FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

LFC1892
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:06

Sarajlijc@ je napisao/la:I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
Nemoj molim te vise, Osmanagic nema veze sa Irfanom ama bas nikakve niti ga je on doveo. Nije tesko provjeriti ko zastupa Amera tako ... doduse po nekima je i Haskic bio Irfanov igrac pa je sve moguce ... ;)

Svi ti koje ste spominjali da su Irfanovi igraci su prosli kroz klub i nogirani bili od Diatte do Krpica !

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 16 mar 2013, 23:07

" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo trenera ovaj je bolji od jovića

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 mar 2013, 23:07

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 mar 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 16 mar 2013, 23:08

Evo sad realno ja se ne sjecam utakmice pod Jovicem da smo nekoga izdominirali. Da smo ih ubili nekim akcijama. On nije akcije uigro odkad je tu. Pa mi smo sve protivnike koji su se branili dobijali tako sto smo im zabili prvi gol veoma sretno ili iz nekog prekida. On je qrcina od trenera kojem je jedan Sunjevaric nezamjenjiv igrac u sredini terena a lik blago retardiran.

Sve sto je ikad uradio je bilo famozna 4-3-3 formacija i igra po krilima ko da imamo 'ebenog Jan Kollera u napadu, a godinu dana forsira Suljica po desnoj koji nema kuveta da dobaci do sesnaesterca a kamoli do peterca. Levski nije on dobio vec Said. Pa protiv Zete on 90 minuta igra samo sa Hadzicem u napadu i nista ne mijenja, u utakmici u kojoj je vodio 2:1 iz prve utakmice i napada u drugoj i primamo go iz kontre 2 na 1 :cry: . Primi 4 gola od ribara s Malte.

Kome taj dodje ko trener oho mu se :cry:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 mar 2013, 23:09

Ko ce biti novi trener zivo me libo iz razloga sto se nista drasticno nece promjeniti.Zasto?Ono sto sam 100 x napisao,mjenjanje 10 igraca i dovodjenje 10 novih u sred sezone ne donosi nista dobro. Po meni nije do jovica vec upravo zbog ove politike.Ako su se morale uzeti pare prodajom igraca da bi se stabilizovao klub to je OK za mene,ali nemojmo pricati o titulama vec o stabilizaciji kluba.Titulu svi obecavaju svake godine,svaka uprava,svaki novi trener.
To je za mene udar na inteligenciju.
Ako ce vec neko novi doci po meni je Husref najbolje rjesenje...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:09

LFC1892 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:I da Irfan nema vise utjecaj u klubu? Pa ciji su ovi igraci? Pola ih je Irfan doveo, Melunovic,Haurdic,Osmanagic...
Nemoj molim te vise, Osmanagic nema veze sa Irfanom ama bas nikakve niti ga je on doveo. Nije tesko provjeriti ko zastupa Amera tako ... doduse po nekima je i Haskic bio Irfanov igrac pa je sve moguce ... ;)

Svi ti koje ste spominjali da su Irfanovi igraci su prosli kroz klub i nogirani bili od Diatte do Krpica !
Vidis Diatti nije Irfan menadzer.

Za Osmanagica sam bezveze naveo primjer, Irfan je doveo i kvalitetnih igraca ne kazem ja, samo njemu Sarajevo sluzi za pranje novca izgleda. Mozda nije do Irfana bilo ali jeste do Jovica i njemu je Irfan birao igracki kadar, to je meni smetalo sto je on picka od trenera nikakav autoriter pa njega na treningu niko ne slusa bolan :| :|
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:12

Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:14

LFC1892 je napisao/la:Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.
Kako god, sa ovim kadrom se moze dosta pa ciji god igraci bili. Samo nam treba trener ne alkoholicar i picka od covjeka kojem igraci jebu mater, haj stisni bolan pa ovako odigraj pod Husrefovom palicom, pa joj kako bi se samari djelili, a i treba tako da bude.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:17

Sarajlijc@ je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:Pa procitaj malo bolje sta sam napisao za Diattu, za njega ste lupali kao i za mnoge da je Irfanov igrac a lik nogiran kao i svi ostali od Zrnanovica, Haskica (na ovo se moram nasmijati, jer lik kaparisan za vrijeme ere Blekica) Krpica, Ademovica itd.
Kako god, sa ovim kadrom se moze dosta pa ciji god igraci bili. Samo nam treba trener ne alkoholicar i picka od covjeka kojem igraci jebu mater, haj stisni bolan pa ovako odigraj pod Husrefovom palicom, pa joj kako bi se samari djelili, a i treba tako da bude.
Reci da se salis, gdje su se ti samari prije pucali, to je najveca ubleha koja prati Hurefa kao trenera. Od kada ti pratis FKS iskreno jer izgleda zaboravio si neke stvari pod palicom Husrefa koje nisu nista bolje od Draganovi.

P.S. Jos jednom kazem da je imao i 3 puta jace ekipe od ove danas pa je jedva evropu izborio.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:19

Mozda i nije dijelio ali je bio AUTORITET! Ako si ikad trenirao neki sport znas sta znaci kad ti je vodja autoritet, a ne neko koga svi mogu zajebavati.

