FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 17 mar 2013, 23:29

Igra bez glave i repa sto se i ocekivalo, ali mene nekako iz utakmice u utakmicu nerviraju nasi ubacaji sa strane i centarsutevi.Ne mogu vjerovat da bas nijedan igrac ne zna centrirat sve neke balone salju u kazneni.
Osim bi nakon svakog treninga bar pola sata, sat trebao ove dilbere natjerat da centriraju, ovo sad je uzasno.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2013, 23:33

Iskreno ne znam sta da kazem za ovu utakmicu...
Svaka cast igracima na borbenosti i zalaganju, kao i na preokretu rezultata, ali sama igra moze i mora izgledati bolje...Nadam se da ce SEF sada na ovoj pauzi posloziti kockice i da cemo protiv GOSK-a vidjeti jedan veliki napredak u igri naseg tima.

Nakon utakmice protiv Zrinjskog sam rekao da Antolovic podhitno mora popraviti komunikaciju sa stoperima, jer inace cemo negdje zbog toga nahebati...Veceras je malo nedostajalo da primimo gol zbog te nekomunikacije, kada se Vasilic uzdao u Antolovica, a ovaj u Vasilica i jedva odbrani sut igraca Zvijezde.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 mar 2013, 23:48

crown je napisao/la:Ili ja nisam gledao istu tekmu ili...mislim da je ono ponisten cist gol E.Colica kad je sviran off side
I ja sam svo vrijeme bio u to ubjedjen dok nisam vidio rezime na bht.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2013, 23:50

Čolić bio metar u offside-u
DRUG NEBI TI PUNCA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 mar 2013, 00:07

kad se vraca Bekric? je li dobio samo jednu utakmicu pauze u premier ligi ili 2

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 18 mar 2013, 00:13

barbarez je napisao/la:Ne znam koja teza je tacna ,da li ta da nam je liga ****,kad mi sa ovakvom igrom budemo najbolji,ili da je ovo zaista uspijeh,jer smo sa ovakom ekipom najbolji u ligi.
Super dobili smo,ali Bogami lose je ovo ,uzasno lose.Ja se ne sjecam da sam gledao Zelju koji se vise pati,ili ti nemastovitiji i tehnicki losiji tim ,kao ovaj nas u ovi par utakmica.
Smajic je za ove Bazdarevic
jarane, odma da ti se izvinem sto bas tebe citiram, ali eto ovaj post mi odrazava sliku mase ranije pisanih slicnih postova od ostale raje vezano za nasu igru i trenutnu situaciju.

velika vecina pise nevalja ovo nevalja ono, istina nisam ni ja zadovoljan ovom igrom i ocigledno je da smo u nekoj vrsti krize koju ja bas ne bih znao objasniti al bar rezultate imamo i bodovni saldo stalno uvecavamo.

ono sto je meni zapalo za oko u ove 3 ligaske utakmice, kup nisam popratio snimkom na tv-u, ali nas tim ima nevjerovatan posjed lopte na svojoj strani pa i u banja luci je bilo u tako (70% lopta u nasim nogama, a igramo na strani!?), imamo preko 350 dodavanja na utakmici od toga je 75-80% tacnih sto je meni bas zanimljivo za nase(pa i sire) uslove ostali timovi ne prebacuju 200 i 60tak% tacnosti.
dakle, drzimo loptu zaista dosta u svojim nogama, ali istini za volju nekonkretni smo i sve to izgleda nekako blijedo i bezidejno.

e sad meni se sve cini nekako kao da amar pokusava praviti jedno jako dominantnu ekipu koja fizicki puca od snage, a uz to hoce da drzi loptu u svojim nogama, i ja mislim da je to jedan pravi put koji vodi ka vecem, mislim evropskom uspjehu, ali ono sto fali su definitivno brzi i kvalitetniji igraci jer stvarno uz duzno postovanje prema ovim igracima(jamak, vasilic, bogicevic, stanic i jos njih ima da ne nabrajam) nisu sposobni prije svega sportski pa i mentalno da iznose takav teret i nacin igre i to je ocigledno u jacim utakmicama.

e sad, znam ja da mi nemamo love za bolje pa i ne kukam kupi ovog kupi onog, i stvarno volim, cijenim i postujem sve ovo do sad sto imamo i radimo, ali bih volio da malo obratimo paznju na ove mladje igrace tipa hasanovic koji je unjio svjezinu u igru, hodzic i oko njih da se gradi neki koncept napretka.

