jedini Mostarac kojeg poštujem izuzev Sergeja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
vidišNeutral je napisao/la:Evo preslušao sam pjesmu jednu na youtube. Slušao tog Gileta a gledao Radu. Odličan glas zaista, iznenadi se, a Radu bi potrošio kao što se lamela troši uz Bradinu.
Vidiš Radu i rade ti testisi da prostiš kao da su u ringu UFC-a (biju se međusobno)
sad preslušaj Ne idi s njim,Anđeo čuvar,Ja ništa više nemam (bar jednu od tih)
Evo je, nedelja. U ovom danu se najviše posta na temi "ljepotice", ipak sje struja skupa 
Ja slušam ex yu rock, nije Gile Miladin Šobić
Ja slušam ex yu rock, nije Gile Miladin Šobić
Kad ste već o muzici začatali.
Najviše Gibonnija slušam u zadnje vrijeme.Predobre pjesme i slažu se s mojim raspoloženjem.
Najviše Gibonnija slušam u zadnje vrijeme.Predobre pjesme i slažu se s mojim raspoloženjem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Strašan osjećaj jbt, dobar si, strašno dobar, odjednom te spuca nekakav glup filing, neka vrucina oko ociju, uzmes toplomjer, kad tamo 38.7 temperatura. 
Jbo vas Gile, odoh čaj pravit'.
Jbo vas Gile, odoh čaj pravit'.
" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivajte momci

uzivajte momci
On se može slušati, ima par dobrih pjesmica.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već o muzici začatali.
No ipak Šobić, Vukašinović su izmislili pjevanje za ovo danas. Nije bio fazon ja tebe volim, ti mene ne, ja sebi režem vene, pijem alkohol samo radi tebe a ne radi sebe da mi bude dobro
Zakucao je onaj kosa, kosa, a onda dočara Baja sa niko se ne ljubi kao ti
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutko rokam Ispocetka od Dine. Mislim na pjesmu. Iznenadio me zvuk, bogte zvuci kao nesto sto bi Timbaland spremio za Timberlakea, a ono, Dino car.
Nisam u toku sa ovom šabanskom muzikom, samo Gileta slušam (i KadruNeutral je napisao/la:On se može slušati, ima par dobrih pjesmica.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već o muzici začatali.
Najviše Gibonnija slušam u zadnje vrijeme.Predobre pjesme i slažu se s mojim raspoloženjem.![]()
No ipak Šobić, Vukašinović su izmislili pjevanje za ovo danas. Nije bio fazon ja tebe volim, ti mene ne, ja sebi režem vene, pijem alkohol samo radi tebe a ne radi sebe da mi bude dobro![]()
Zakucao je onaj kosa, kosa, a onda dočara Baja sa niko se ne ljubi kao ti![]()
![]()
Ajme meni nije mi dobroo...
Volim ŠobićaNeutral je napisao/la:On se može slušati, ima par dobrih pjesmica.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već o muzici začatali.
Najviše Gibonnija slušam u zadnje vrijeme.Predobre pjesme i slažu se s mojim raspoloženjem.![]()
No ipak Šobić, Vukašinović su izmislili pjevanje za ovo danas. Nije bio fazon ja tebe volim, ti mene ne, ja sebi režem vene, pijem alkohol samo radi tebe a ne radi sebe da mi bude dobro![]()
Zakucao je onaj kosa, kosa, a onda dočara Baja sa niko se ne ljubi kao ti![]()
![]()
Bolero mi je najdraža exyu grupa
Gibo je odličan nisu mu pjesme Sergej Četković fazon
@Donnie kako možeš burek kritikovat,pa s bureka je moja najdraža Dinina pjesma Mišići
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Lahku noć.
Ovo je umjetnost
Lahku noć.
Ovo je umjetnost
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
C-C-C-C- COMBO BREAKER
[youtube][/youtube]
words are meaningless and forgettable
[youtube][/youtube]
words are meaningless and forgettable
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- EdenHazard
- Kontakt:
Gdje je onaj Sheyi, jel zadovoljan Giletom
ima da naucis ovu pjesmu nemoj da kazes opet ne znas,
imao si privilegiju da među prvima saznas sta ce da pjeva
[youtube][/youtube] pogriješili samo naziv
jesi uzeo ono sranje
ima da naucis ovu pjesmu nemoj da kazes opet ne znas,
imao si privilegiju da među prvima saznas sta ce da pjeva
[youtube][/youtube] pogriješili samo naziv
jesi uzeo ono sranje
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- EdenHazard
- Kontakt:
rek'o bih ti da ima al spomenut češ linije pa ču te morat namarisat đabe 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja inace odem u 12, treninram svaki dan, neda mi se ostajati na forumu i fb. Ali veceras sam morao, ugovaram neki brak za AustrijuHead je napisao/la:Sta je ovo,svi ovdje samo spavaju a ja patim od nesanice.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne spava nitko, subota je ludilo, a ja kod kuce od tableta poludioHead je napisao/la:Sta je ovo,svi ovdje samo spavaju a ja patim od nesanice.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!