A konkretno koje stvari? Husref je bio zajeban od ljudi iz kluba i u par navrata od igraca jer nekome nije bio po volji!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:23

E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas ;)

Upravo si ti naveo gore "u par navrata zajeban od igraca" o tome se i radi ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:26

LFC1892 je napisao/la:E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas ;)

Sto ne bi moglo? Nije se ni pokusalo da im neko bude autoritet ;)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:28

Sarajlijc@ je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:E ako ti mislis da ovim igracima neko moze biti autoritet onda se gadno varas ;)

Sto ne bi moglo? Nije se ni pokusalo da im neko bude autoritet ;)
I tu si se prevario i ako ces pisati napamet preskoci me molim te. Mirza Varesanovic je to imao(mnoga pravila su se postovala od izlazaka pa nadalje ), al je on imao problem sto je okrenuo navijace protiv sebe ;)

Evo ja ti garantujem da veceras pola nasi sjedi negdje i pije, ne razmisljaju o danasnjoj utakmicu, ne bi im prvi put bilo !
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 16 mar 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:29

Ko mu je kriv? Sam je usrao stvar. Uostalom Mirza nije ove igrace predvodio.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Ko mu je kriv? Sam je usrao stvar. Uostalom Mirza nije ove igrace predvodio.
Koja je razlika izmedju ovi Draganovi i oni Mirzini ? I jedni i drugi su imali obraza uci u raspravu sa navijacima poslije sramno izgubljeni utakmica i porazavajuceg odnosa prema dresu ? Radnik Bjelinja i kraj utakmice sve je rekao !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 mar 2013, 23:34

Bogalji i jedni i drugi.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 16 mar 2013, 23:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Bogalji i jedni i drugi.
Upravo u njima i lezi problem ne u trenerima, jer ti hadalji su vecinu trenera znali bojkotovati tako da je po meni sva krivica na njima i njihovom odnosu.

Budi mi pozdravljen ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 mar 2013, 23:38

Problem je u Upravi.

Znaci igraci mogu raditi sta hoce,opijati se drkati qrac,zayebavati se bez da budu akznjeni.

Mislis da ih sad kazne sa 500 kermica ili da im nezalaganje na treningu opijanje po Jezu automatski znaci neku sankiciju ponavljale iste stvari?
1946

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 16 mar 2013, 23:40

Ma ljudi nama treba neko ko ce im pokazati tj. neko ko je bio igrac i ko to zna, a ne ovaj gremlin JOvic, koji nikad nije lopte dotakao, vec sam pisao prije o tome, po mom misljenju Sliskovicu bi bio pravi izbor, covjek bio igrac svjetske klase, a i kao trerer nije los, za jovica murinjo , zna pokazati i nauciti igraca , a to nam treba al bas, sad ce se naci neki i pisat on mene nesto potpatio da pisem il ja mu menadzer i takve gluposti, ja samo znam da bi on bio bolja opcija i od Husrefa, po meni njegovo je isfurano i prevazidjeno, eto imao je u Olimpiku priliku 2 puta pa sta je napravio sa skoro najboljim igracima, apsolutno nista......

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2013, 23:41

e ovako nakon sto sam malo smirio strasti jer poslije gledanje 90 min one patnje zaista sam bio pokosen skroz ja govorim odlazi jovicu a jovic kaze dajem otkaz ja ciknem otac kaze jel to go reko nije al neka ide hinja njemu svaka cast ali nama treba covjek koji ce zivjeti za sarajevo a ne covjek koji nema autoritet nema te osobnosti da ih napuca da im napuni pozitivnom energijom ali sve u svemu mora se reci nije on jedini kriv za danasnju slabu igru to su i igraci :
BANDOVIC iako je danas imao jednu sjajnu interveniciju meni mnogo smeta kod banodvica zato sto nemoze lopste ispucati do pola centra to mi mnogo smeta
TATKO nezz sta reci spasio je go kad je bandovic krenuo dzabe naprijed da nije bilo tatka gubili bi
DUPOVAC mladi stoper on je meni zaista masina nemam za nejga sta reci
TORLAK bog allah sve je on meni i njemu uzeli kapitensku traku kako ih nije stid jedini danas koji je dao sve od sebe sudija kad je svirao kraj neznam jetse vi vidjeli jedini on je stao ufatio se za glavu i znam da bi on najradije plakao od muke
ZLATKOVIC prema nazad je dobar inekak ali prema naprijed nemogu da vjerujem da covjek nemoze sutnuti vise loptu od 20 metara i on moze da ide
SUNJEVARIC iako svi kazu ovako onako on je meni odradio svoj poso reguralno ljudi on je zadnnji vezni nije negovo da pokrece akcije ako rahmici moze pokrenut akciju moze i on
OSMANAGIC se trudio cekat cemo ga
TODOROVIC po meni nas najbolji iggrac vidi se da covjek zna igrat fudbal
HAURDIC dobar ali me **** kao i suljic previse solira
HADZIC dao 11 golova al se ja i dalje drzim da je on meni panj koji zna zagradit loptu to je sve nema suta nema driblinga nema brzine jedino ima snage i glavom zan udarit ali dzabe zna udarit kad ga nema nikad gdje treba da bude po meni napadac pod hitno nam treba
MELUNOVIC za njega ce mensi biti puno obecavao malo dao
TADIJEVIC mora bit u prvom timu umjesto zlakovica
HANDZIC mali ka dje usao napravio je par akcija i mali je velika nada cak bi ga ja u nekim slabijim utakmicama na domacem terenu gurnuo u vatru od prve min
SULJIC 5 min ali sve po starome **** zivce
i sad po meni nama treba HUSREF I SAMO HUSREF
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], N3R3D i 50 gostiju.