Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad se igra fudbal kako treba sudije ti ne mogu nista. Zato uvijek kazem yebo takvu pricu posipanja pepelom.alemao je napisao/la:niko ne pise da je sudija bio na njihovoj strani , da se kojim slucajem neko okliznuo u kaznenom odmah bi nam presudio penalom,sviro nam je svaki kontakt ispred naseg gola znao je kome ce dati zute kartone, za malo nam ne utrpase gol iz ofsajda koji je bio 3m nemoguce je ne vidjeti ono,svira ruku ibisevicu ni pojma od ruke, onog lidsona sa gorice davno trebao iskljuciti.
e sad o nama mislim da je taktika bila dobra , misimovic je bio los, bez obzira sto je bio cuvan ,ipak u velikim utakmicama treba biti velik igrac a on to jeste . ibisevic tragicar, nemogu da vjerujem da je odbranio dva gola portugalu ( pogodila ga lopta)cudno mi je njegovo kretanje u kaznenom.... ibricic kriv za gol inace dobro je odigrao jedini vukao loptu prema naprijed ,rahimic po meni najbolji uvjek hladne glave i najveci hendikep sto nece igrati kao i spahic ostali ok. mislim da smo prokockali sansu jer je nemoguce da mi ne primimo gol u zenici to je moja ocjena .
volio bi se prevariti
Kobe Bryant je napisao/la:Ja ne znam da li smo gledali istu utakmicu ???
Pa Ciro i Miske su kiksali najvise, hajmo redom:
Jeste da je Miske nas najbolji igrac , ali sinoc je odigrao ubjedljivo najgore od svih ! i mislim svoju najgoru utakmicu za reprezentaciju ??? , bas je nasao dan kad ce![]()
doduse jest da mu se nisu otkrivali Muratovic i Rahimic , ali totalno lezerno bez ikakve doze borbenosti (osim jednom kada je izgubio pa uklizo da je vrati) , ma trebao ga je Ciro odmah na poluvremenu zamjenit , fakat bez trunke agresivnosti i ideje , lafo on nasao da sheva Portugalce , kao oni ne znaju te fazone![]()
Ibrircic najveci tragicar , ne mogu mu osporit da se otvarao uz igraca utakmice Salihovica , ali je direktni krivac za gol , ne znam covjek je cuvao prostor kod gola a ne gradio Alavesa, ruku na srce nije njegova pozocija , stas kad ga je Ciro stavio da igra nesta sto ne zna, onda peh da se covjek iskupi i precka![]()
Spaha izrasta u legendu reprezentacije , stvarno je dao sve od sebe , svaka cast majstore , bez njega igramo jako lose u odbrani i panicno ,a Portugal ce igrati na kontra napad uh... panika![]()
Salihovic igrac utakice , najvise se nudio otvarao pokrivao od obrane do napada , mislim svaka cast za izvedbu , nije imao s kim igrat.Definitivno ćiro je budala ako ne stavi pjaniča u zenici od prve minute
U potpunosti si upravu.Pjanić je morao igrati više.Svaka čast rahimiću i muratoviču,oni pokazuju velku borbenost,ali nama treba par dobrih kombinacija na sredini,ali to sa njima dvojcom nije moguče.Totalno nepovezana igra na sredini terena.U vezni red treba stavit niže igrače,a ne dvometraše koji za 30 posto imaju lošiju kontrolu lopte od nižih igrača.
Muratovic , kaze Ciro on je pokrivao prostor , pa dobro hajde de , ali jebbes to kada se nije otkrivao kao vezni , pa su nas napad organizovali Spahic , Jahic,.... meni drago sto ne igra u Zenici
Rahimic , jest da se trudio ovo ono , ali on je destruktor igre , ali uz onaku slabu igru Misketa i Muratovica (koji se skrivao) on nije taj tip igraca da predje nekog i dadne asistenciju , on je dobar kada ima raspolozene npr. Misketa i Pjanca
Jahic i Nadarevic mogu pod jednu recenicu , solidni , borebeni imali malo gresaka , sreca pa se to nije odrazilo na rezultat (npr. ona sansa igra br. 9 L......)
Ibisevic se trudio jadnik , ali je imao neku prepreku u glavi , vidjelo sa da ima mozda i najvise zelje, ali je sagorio, previse je emotivno shvatio igru,pa je grijesio. Zbog ovakvih igraca "velike" reprezentacije imaju tim psihologa, savjetnika,... treba neko da radi s njim do utakmice u Zenice da se covjek opusti, ovakav nam nije od koristi.
Dzeko , od njega svi najvise ocekuju, ali s glasom onakvog golgetera kao sto ga prestavljaju mediji i fubalska javnost on je morao zabiti onu sansu s 5 m, ali opet je bio nasa naj veca pretnja po njihov gol.
Hasagic, TITO, sve je uradio bez greske osim 2 izbijanja i onog bezpotrenog shevanja
![]()
Muslimovic , meni inace smjesna izmena Muslimovic/Miske , kao da sad "nevidljivi" Muratovic i destruktor Rahimic organicuju nesta za 3 napadaca ? , ali eto covjek je za 10 min i pokazao sta se trazi , svezinu , sirinu i gol sansu, ono je isto morao zabiti , ako nista plasirati u gol![]()
Pjanic , ne kontam da igrac koji je u naj vecoj formi od svih igraca ne igra ?![]()
On je morao uci nakon poluvremna umjesto Misimovica![]()
Ciro , djaba sto je donio karizmu reprezentaciji , kada ga je procitao onaj polu trener, zatvorio mu indisporinago Misimovica , i odmah raspad sistema , kada je vec postavio one iste igrace i istu taktiku 3-5-2
![]()
onda ako nista je morao pravit pravo vremne izmjene, po meni bi to bile : Pjanic umjesto Misimovica i Bajramovic/Muratovic na poluvremenu , onda Muslimovic / Ibisevic![]()
![]()
![]()
fakat treba biti realan , imamo sanse , ali su sad daleko umanjenje , da je bilo 1-1 , bile bi 60:40% , medjutim sad su 20:80% , ali se ne treba se predavat.
" SVI U NAPAD JEDAN JE HASE" !!!
Nisi ti nikad cuo za gajbu piva ha?The Game je napisao/la:KAKO IZDRZAT' DO SRIJEDE. Svi savjeti su dobrodosli
pa gdje ti zivis????znas da su to kod nas sasvim normalne rjeciaqarius je napisao/la:Pozdrav svima.pa ne mogu da vjerujem u naš riječnik .Svaka druga nam j...bo,popuši itd.,da ne nabrajam dalje.Ja bi automatski ban za svakog ko krene pisati i diskutovati na taj način.Iznesi svoje mišljenje ali brate ta gomila vulgarnosti.pa to nema ni u tunguziji.A onaj tip "armanix"ili nešto tako slično treba da preispita razlog svog postojanja.Čuj molim te"nek po...u..ši ko ne misli ko ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.