Osteceni i mi, lik nam prekida kontru rukom, sudija ni ne svira a o kartonu da ne pricamo.Da smo zijanili bodove spominjalo bi se...Kapiten najgori na terenu...avlami97 je napisao/la:I Zvijezdin i naš poništeni gol su bili ispravno svirani ofsajdi. Sudije su, čini mi se, jednom oštetili Zvijezdu mašući ofsajd a njega nije bilo.Buu je napisao/la:jeli bio offside kad ga je Colic zabio ?
Neko reče da smo slabo izvodili prekide, a meni se taj segment igre naš dopao. Vjerovatno ste primjetili da je Benjo izvodio kornere i po meni mnogo bolje nego što su to do sada činili Smajić i Jamak. Centaršutevi su bili jaki i oštri, a ne "baloni", kao u prethodnim tekmama. Ova današnja utakmica je pokazala da možemo, jer nije mala stvar okrenuti rezultat protiv bilo koga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma tezak mec u tri pm, mada sam znao jer uvijek se dobro namucimo protiv Zvijezde. Generalno, dobro su ljudi igrali, a mi jos nismo zapravo pravi mi. Nadam se da cemo konacno nakon pauze zaigrati kako to samo nama dolikuje...
Tačno@pile, zaboravio sam kada je neko od igrača Zvijezde zaustavio loptu rukom i prekinuo nam akciju, a jednu nam je prekinuo i sudija yebigapile87 je napisao/la:Osteceni i mi, lik nam prekida kontru rukom, sudija ni ne svira a o kartonu da ne pricamo.Da smo zijanili bodove spominjalo bi se...Kapiten najgori na terenu...avlami97 je napisao/la:I Zvijezdin i naš poništeni gol su bili ispravno svirani ofsajdi. Sudije su, čini mi se, jednom oštetili Zvijezdu mašući ofsajd a njega nije bilo.Buu je napisao/la:jeli bio offside kad ga je Colic zabio ?
Neko reče da smo slabo izvodili prekide, a meni se taj segment igre naš dopao. Vjerovatno ste primjetili da je Benjo izvodio kornere i po meni mnogo bolje nego što su to do sada činili Smajić i Jamak. Centaršutevi su bili jaki i oštri, a ne "baloni", kao u prethodnim tekmama. Ova današnja utakmica je pokazala da možemo, jer nije mala stvar okrenuti rezultat protiv bilo koga.

Za kapitena se ne bih složio, odigrao je danas solidno, za razliku od prethodne tri utakmice. Više se kretao i nije puno griješio. Ja danas ne bih mogao izabrati najlošijeg u našoj ekipi. Svi su u određebim momentima bili dobri, a ponekada loši - oscilacija.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bio sam siguran da nije bio offside, djaba ogrijesi dusu
Meni je Stanic veceras najgori bio, momak sav izgubljen

Meni je Stanic veceras najgori bio, momak sav izgubljen
NO PYRO NO PARTY
Svraka se opet cuvao i to ga kod mene cini najgorim, ako ovako nastavi Amar ce mu pa sigurno uzeti kapitensku traku.avlami97 je napisao/la: Tačno@pile, zaboravio sam kada je neko od igrača Zvijezde zaustavio loptu rukom i prekinuo nam akciju, a jednu nam je prekinuo i sudija yebiga
Za kapitena se ne bih složio, odigrao je danas solidno, za razliku od prethodne tri utakmice. Više se kretao i nije puno griješio. Ja danas ne bih mogao izabrati najlošijeg u našoj ekipi. Svi su u određebim momentima bili dobri, a ponekada loši - oscilacija.
Dobro je i to sto je kod rezultata 0-1 za zvijezdu par lihvara krenulo da likuje pa nestalo do kraja tekme pa ce opet cekat priliku da oni nesto kazu...pa nismo pitari majka mu stara

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 mar 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Teška ali zaslužena pobjeda protiv Zvijezde
http://fkzeljeznicar.ba/teska-ali-zaslu ... ezde/4797/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/teska-ali-zaslu ... ezde/4797/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
[youtube][/youtube]
Danas najgori igrac Zolotic,100 pogresnih dodavanja.
Ne znam koja teza je tacna ,da li ta da nam je liga ****,kad mi sa ovakvom igrom budemo najbolji,ili da je ovo zaista uspijeh,jer smo sa ovakom ekipom najbolji u ligi.
Super dobili smo,ali Bogami lose je ovo ,uzasno lose.Ja se ne sjecam da sam gledao Zelju koji se vise pati,ili ti nemastovitiji i tehnicki losiji tim ,kao ovaj nas u ovi par utakmica.
Smajic je za ove Bazdarevic
Super dobili smo,ali Bogami lose je ovo ,uzasno lose.Ja se ne sjecam da sam gledao Zelju koji se vise pati,ili ti nemastovitiji i tehnicki losiji tim ,kao ovaj nas u ovi par utakmica.
Smajic je za ove Bazdarevic
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
To je Željino dijete i treba ga podrzat i izdrzat maksimalno... momak ima kvalitet i potencijal... u prva tri kola igrao i za sebe i za Muamera koji se skriva kao mis
Zasto danas smajic nije bio ni na klupi?
PovredaKrajPrice je napisao/la:Zasto danas smajic nije bio ni na klupi?
ZELJEZNICAR 1921!
On se rodio povrijedjen.hamzaTM87 je napisao/la:PovredaKrajPrice je napisao/la:Zasto danas smajic nije bio ni na klupi?
Po meni je to i razlog nesto losijeg njegovog izdanja, a njemu se moze i oprostiti.Koliko je Svraka pasova prekinuo ili koliko je imao suteva na gol ili koliko je uopste ucestvovao u igri...nime_tm87 je napisao/la:To je Željino dijete i treba ga podrzat i izdrzat maksimalno... momak ima kvalitet i potencijal... u prva tri kola igrao i za sebe i za Muamera koji se skriva kao mis
Dobio udarac u prosloj utakmici...KrajPrice je napisao/la:Zasto danas smajic nije bio ni na klupi?
sad bio pregled na bht,imas kratko na netuennis je napisao/la:Ima li snimak na vogosci,da se pogleda

Željeznicar za život cijeli !
Nisam zadovoljan sa prvim poluvremenom al sa drugim jesam prije svega mislim na zalanje i trcanje. A igra ce se sigurno popraviti kad se uslovi poprave na terenu, tereni su uzasni.
Ili ja nisam gledao istu tekmu ili...mislim da je ono ponisten cist gol E.Colica kad je sviran off side
Pa nije samo nama los teren,svima je los...ja kolko sam vidio Zvijezda je igrala lijepu pass igru,a mi isto blago retardirani,fakat ne kontam...terabajt je napisao/la:Nisam zadovoljan sa prvim poluvremenom al sa drugim jesam prije svega mislim na zalanje i trcanje. A igra ce se sigurno popraviti kad se uslovi poprave na terenu, tereni su uzasni.
Amare hvala ti...