Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
kako god opet je sudija bio na strani portugala sto se tice zuti kartona najvise a onom majmunu liedsonu da sam bio blizu zadavio bi ga i njega i sudiju 10prekraja na nasim igracima i nedaje mu zuti karton.
po meni se vise trudio ibisevic nego dzeko.odkako su pjanic i muslimovic usli druga prica je bila na terenu kako god tako je bilo
po meni se vise trudio ibisevic nego dzeko.odkako su pjanic i muslimovic usli druga prica je bila na terenu kako god tako je bilo
Potpisujemsladoled je napisao/la:Znam samo da će u Zenici biti potpuno druga priča
i jednostavno vjerujem u naše momke!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ovu pricu Ciro nek prica ko me hoce Zenica ovo ono, koja Zenica dragi Ciro, ono sinoc nije bila nasa repka nego negi amaterski tim, izveo formaciju ko picka najveca, 90 minuta se igrala viktorija, ne znam kako neko moze reci da smo imali neku igru, imali dvije sanse ne znam ni kako smo dosli do njih.
Znaci 2 pasa nisu uspjeli uvezati. Ova repka ne zna igrati sa jakim timovima, iako uvjek budemo igrali ko pizde zbog imena nigdje nikad nece otici. Za nas je san o Africi zavsren sinoc, cemu se oni nadaju u Zenici, bice ko i sa Spanijom jos bez Spahicam. Mislio sam stvarno da je Ćiro lisac i da će postavit taktiku da ako nista budemo ravonpravni ono je katastrofa sinoc.
Pricaju nismo imali srece, tacno je nismo imali, al nisu ni oni i da su je oni imali bilo bi 3:0. S kim smo god jacim igrali uvijek viktorija, sta bi bilo da odemo na SP, pa dodje Argentina ili Brazil, da budemo predmet zajebancije u svijetu. Nemamo vezni red i caoooooo
Znaci 2 pasa nisu uspjeli uvezati. Ova repka ne zna igrati sa jakim timovima, iako uvjek budemo igrali ko pizde zbog imena nigdje nikad nece otici. Za nas je san o Africi zavsren sinoc, cemu se oni nadaju u Zenici, bice ko i sa Spanijom jos bez Spahicam. Mislio sam stvarno da je Ćiro lisac i da će postavit taktiku da ako nista budemo ravonpravni ono je katastrofa sinoc.
Pricaju nismo imali srece, tacno je nismo imali, al nisu ni oni i da su je oni imali bilo bi 3:0. S kim smo god jacim igrali uvijek viktorija, sta bi bilo da odemo na SP, pa dodje Argentina ili Brazil, da budemo predmet zajebancije u svijetu. Nemamo vezni red i caoooooo
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Budi normalan.EnZo_85 je napisao/la:Ovu pricu Ciro nek prica ko me hoce Zenica ovo ono, koja Zenica dragi Ciro, ono sinoc nije bila nasa repka nego negi amaterski tim, izveo formaciju ko picka najveca, 90 minuta se igrala viktorija, ne znam kako neko moze reci da smo imali neku igru, imali dvije sanse ne znam ni kako smo dosli do njih.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
NIje dobaromerbavarac je napisao/la:Budi normalan.EnZo_85 je napisao/la:Ovu pricu Ciro nek prica ko me hoce Zenica ovo ono, koja Zenica dragi Ciro, ono sinoc nije bila nasa repka nego negi amaterski tim, izveo formaciju ko picka najveca, 90 minuta se igrala viktorija, ne znam kako neko moze reci da smo imali neku igru, imali dvije sanse ne znam ni kako smo dosli do njih.
Pricaju nismo imali srece, tacno je nismo imali, al nisu ni oni i da su je oni imali bilo bi 3:0. S kim smo god jacim igrali uvijek viktorija, sta bi bilo da odemo na SP, pa dodje Argentina ili Brazil, da budemo predmet zajebancije u svijetu. Nemamo vezni red i caoooooo![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
mahmuraš malo?EnZo_85 je napisao/la:Ovu pricu Ciro nek prica ko me hoce Zenica ovo ono, koja Zenica dragi Ciro, ono sinoc nije bila nasa repka nego negi amaterski tim, izveo formaciju ko picka najveca, 90 minuta se igrala viktorija, ne znam kako neko moze reci da smo imali neku igru, imali dvije sanse ne znam ni kako smo dosli do njih.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
HAHAH kakvih likova ovdje ima boze sacuvaj, on bi da imamo mi igru pred 90000 hiljada ljudi i pred takvim timom nevazno u kakvoj formi bili,timom koji igra od noge do noge timu kojem nemozes uzet loptu! Jedan Simao,Alves,Liedson,Deco,Krvaljo,Pepe i mi trebamo da dominiramo na njihovom terenu nema sta skroman je bosnjo!