ova utakmica veceras je pokazala da igraci bas imaju zelju ali ih je stalo nesto i za*ebano se vadit iz tzv.krize(imas loptu nema sansi i golova), ali kad smo dali drugi gol kako je amar skocio i obradovao se, a colic dize ruke i govori hvala ti boze, ja sam se najezio i mislim da ce nam ova tekma mnogo znaciti u dizanju samopouzdanja, forme i igre i da ce aBd sve lagano doci na svoje, titula je nasa! volim te zeljo!

lp svima:) proljece aaa -4 8-)

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 18 mar 2013, 00:16

hasanhodzic u ovoj polusezoni kapiten visocke bosne.

slika
ARmAn1i je napisao/la:ova utakmica veceras je pokazala da igraci bas imaju zelju ali ih je stalo nesto i za*ebano se vadit iz tzv.krize(imas loptu nema sansi i golova), ali kad smo dali drugi gol kako je amar skocio i obradovao se, a colic dize ruke i govori hvala ti boze, ja sam se najezio i mislim da ce nam ova tekma mnogo znaciti u dizanju samopouzdanja, forme i igre i da ce aBd sve lagano doci na svoje, titula je nasa! volim te zeljo!
:!: :!: :!:
Sasa Kajkut pitarima tabut!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 00:23

Znaci jos je neko vidio koliko se Amar radovao. Dugo ono vidio nisam. :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 mar 2013, 00:27

storm_raider je napisao/la:Znaci jos je neko vidio koliko se Amar radovao. Dugo ono vidio nisam. :)
Mozda od mostara i radovanja na onoj kisi :P.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 00:29

Bilo je radovanje u kupu protiv celika u Zenici kad smo im zabili 2 gol nevjerovatno. :mrgreen:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 mar 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 00:29

terabajt je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Znaci jos je neko vidio koliko se Amar radovao. Dugo ono vidio nisam. :)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 00:32

bagrcavi je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
slika
Ako se ne varam radovanje u Mostaru je bilo krajem 2010-te, a posljednji put kada se SEF istinski radovao je bilo u Zenici kada smo uzeli kup.

slika

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 00:34

Jeste, "nabijanje" Lepog trenera. :mrgreen:

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 18 mar 2013, 00:34

terabajt je napisao/la:
haha.. aludiras na to da promjenim avatar, a kako nam samo lijepo raspolozenje vlada :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 00:40

Džaba, meni je nekako draže ovo iz Mostara zbog svih situacija koje su se dešavale u to vrijeme i znam da nam je ta pobjeda trebala baš kao i ova večeras.Čak se sjećam da smo gubili.
edit: evo nađoh, gubili smo 1-0, ali onda Zeba, E. Čolić, i Višća zabijaju za preokret.
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 01:17

bagrcavi je napisao/la:Džaba, meni je nekako draže ovo iz Mostara zbog svih situacija koje su se dešavale u to vrijeme i znam da nam je ta pobjeda trebala baš kao i ova večeras.Čak se sjećam da smo gubili.
edit: evo nađoh, gubili smo 1-0, ali onda Zeba, E. Čolić, i Višća zabijaju za preokret.
Dobro svako ima svoje misljenje...Meni je npr. ovo radovanje iz Zenice milion puta draze. Tada smo svi u velikom iscekivanju usli u proljetni dio sezone, gdje nam je cak i raspored isao na ruku, gdje smo odmah u prvih 5-6 kola uprskali sa dva domaca poraza protiv Slobode i Sirokog i kao slag na tortu glavni ti konkurent ovjeri naslov pobjedom upravo na tvom terenu.

Tada je vecina bacala drvlje i kamenje na nas i govorila da je titula plod slucajnosti i onda smo odigrali solidnu prvu utakmicu u kojoj smo stekli minimalnu prednost na pocetku utakmice i onda dolazi uzvrat i razne price po medijima i po forumima i Zeljo odigra rutinski i protivnika rastavi na proste faktore - uz jos par odlicnih prilika - i uzme titulu u kupu i time kriticarima zacepi usta.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 mar 2013, 02:58

