1. Ciro brate nema pojma o taktici. Moza je to nekada radilo al ciro brate, daj nam 4-4-2...
Opet je nam jedna strana uvjek bila prazna.. igraci lagano prebace loptu preko sredine i onda odmah ugroze nasu odbranu. Treba nam Berberovic ili kao 4 igrac u odbrani. (brz i moze trcati naprjed/nazad)
2. Nevidim stvarno razlog zasto Pjanic sjedi na klupi kada je bolji 90% od ostalih u prvih 11. Nama trebaju brzi igraci, igraci koji mogu zadrzati loptu, a ne samo izbijati kao Rahimic i Muratovic. Plus sto su spori i cesto kasne i zato su zaradili zute sinoc.
3. Vedu izgleda onaj Red Bull isprasijo, covjek trci ko horoz bez glave, dobro se krece al vecinom, smeta i nije 100% psihicki spreman za velike utakmice, u mjesto njega bi Muslimovic bio dosta bolji (Hladniji)
4. Mozda je vrjeme da isprobamo Harisa u mjesto Rahimica, a Pjanica umjesto Muratovica od prvih minuta..
ja bih licno volio vidjeti ovakav sastav u srjedu:
------------hasagic------------------
berberovic nadarevic jahic pandza
-------------medunjanin --------------
----- pjanic ---- salihovic ---------
------------misimovic ---------------
------muslimovic ---- dzeko ------
eh sad, ja znam da ja nisam selektor, i da nejmam pojma, al brate kada vidim kako ovi igraci igraju u svojim klubovima onda je stata da oni sjede na klupi, dog igraci koji su prikraju karijere igraju...
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...