halo ljudi pa uzgubili smo 1-0 nisu nam 5 komada uvalili pa da se predajemo sta ste vi htjeli da nasi tamo pobjede 3 razlike i odma osiguraju prolaz pa nemoze ovo je super rezultat sad neka oni misle kako ce taj rezultat sacuvat a znaju da smo opasni na svom terenu
- TheScouser
- Kontakt:
Trebal' ličnu ponijet' da se i ja potpišem?!ssportasicaa_sa je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Potpisujemsladoled je napisao/la:Znam samo da će u Zenici biti potpuno druga priča
i jednostavno vjerujem u naše momke!
I ja potpisujem zajedno s'tobom!![]()

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
bossna je napisao/la:halo ljudi pa uzgubili smo 1-0 nisu nam 5 komada uvalili pa da se predajemo sta ste vi htjeli da nasi tamo pobjede 3 razlike i odma osiguraju prolaz pa nemoze ovo je super rezultat sad neka oni misle kako ce taj rezultat sacuvat a znaju da smo opasni na svom terenu
Ovo mi se misljenje svidja. Ja sam mislila da se vise golova oni dati, iskreno..ali srecom pa nisu, igrali kod njih tamo 1:0, to je dobro po mom misljenju, Portugal je jak oduvijek bio, nemamo se sta buniti...imali smo sansi, ali, sto je tu je, vidjet cemo u Zenici sta ce biti inshAllah! Ne predavati se odmah!

Mahmuram itekako
, al hajd evo pustite taj navijacki duh i patriotizam, i recite da nismo igrali ko pizde sinoc i da nije bila vikorija cijelu utakmicu???
Sve ti stoji njihova imena, stadion, jel to razlog da se u 95 minuta ne mogu tri pasa uvezati "samo" tri, stvarno sam pravi Bošnjo i nezahvalan, samo sam realan i objektivan, patriotizam sam ostavio na jednu stranu , a nasu stvarnost na drugu
Rezultat je super 1:0, moze se stici, al ako mi budemo igrali kao protiv Španije ili Turske u Zenici ili nedo bog sinoc, čemu se nadati.
Optimizam temeljim na Zenici i Bilinom Polju koje će gorjeti, na bespoštednoj odlučujućoj borbi koju moramo dobiti s dva pogotka razlike! Ovakvom igrom ne dobivamo, dobit ćemo novom, drukčijom igrom. Nju temeljim na strategiji punoj iznenađenja. Ukoliko ih otkrijem, taj faktor odmah prestaje važiti!,' zaključio je 'trener svih trenera'.
Vijdecemo taktiku Ciro, Hvala Bogu pa je Muratovic dobio zuti, mislim da je krajnje vrijeme da Pjanic počinje utakmice neovisno o kartonima i povredama

Sve ti stoji njihova imena, stadion, jel to razlog da se u 95 minuta ne mogu tri pasa uvezati "samo" tri, stvarno sam pravi Bošnjo i nezahvalan, samo sam realan i objektivan, patriotizam sam ostavio na jednu stranu , a nasu stvarnost na drugu
Rezultat je super 1:0, moze se stici, al ako mi budemo igrali kao protiv Španije ili Turske u Zenici ili nedo bog sinoc, čemu se nadati.
Optimizam temeljim na Zenici i Bilinom Polju koje će gorjeti, na bespoštednoj odlučujućoj borbi koju moramo dobiti s dva pogotka razlike! Ovakvom igrom ne dobivamo, dobit ćemo novom, drukčijom igrom. Nju temeljim na strategiji punoj iznenađenja. Ukoliko ih otkrijem, taj faktor odmah prestaje važiti!,' zaključio je 'trener svih trenera'.
