nhf
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
u 1mirzaaaaa je napisao/la:u Koliko je tekma veceras? ako je u 4 valja ustati u skolu,al haj potrudit cu se kad sam mogao do sve gledat mogu i ove sto pocinju kasnije.
Pa kakve veze ima sto pitam jel forum ili nije,eto mrsko mi da trazim vako mi lakse.Neutral je napisao/la:Ljudi, halalite ako vas napadam ali zar je toliko teško otići na nba.com i vidjeti u koliko je utakmica.
Imate još opcija:
Rezultati tačka com, idete na košarka i nađete.
Odete na livescore tačka com i na košarku gdje vam čak piše koje je trenutno vrijeme u Americi i u koliko je sati i po našem i po njihovom vremenu utakmica.
Imate i na ESPN stranici u koliko je utakmica.
Odete na stranice za streamove i tu vam piše u koliko je utakmica itd.
Ovo nije kritika u cijelost nego samo savjeti za ubuduće jer svaku utakmicu Netsa po nekoliko članova pita u koliko je utakmica.
tako je brata mojel-fighter je napisao/la:Mi cemo pratiti Mirzu taman da ga vidimo sad kad su time-outi. Previse nas je ovaj covjek zaduzio da ga se "odreknemo" nakon par slabih partija. Veceras svi uz Mirzu!!
Nemoj biti toliko euforičanUnofficialpage je napisao/la:I kad je veceras utakmica?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idemo Telka do 20+ koseva
Ma t ce brat Redzo sredit, Kardashian ce skupljat faulexinxee je napisao/la:Nemoj biti toliko euforičanUnofficialpage je napisao/la:I kad je veceras utakmica?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idemo Telka do 20+ koseva..zamjenio je ulogu sa Kardashianom,stoga tesko da ce dobiti šansu...ali ko zna..mozda se cudo desi...Kardashian veceras 0/5 aBd
![]()
Baš tako.el-fighter je napisao/la:Mi cemo pratiti Mirzu taman da ga vidimo sad kad su time-outi.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123 i 12 gostiju.