Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Parsons over 15,5
16, 21 i 26 poena zabio Warriorsima u prethodna 3 susreta igrana ove sezone.
Puca otprilike 4-5-6 trica po utakmici, a kako igra protiv Warriorsa gdje se ocekuje brza igra i krtki napadi, trebao bi ponovo prebaciti ovih 15,5. neka ubaci 3-4 trojke - over.
16, 21 i 26 poena zabio Warriorsima u prethodna 3 susreta igrana ove sezone.
Puca otprilike 4-5-6 trica po utakmici, a kako igra protiv Warriorsa gdje se ocekuje brza igra i krtki napadi, trebao bi ponovo prebaciti ovih 15,5. neka ubaci 3-4 trojke - over.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bas mi je fantasticno poceloasunsao je napisao/la:Zrinjski - Travnik 1 1,35
Wigan daje gol 1,20
Partizan - OFK B. 1 1,25
Zenit - Mordovia 1 1,20
Dnipro - Kryvbas 1 1,20
Igokea - Krka 1 1,20
Unicaja - Fuenlab. 1 1,20
Turk Tele. - Fener 2 1,20
Da probam ovako sad

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
E jbg... Oprostite ako je neko ovo odigrao radi mene...anonimni je napisao/la:Radnik ne daje gol
3,05 kvota, poklona samim tim i 2,40 na Široki izgleda vrlo realno, Lutrija je malo potcijenila Hercegovce
sretno svima !
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa da probamo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cedevita-Cibona 1 1.60
11,5/Bra.Wright over 1.70
14,5/M.Tomas over 1.85
vjerujem kako će cedevita na krilima ovog dvojca do pobjede, trebali bi i Wright i Tomas imati veliku minutažu 30+ minuta, uzimati će dosta šuteva i vjerujem lagano prebaciti ove margine, cibosi su 90% unutra i neće ispasti, zadnju igraju doma sa igokeom i ako i izgube ne može se rasplesti situacija tako da ispadnu jer u zadnjem kolu igraju split i zadar i tu će možda poraženi ispasti, iako postoje kombinacije još i za mađare da ispadnu što bi bila najbolja opcija jer mađari jedini ako budu zadnji ne gube predstavnika iduću sezonu, ceda treba pobjedu za eurokup sljedeće sezone jer ako ne zaigraju eurokup bila bi to katastrofalna sezona tako da jedinica je po meni sigurna ovdje, a ova dvojica bi trebala povući.
14,5/M.Tomas over 1.85
vjerujem kako će cedevita na krilima ovog dvojca do pobjede, trebali bi i Wright i Tomas imati veliku minutažu 30+ minuta, uzimati će dosta šuteva i vjerujem lagano prebaciti ove margine, cibosi su 90% unutra i neće ispasti, zadnju igraju doma sa igokeom i ako i izgube ne može se rasplesti situacija tako da ispadnu jer u zadnjem kolu igraju split i zadar i tu će možda poraženi ispasti, iako postoje kombinacije još i za mađare da ispadnu što bi bila najbolja opcija jer mađari jedini ako budu zadnji ne gube predstavnika iduću sezonu, ceda treba pobjedu za eurokup sljedeće sezone jer ako ne zaigraju eurokup bila bi to katastrofalna sezona tako da jedinica je po meni sigurna ovdje, a ova dvojica bi trebala povući.
Ne znam samo na osnovu cega si dosao do tog "poklona"?Jedino sto te moze opravdati je da nisi gledao zadnje rezultate radnika jer da si gledao vidio bi da je Radnik svim jacim ekipama dao bar jedan gol nekima i 2anonimni je napisao/la:Radnik ne daje gol
3,05 kvota, poklona samim tim i 2,40 na Široki izgleda vrlo realno, Lutrija je malo potcijenila Hercegovce
sretno svima !