Vijdecemo taktiku Ciro, Hvala Bogu pa je Muratovic dobio zuti, mislim da je krajnje vrijeme da Pjanic počinje utakmice neovisno o kartonima i povredama
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 15 nov 2009, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
U prvih 25 minuta oba poluvremena i negdje od 80 do 85 minute Portugal nas je ubijao, vršili su konstantan pritisak na nas. Mi nismo imali ni 2 pasa u tom trenutku, uglavnom jer su na Misketu bila dvojica.Ovo ostalo smo ih ubijala. Imali dobra i loša razdoblja utakmice, tako je to, ne znam što se pojedinci ljute.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Ljudi,nemojte napadati igrace,pitanje je kada ce u buducnosti jedna generacija napraviti ovako nesto,zato nemamo pravo da ih vrijedjamo i napadamo.Oni su dali sve da pobijede,vidjeli ste Seju,Ibru,Rahimica,Zlatana,Spahu i ostale...Stvarno su Lavovi.
Sinoc smo igrali protiv FIFA-e,Platinija,Eusebija,Figa,Couta,Ronalda,Queroisa,Portugala i svijeta.I opet smo bili jaci.U Zenici da nas natrpaju 5:0 mi trebamo stati iza nasih Zmajeva,Ljiljana,sinova i podrzati ih.
Izgubili smo Spahu i Rahimica,sta sad.Muratovic se ionako oprostio tako da jbg bolje da ne igra u srijedu.Ubaciti Pjanica i Medunjanina,a u odbranu koga bilo.Mirvic,Pandza,Mravac,Damjanovic ... ne znam
Opet,kazem,sta god da se desi,mi cemo navijati,a desice se juzna Afrika...
Sinoc smo igrali protiv FIFA-e,Platinija,Eusebija,Figa,Couta,Ronalda,Queroisa,Portugala i svijeta.I opet smo bili jaci.U Zenici da nas natrpaju 5:0 mi trebamo stati iza nasih Zmajeva,Ljiljana,sinova i podrzati ih.
Izgubili smo Spahu i Rahimica,sta sad.Muratovic se ionako oprostio tako da jbg bolje da ne igra u srijedu.Ubaciti Pjanica i Medunjanina,a u odbranu koga bilo.Mirvic,Pandza,Mravac,Damjanovic ... ne znam

Opet,kazem,sta god da se desi,mi cemo navijati,a desice se juzna Afrika...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jucer nismo igrali da pobjedimo, igrali smo da izgubimo i siguran sam da ce to Portugalci znati da iskoriste u revans utakmici.
IGRAJTE BOLJE IGRAJTE JACE IGRAJTE SAMO ZA NAVIJACE
kad se ovo zaori sve ce da gori....
VOLIM TE BiHraja bez vjere u nas same nema nam uspjeha....
kad se ovo zaori sve ce da gori....
VOLIM TE BiHraja bez vjere u nas same nema nam uspjeha....
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Slazem se sa tobom,ja neznam sta je sa pojedincima,htjeli pobjedu od 3 razlike sinoc,nikad nicim nisu zadovoljni,momci su super odigrali,jes da je bilo gresaka,al pokazali su snagu i moc protiv Portugala i hvala im sto su nas kroz kvalifikacije i sinoc odigranom utakmicom ucinili ponosnim Bosancima,od portugala i spanije ukupno smo 7 golova primili,dok je hrvatska u 2 meca sa englezima primila 9,brojke govore.pozzbossna je napisao/la:halo ljudi pa uzgubili smo 1-0 nisu nam 5 komada uvalili pa da se predajemo sta ste vi htjeli da nasi tamo pobjede 3 razlike i odma osiguraju prolaz pa nemoze ovo je super rezultat sad neka oni misle kako ce taj rezultat sacuvat a znaju da smo opasni na svom terenu
VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
da su dali prije tekme 1-0 70% mi potpisalo taj rezultat a sad nešto pljujete i nevalja ovo nevalja ono .... dajte malo optimizma.....
mi sa kartonima nismo nista izgubili samo smo dobili zato sto cemo igrati sa jakom sredinom i zaustavit ih sto nismo radili u portugalu nece mo im dat da pridzu nasem golu a oni ce igrati sa jednim spicem to je 100%
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ccccccccc i nijedna u gol.......bem je okrugluomerbavarac je napisao/la:
Red or Dead
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.