kad vec spominjete tu sezonu, mene ova tekuca sezona tesko baca na tu. prosto iz razloga, sto smo kao sampioni usli u sezonu i na kraju je uprskali jednako losim igrama kao sto sada igramo. tada smo medjutim uzeli kup, sto je manje vise smirili strasti kod navijaca. ali kad se poredi sezona 2010/2011 i ona prva povratnicka (sto se tice gledalaca i njihovog broja na tribinama) ogromna je razlika. opsti je utisak da je u drugoj amarovoj sezoni, broj gledalaca opao za barem pola (najcesce zbog neatraktivne igre na terenu). sada me ovo strasno podsjeca na to, ali u svemu tome postoji jedna razlika, a to je da je zeljo sada, uprkos losim igrama, i dalje prvi i da kritikama nije mjesto u ovom trenutku. pretpostavljam da ce amar na ljeto u veliku kupovinu igraca, kao sto je bio ljeto 2011. ovaj rasplet i ligi gdje igramo losije, ali i dalje drzimo cvrsto 1.mjesto je za razliku od sezone 2010/2011 pokazatelj da je ekipa sazrijela i da ima pobjednicki mentalitet u odnosu na tu sezonu. ja se ne brinem zbog te cinjenice. jos kad prodje ova mini pauza, siguran sam da zeljo pocinje lagano da hvata formu i da ucvrsti duplu krunu, uprkos losijim igrama nego prethodne sezone!!! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 mar 2013, 08:16

jovanmaksimovic je napisao/la:kad vec spominjete tu sezonu, mene ova tekuca sezona tesko baca na tu. prosto iz razloga, sto smo kao sampioni usli u sezonu i na kraju je uprskali jednako losim igrama kao sto sada igramo. tada smo medjutim uzeli kup, sto je manje vise smirili strasti kod navijaca. ali kad se poredi sezona 2010/2011 i ona prva povratnicka (sto se tice gledalaca i njihovog broja na tribinama) ogromna je razlika. opsti je utisak da je u drugoj amarovoj sezoni, broj gledalaca opao za barem pola (najcesce zbog neatraktivne igre na terenu). sada me ovo strasno podsjeca na to, ali u svemu tome postoji jedna razlika, a to je da je zeljo sada, uprkos losim igrama, i dalje prvi i da kritikama nije mjesto u ovom trenutku. pretpostavljam da ce amar na ljeto u veliku kupovinu igraca, kao sto je bio ljeto 2011. ovaj rasplet i ligi gdje igramo losije, ali i dalje drzimo cvrsto 1.mjesto je za razliku od sezone 2010/2011 pokazatelj da je ekipa sazrijela i da ima pobjednicki mentalitet u odnosu na tu sezonu. ja se ne brinem zbog te cinjenice. jos kad prodje ova mini pauza, siguran sam da zeljo pocinje lagano da hvata formu i da ucvrsti duplu krunu, uprkos losijim igrama nego prethodne sezone!!! ;)
Ne znam sad koliko se raja sjeća, ali prva Amarova sezona u drugom mandatu, kakva je igra bila?
Dva pasa nismo mogli sastaviti, Mešanović zabijao neke odbijance, pobjede od 1-0 i 0-1 bez ikakve ljepote, utakmice 0-0 da te Bog sačuva, ali eto valjda se svi bili poželili nakon 6-7 godina sramote pa se nije gledalo pobjedama u zube...
Treba biti realan i reći, ne igramo lijepo i može mnogo bolje, ali ne treba sad očekivati ništa spektakularno.
Igrači treba da se smire, da ne griješe u nekim osnovnim elementima, dodavanje-centaršut a za rezultate i titulu (a najvjerovatnije i kup) sam ubijeđen da će dođi 99% jer su ostali u najmanju ruku odron, ali ne po igri, nego po svemu ostalom od logistike, trenera, plata itd. gdje mi hvala Bogu nemamo problem a to je najbitnije za igrače, kao i za svaku normalnu osobu koja radi za platu...
Još jednom ću ponoviti:
Kad se vrati Bekrić, kad bude igrao Urdinov, Stanića na njegovoj prirodnoj strani u rotaciji, Smajić će valjda nadoći, Kerla znamo svi kako je igrao do povrede, dok se Jamak potpuno oporavi od povrede, Tomić,Hasanović i Hodžić dok dobiju više šanse i dok El Capitano skonta da mora davati bar još 5% više nego što sad daje uz sve postojeće igrače, bićemo nenadjebivi to je sigurno...
Samo se nadam da će se sad probuditi protiv Goška jer nam se ne smije desiti nijedan kiks na našem terenu ako mislimo držati prednost...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 mar 2013, 08:28

bosnas_ je napisao/la:kad se vraca Bekric? je li dobio samo jednu utakmicu pauze u premier ligi ili 2
Kazu 3 utakmice suspenzije

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 mar 2013, 08:32

Cijelu tekmu ih je bodrio,poslije pred kraj kad Stani odleti lopta u aut on stoji ono rukama bravo momci,tako hajmo hajmo :D meni srce ko kanta :D :D
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], itatabisine, SamoDaKazeem i 40 gostiju.