P.S zao mi je sto nisam vidio prije pocetka meca ovaj post
Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 17 mar 2013, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne bi se slozio za Tomasa,pitanje je kako ce reagirati nakon suspenzije a i Masic igra na njegovoj poziciji,ako Masic bude dobro igrao,Aco ce ga drzati dosta u igri.....i samo da napomenem,granica koseva na CIB-CED je pala na 152,5 na tipicu a u nasim klad je jos 156,5.........................zgmiky je napisao/la:Cedevita-Cibona 1 1.60
14,5/M.Tomas over 1.85
zar aco nije otišao? :/amarosim je napisao/la:Aco ce ga drzati dosta u igri....
inače, granica na smitha se digla na 20,5, sve je izglednije da nema mela.
U desetom selu živi Antuntun!
nadam se da je netko ispratiocanca je napisao/la:Mannarino-Brown over 22,5
Dvoboj odlicnih servisera na jako brzoj podlozi u Sarajevu. Jucer sam gledao Mannarina i servis ga je slusao i samo u zadnjem gemu je imao 4 asa a o prije da ne govorim. Brown stari lisac takodjer dobar serviser. Ocekujem malo brejkova pa cu najvjerovatnije uzeti i over prvi set.

otišao je acobevanda4 je napisao/la:zar aco nije otišao? :/amarosim je napisao/la:Aco ce ga drzati dosta u igri....
Aco je otisao, a Smith ima u premieri 18,5bevanda4 je napisao/la:zar aco nije otišao? :/amarosim je napisao/la:Aco ce ga drzati dosta u igri....
hvala za tenis canca, ja sam pratio. al zayebat će ovi truli široki.. U ku*ac i ja ovakvi parovi! ima smitha u hrv. lutrije jos na 18,5 također..
Zadar-Hajduk Split 2 2.40
Točno je da Zadru treba za ostanak ali trebalo je i Zagrebu pa mu Lokomotiva nije dala a kako je Lokomotiva pobjedila a i Rijeka, Hajduk je pao na četvrtu poziciju i danas mora dobiti, dvojka vrlo izgledna
Točno je da Zadru treba za ostanak ali trebalo je i Zagrebu pa mu Lokomotiva nije dala a kako je Lokomotiva pobjedila a i Rijeka, Hajduk je pao na četvrtu poziciju i danas mora dobiti, dvojka vrlo izgledna
Moja greska,Aco je otisao ima 10dana,ne znam sta mi bi pa to napisah.......Sto se tice Mela i Chandlera,na espn pise da su obojica not excepted to play...po meni je to blize da nece nego da hoce..................
Širokom trebali bodovi za Evropu, a Radnik 11. bio prije početka meča, ionako i nemaju puno zvučnih imena i bilo mi je logično da se ovo odozgo desi, al' nije, jbg...Lisac je napisao/la:Ne znam samo na osnovu cega si dosao do tog "poklona"?Jedino sto te moze opravdati je da nisi gledao zadnje rezultate radnika jer da si gledao vidio bi da je Radnik svim jacim ekipama dao bar jedan gol nekima i 2anonimni je napisao/la:Radnik ne daje gol
sretno svima !![]()
P.S zao mi je sto nisam vidio prije pocetka meca ovaj post
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Guimaraes-Benfica pm3 2,22
Antalya-Fenerbahce pm3 1.94
Barcelona-Vallecano pm3 1,91 moze i prelaz 2/1
Ovo bi trebalo proci.

Antalya-Fenerbahce pm3 1.94
Barcelona-Vallecano pm3 1,91 moze i prelaz 2/1
Ovo bi trebalo proci.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
pada kvota na pobjedu laca - 1,10 u hl već..
al ono što je zanimljivo, veći hendikep u Hrv. lutriji je 16,5 na 2,25
a veći hendikep u supersporta je 17,5 na 3,30
udrit cu na to u supersporta, pa kud puklo 
al ono što je zanimljivo, veći hendikep u Hrv. lutriji je 16,5 na 2,25
a veći hendikep u supersporta je 17,5 na 3,30

Tyson Chandler (knee) is not expected to play on Sunday, but he expects to return "in the next couple of games."amarosim je napisao/la:Moja greska,Aco je otisao ima 10dana,ne znam sta mi bi pa to napisah.......Sto se tice Mela i Chandlera,na espn pise da su obojica not excepted to play...po meni je to blize da nece nego da hoce..................
Za Carmela se jos ceka vijest ali ne bi ni on trebao igrati
povede 3-0, na kraju se namucija za 4-3 pobjedu.. ŠTETAbevanda4 je napisao/la: od snookera uzimam robertsona (1,35).. rekao sam prvo kolo da ću ga ganjat dok ne ispadne pa, šta bude

St. Etienne - PSG 2 samo iz jednog razloga a to je da sam igrao 2 na dva zadnja gostovanja PSG-a (na kvoti 1.4 i 1.7) a oba puta je dosao 1.Kad pogledam statistiku ovaj par je idealan za zaobic,St.Etienne ove godine jos nije izgubio,izbacili su PSG iz liga kupa.............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.