Zato jer nije na GRANDU.bazeni je napisao/la: vidjet ćemo![]()
slušam ja i Jakupovića,ali nekako mi Gile puno bolji![]()
zašto nije Jakupović napravio veću karijeru?
Dovoljno ti govori kako se radi na grandu a kako ovdje na jadnom ZMBT.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato jer nije na GRANDU.bazeni je napisao/la: vidjet ćemo![]()
slušam ja i Jakupovića,ali nekako mi Gile puno bolji![]()
zašto nije Jakupović napravio veću karijeru?
Ja ba išao na fax sa njim, pazi sad, lik se oblačio ko skinjara neka mrtva, podsjeća na onog lika iz filma Šišanje, ja sve vrijeme kontam neki neonacistDonnie Darko je napisao/la:Hebo vas taj gile.
Ja sam haman jedini u bosni koji i ne zna ko je on, cak ne znam ni kako izgleda![]()
Donnie Darko je napisao/la:Hebo vas taj gile.
Ja sam haman jedini u bosni koji i ne zna ko je on, cak ne znam ni kako izgleda![]()
AgresivnoDjubre je napisao/la:Al buraz Milica u Trubaduru,pa to se mora posjetiti.

I ona je Zvezde Granda.Marsal je napisao/la: Je li to ona sa OT ?
Kad je ako je ona?
Nisam ni ja do prije par dana znao za Gileta, mislim čuo sam ovako priče o istom, al' ga nisam slušao kako pjeva.Neutral je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Hebo vas taj gile.
Niti ja, ne pratim to smeće. Siguran sam da je pola treba na tom čudo dalo nešto svoje da bi prolazilo dalje. To su obične prljave igre, pa Seria B ima manje namještanja od toga. Da ne govorim o žirijujednom sam imao nažalost priliku da čujem njihov komentar i nakon toga mi se Sulejman učinio kao gospodar prstenova naspram tog smeća. Onih izraza nema ni u Šopenovom gospodskom govoru
![]()
Narod zaluđen glupostima, još mi fali bosanski big brother.
Skini se da ti je odma popusim.Neutral je napisao/la: Ako je ona seksi onda sam ja Monika Beluči sa čunom.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Skini se da ti je odma popusim.Neutral je napisao/la: Ako je ona seksi onda sam ja Monika Beluči sa čunom.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Skini se da ti je odma popusim.Neutral je napisao/la: Ako je ona seksi onda sam ja Monika Beluči sa čunom.

Pucaš visoko.Neutral je napisao/la:
@Mandrax
Svaka njima čast, imaju dara no pomalo je dosadno da svako malo na tv-u pojavljuju se ti novi talenti. Volio bi gledati i druge vrste talenata osim pjevanja. Zamisli Simon-a u žiriju u BiH
Pa dijete drago vrijeme ti je spavati,sta cekas ?bazeni je napisao/la: Agresivni
ima i djece ovdje
Rekoh ti.Neutral je napisao/la:Odličan glas zaista, iznenadi se
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.