Koristim priliku da te pozdravim Neo kralju sto igram managera jos od kupovine !!! kralju pozzz i sve najbolje !!!neo je napisao/la:Ne moze to. Ne postoji crack...plati pa klatiDex je napisao/la:Ako mi ko može dat one linkove da skinem FM2013 i crack da igram u offline mode
Ja uvijek isto postavljam, nema veze jel kući il u gostima, uvijek je potpuna ofanziva, 4-3-2-1 je uvijek, na FM2012 sam dao 56 utakmica zaredom gol, teško se desi da dovedem flopa
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Druze, javi se ti na fb da ti odradim update s zadnjim transferima. Zivio...
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Mozel neko da mi posalje link za fm12,torent kao i patch za nasu ligu,trazio bi i sam al ne znam koji su pouzdani linkovi,.
Evo uletio sam u FM, i naravno da nije problem da postavim ss-overeeds je napisao/la: sve super izgleda, jos ako bi mogao postaviti tvoj Squad, formaciju i team instructions, da vidimo kako si ti to sve postavio...)))

Ovako je Squad izgledao na kraju treće sezone:

Primarna taktika je bila 4-2-3-1, udarala kroz ove tri sezone, donijela dvije Bundeslige, dva kupa, Ligu Šampiona.. :

Pošto sam znao imati dosta problema s ozljedama, kao npr. u prvoj sezoni kad je Götze, glavni play i AMC ekipe vazda po bolnicama visio, onda sam kreirao jos jednu bez njega, dodavši još jednog napadača, uglavnom je to bila super izmjena u vidu Juliana Schiebera:

Pokazala extra rezultate, tako da sam i nju znao ponekad koristiti, u utakmicama kad bi igrao izmijenjen sastav ili kad ne bi 4-2-3-1 prolazila..
Evo malo MOJE HISTORIJE PA POGLEDAJ TE KOLIKO SAM IMO UTAKMICA BEZ PORAZA I KOLIKO POBJEDA ZAREDOM

kolega kupio FM13 i sad ima problem moze se igrati bez cd-a , ali mora preko steama, sad nastaje problem ne moze se preko dva steama igrati ima li mogucnost da se moze nabaviti novi key za igricu samim tim bi mogao i igrati
hajd ako neko moze nek pomogne

nek udje kod tebe na steam i prebaci ti svoj steam u offline mod i neka i on prebaci u offline mod kod sebe i radice vam obojicironaldo99 je napisao/la:kolega kupio FM13 i sad ima problem moze se igrati bez cd-a , ali mora preko steama, sad nastaje problem ne moze se preko dva steama igrati ima li mogucnost da se moze nabaviti novi key za igricu samim tim bi mogao i igrati![]()
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
moze li mi neko posuditi steam da skinem patch...i vracam mu ga odmah..samo mi je to potrebno...zainteresovani u inbx .Hvala
I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !
Hahahahaha pa javi se tom od koga si kupuiosukna je napisao/la:moze li mi neko posuditi steam da skinem patch...i vracam mu ga odmah..samo mi je to potrebno...zainteresovani u inbx .Hvala
Nesto tipa footballidentity ali to je nakon tri sezone propalo 

Glory Glory Man United!
Footstar je dobra igraAnderson8 je napisao/la:Nesto tipa footballidentity ali to je nakon tri sezone propalo

- franklampard8
- Kontakt:

evo jedan talenat,strašan igrač...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Kod mene je manager
Regeni ni kod nisu isti...

- franklampard8
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:da li postoje neki noviji updatei sa novim igracima iz nase lige ?
1946
pozz svima
mozeli mi neko reci ovo vodim Bayern 4 godine 3 titule njemacke 2 lige prvaka i 4 kupa osvojena i sad zelio bih da me uzme neko drugi od vecih klubova ili reprezentacija dali ima neka opcija da se ukljuci prije pocetka igre il to samo od sebe dolazi il dal postoji neka opcija osim da dam otkaz pa da cekam da me neko pozove '??
mozeli mi neko reci ovo vodim Bayern 4 godine 3 titule njemacke 2 lige prvaka i 4 kupa osvojena i sad zelio bih da me uzme neko drugi od vecih klubova ili reprezentacija dali ima neka opcija da se ukljuci prije pocetka igre il to samo od sebe dolazi il dal postoji neka opcija osim da dam otkaz pa da cekam da me neko pozove '??
- Invincibles
- Kontakt:
Ides na RESIGN,niposto na RETIRE(mislim da ti to stoji u tvom profilu managera).xType je napisao/la:pozz svima
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Pozdrav, kratko pitanje, tj. trebam malu pomoc.
Nekada sam furao dosta FM, najvise sa drugovima preko IP adrese, neko se od nas postavi kao server, drugi se nakace i furaj.
Ali zadnjih par godina nisam igrao nista, ispao sam iz fazona...
Interesuje me da li je moguce kao nekad skinuti cracked verziju FM 2013 i igrati, a najvise me interesuje jeli moguce ponovo sve furati preko IP adrese.
Vidim da je dosta frke oko toga da igra mora ici preko Steama i tako.
U sustini, skinuo sam FM 2013 preko torrenta, hocu da crackujem, isto tako i moji jarani, i onda da idemo igrati preko IP adrese... jeli to moguce bez puno frke sa Steam nalogom itd ?
Hvala
Nekada sam furao dosta FM, najvise sa drugovima preko IP adrese, neko se od nas postavi kao server, drugi se nakace i furaj.
Ali zadnjih par godina nisam igrao nista, ispao sam iz fazona...
Interesuje me da li je moguce kao nekad skinuti cracked verziju FM 2013 i igrati, a najvise me interesuje jeli moguce ponovo sve furati preko IP adrese.
Vidim da je dosta frke oko toga da igra mora ici preko Steama i tako.
U sustini, skinuo sam FM 2013 preko torrenta, hocu da crackujem, isto tako i moji jarani, i onda da idemo igrati preko IP adrese... jeli to moguce bez puno frke sa Steam nalogom itd ?
Hvala
Prvo, nije moguce igrati jer ne radi crack. Drugo, i da radi crack ne bi mogli igrati preko IP adrese jer od 2013 verzije serveri su preko steama.
Jeidno sto vam preostaje je da igrate fm2012

Znaci jedino sto preostaje ako zelim igrati multiplayer, pa i preko IP adrese, jeste da kupim original ?neo je napisao/la:Prvo, nije moguce igrati jer ne radi crack. Drugo, i da radi crack ne bi mogli igrati preko IP adrese jer od 2013 verzije serveri su preko steama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.