 i to mu se moze zamjeriti, ostalo manje-vise. Nije se najbolje vidjelo da li je bio faul ono kad su mu uzeli loptu pod kosem i ta situacija je bila pomalo sumnjiva. U nastavku akcije Lopez pravi "preglup" faul i Atlanta ima 2+1.

Nezz samo zasto PJ nije ubacio Humpa zadnju minutu, ako je vec najavio da ce se vratiti u rotaciju. Stream mi je stekao, ali mislim da je Shengelia odigrao zadnju minutu, a i Brooks je tada dobio tek prvu priliku za igru. Cudne odluke trenera, nema sta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 18 mar 2013, 09:23

Ako je kao zamijenio pozicije Mirze i Humpa...onda bi Hupm trebao da ima minutažu kao Mirza prije. Čovjek nije 6 utakmica odigrao ni sekunde. Mislim da i ove mašine sa foruma koje poznaju dobro NBA ne mogu skontat šta P.J radi. Da će Mirza ispast iz rotacije je malo vjerovatno, prije bi rekao da će P.J dobit otkaz.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 10:46

Znači ubacio dvije trice iz dva pokušaja, i još imao 3 promašaja za dva ? Jel to učinak Mirzice ? :)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 mar 2013, 10:57

jest i imao je dva skoka i jednu licnu, to je sve
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 mar 2013, 10:59

Pa et nije neka zavidna statistika, al evo vidim 16 minutai igrao.. Malo je to :?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 18 mar 2013, 11:03

Sve više se proziva Kardashian da igra umjesto Mirze :roll: ...Evans sinoc imao utakmicu sezone,i covjek ga nije ni pustio da igra u 4/4...Sve u svemu,ne izgleda dobro...Cjeli Brooklyn ne izgleda dobro...NEMA SISTEMA,NEMA IGRE...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 12:19

Imao je Mirza jucer i izboren jedan ofanzivni faul. Ma ja sam zadovoljan, obzirom da u grcu igra. Kada dodje u reprezentaciju kako ce da se iskishe na ostalim reprezentacijama.... uh. Igrao je Evans u 4/4, nemojte pisati ako niste gledali.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 13:32

storm_raider je napisao/la:Imao je Mirza jucer i izboren jedan ofanzivni faul. Ma ja sam zadovoljan, obzirom da u grcu igra. Kada dodje u reprezentaciju kako ce da se iskishe na ostalim reprezentacijama.... uh. Igrao je Evans u 4/4, nemojte pisati ako niste gledali.
Mirza ce da jede malu djecu kada zaigra za repku. To sam i ranije govorio, da je bolje samo da trenira u NBA i da ima limitiranu minutazu, nego neke minute koje je imao u Caji. Napredak je evidentan, popravit ce nasu odbranu nenormalno, a imat ce svoje suteve i sigurno ce zabijati nekih 25 ili 30 poena. Pogotovo je veliki plus sto je i ojacao i na pravi nacin individualno trenira, jer su mu odmah po dolasku u ligu rekli da nije ispravno trenirao. Mnogo sam euforican sto se tice repke, pomalo me i strah toga :lol: .

Mes Que Un Club!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 14:06

Teletovic je trebao otic u Cavse kad je mogo , al po svemu sudeci howard je bio jako blizu BKN-a i njemu je bio zagarantovan dosta veci prostor za igru. Ja drugi razlog ne vidim jos je pristao da na manji ugovor ... Steta u cavsima ne bi igro PO al sta ce mu i sa BKN nece proc prvu rundu :D BKN je ocajan ove sezone sto se tice organizacije i sistema igre koji i nemaju svi igro sa strasim grcem , osim lopeza koji je konstantan citavu sezonu ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, filip13, galia95, L-Train, MrPink, Normus90, TripleThreat, Vaya i 29 gostiju.