Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
kakvim izmjenama, nije bilo nikoga da napravvi razliku, covjek je podcijenio protivnika i to mu se obilo o glavufera je napisao/la:nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
Henderson je napisao/la:Sta ce ovi Dortmundovci na temi?Zodiac je napisao/la:Sreća pa ne gledah utakmicu
Otelo, pa jedini si ti najavljivao pobjedu, mi svi ostali poraz.
pa ima 7 igraca na klupi i pravo na tri izmjene. i onu jednu je napravio jer je allen bio povrijeđen. mozda ti volis ovako ali meni su drazi ljudi koji nesto pokusaju... nekad je i svjezina dobra stvar. al u ostalom sta god da sam ja napisao ti bi me citirao i tvrdio suprotno.keno94 je napisao/la:kakvim izmjenama, nije bilo nikoga da napravvi razliku, covjek je podcijenio protivnika i to mu se obilo o glavufera je napisao/la:nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
kad god pocnu neke kalkulacije za LP odma kiksamo, vidi se da jos nismo zreli za evrope
valjda ce se shvatiti neke stvari i na ljeto otpisat neke, a nekim bgm i zamjenu naci, do kraja borit se za EL mada ni za to nemamo neke sansse, konstantnost jevec odavno problem liverpoola
@keno94fera je napisao/la:pa ima 7 igraca na klupi i pravo na tri izmjene. i onu jednu je napravio jer je allen bio povrijeđen. mozda ti volis ovako ali meni su drazi ljudi koji nesto pokusaju... nekad je i svjezina dobra stvar. al u ostalom sta god da sam ja napisao ti bi me citirao i tvrdio suprotno.keno94 je napisao/la:kakvim izmjenama, nije bilo nikoga da napravvi razliku, covjek je podcijenio protivnika i to mu se obilo o glavufera je napisao/la:nista bez carraghera. skrtel dosta los ali ni ostali nisu bili mnogo bolji. cak ni rodgers nije pokusao nista sa izmjenama. sad opet sve od pocetka...
kad god pocnu neke kalkulacije za LP odma kiksamo, vidi se da jos nismo zreli za evrope
valjda ce se shvatiti neke stvari i na ljeto otpisat neke, a nekim bgm i zamjenu naci, do kraja borit se za EL mada ni za to nemamo neke sansse, konstantnost jevec odavno problem liverpoola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.