sekac je napisao/la:storm_raider je napisao/la:DevilS je napisao/la:Prije svega molim ove komsije da me prestanu citirati!!!!
A sto se tice utakmice sve im **** zivo na celu sa SIR JOVICEM!!
Dokle vise ovo trpiti ne mogu obicnu Gradinu da dobiju a znaju stavljati na nas kvotu 1.20 ko da smo Barsa dan te ne ****!!!!!
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca, i proljece sada proslo je proslooooo sve.!!!!!!!

Bez ikakve zelje da provociram, ali ti si kralj. Hajde izgubili, pa izgubili, i nama ce sutra biti tesko, pa sta ces sad. Sve je ovdje u 5 deka, samo sto mi imamo Amara koji pravi tu razliku. Ne bih volio da gledam slabo Sarajevo u buducnosti, mozemo se mi zezati prije i poslije derbija, ali samo idiot vam moze zeljeti sve najgore. Mi smo komsije, prijatelji, u familijama nam pola ljudi navija za suprotne klubove i sve smo zajedno prosli. Sretno, ali ti si stvarno jedan od drazih likova na ovom forumu.

o kakavoj razlici pričaš nisi opucao nagool u dvije utakmice a i u prvoj samo jednom i to ti je razlika je li a da se prepucavate samo poslije derbija lažete jer postovi govore drugačije ( ne kažem za tebe)mnogo pjevate na tuđem groblju i razbit če vam se o glavu kad tad. Mene je lićno boli racku za vas i zrinjski ja sam komentarisao momente sa utakmice nedosuđeni penal i off side i kartone a krajnji rezultat me ne intersuje niti se radujem niti tugujem ustvari niti smrdite niti mirišetea samo za derby vas komentarišem ili ako neko vaš uje4da ne može pod kožu pa vam odgovorim ali samo se vi radujte a vi nas ne dobiste nego zahvaljujuči Radniku i Gradini tj. nama ste tu gdje jeste i nema tu nikakvog Amara. I ako može administracija malo da poradi bio bi zahvalan.
Prijatelju, procitaj opet moj post pa ce ti biti jasnije sve. Ja pisem u svoje ime i naravno da se ogradjujem od svih provokacija i zezanja koje idu van ukusa, sa nase ili vase strane. Ja sam eto navikao da sa drustvom, komsijama, porodicom sjednem i prije i nakon derbija i da jedno drugo stalno zezamo nesto. Mi se druzimo i prije derbija i nakon derbija, ali eto, valjda sam u takvoj mahali odrastao. Ove nove "furke" me ne zanimaju, sarajevski rivalitet je uvijek bio stvar prestiza i komsijskog prcanja, i nicega vise. Spominjanje nekih Haseta, Osima i slicnih gluposti je idiotizam, slozit ces se. O kakvoj razlici pricam, kada spomenem Amara? Pa pogled na tabelu govori. Imate mozda i bolju ekipu od nas po imenima i trenutnoj formi. Strasno je kako ljudi u posljednje vrijeme sve licno shvataju i sve uzimaju na noz. Opusteno covjece, lajes na pogresno drvo. Pa meni je komsija ofarbao psa u crvenu boju, nakon derbija i opklade (koju sam izgubio

), i sad treba da se ljutim. Opusteno, dolazim u miru. Danas mi vas, sutra vi nas, pa 'bem ga, zar to i nije draz ovog lijepog grada.
EDIT: Devil, dobar si ti decko, samo se palis kao sibica.

Sport je lijek za tijelo i duh.