I meni.sajo10 je napisao/la:Meni samo pokazuje "This channel is offline at the moment." haha..
Moze neko jos jedan stream

Unaprijed hvala.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I meni.sajo10 je napisao/la:Meni samo pokazuje "This channel is offline at the moment." haha..
Da da i kod menesajo10 je napisao/la:Meni samo pokazuje "This channel is offline at the moment." haha..
evo i kod mene sada isto,a prvo je bila neka utakmica srpske lige cini mi se OFK Beograd i neko drugisajo10 je napisao/la:Meni samo pokazuje "This channel is offline at the moment." haha..
samozeljo1987 je napisao/la:" Izvinjavamo se svima koji ne mogu pristupiti Stream-u, naime preveliki broj pokušava gledati a ovaj Stream ima limit! Pokušati ćemo na poluvremenu otkloniti problem "
sta mislis da ipak na kraju utakmice pokusas otkloniti taj problem,tada nece biti velike navale pa ces rijesiti problem za sekundu a mi ce mo biti strpljiviFCL je napisao/la:samozeljo1987 je napisao/la:" Izvinjavamo se svima koji ne mogu pristupiti Stream-u, naime preveliki broj pokušava gledati a ovaj Stream ima limit! Pokušati ćemo na poluvremenu otkloniti problem "
za koga ili protiv koga je offside sviran ??? ako gledas uputi nas u stanje na utakmici...Alfa_Muzijak je napisao/la:joj ofsajdaja zalosne lige, zalosnih sudija i zalosnih klubova
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, CentarsutNaClanak921, Rahatlokum, Samba71 i 113 gostiju.