Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
znao sam od prije da matic nece girati, ali mozete reci zasto ljaljic ne igra?
prema formi on vam je jedan od najboljih..
Posvecen je fudbalu,pa nije imao vremena da vezba himnu.nate je napisao/la:znao sam od prije da matic nece girati, ali mozete reci zasto ljaljic ne igra?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a on je bio taj...dobro me podsjetiDevil je napisao/la:Posvecen je fudbalu,pa nije imao vremena da vezba himnu.nate je napisao/la:znao sam od prije da matic nece girati, ali mozete reci zasto ljaljic ne igra?

mihajlovic stvarno nije normalan

Po nekoj logici stvari, trebao je zvati obavezno Rodica, jer osim Kolarova ovde ne vidim ni jednog klasicnog lijevog beka... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Eto normalan je...nate je napisao/la:a on je bio taj...dobro me podsjetiDevil je napisao/la:Posvecen je fudbalu,pa nije imao vremena da vezba himnu.nate je napisao/la:znao sam od prije da matic nece girati, ali mozete reci zasto ljaljic ne igra?
prema formi on vam je jedan od najboljih..![]()
mihajlovic stvarno nije normalan

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Moze Scepovic pokriti ako se neko povredi,on je majstor za svaku poziciju,ako treba i zamena za Stojkovica jer Brkicu ne veruje.marconato je napisao/la:Po nekoj logici stvari, trebao je zvati obavezno Rodica, jer osim Kolarova ovde ne vidim ni jednog klasicnog lijevog beka...

Koju bre lokigu stvari ti spominjes kada se radi o Mihajlovicu,jedina logika je da nema logike.

Znam, shebao sam se, nisam te 2 rijeci stavio pod navodnike... 

Jel istina da je Subotić bio ljut ko pas na Nišu i da je ovaj morao u Dortmund u mirovnu misiju?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Koji je razlog sta Ljajica nema na spisku?? Nije valjda zbog himne jos uvijek out?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Je.Tritolone je napisao/la:Koji je razlog sta Ljajica nema na spisku?? Nije valjda zbog himne jos uvijek out?

To nisam znao,a nisam ni cuo da je Sinisa isao u Dortmund.KSIVLE je napisao/la:Jel istina da je Subotić bio ljut ko pas na Nišu i da je ovaj morao u Dortmund u mirovnu misiju?

Jeste isao pocetkom meseca,citao sam negde.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
E svasta, gluplji razlog nisam cuo, ajde razumio bi da ga je kaznio sa jednom, eventualno dvije utakmice, ali u trenutku kad se hvata prvenstvo a ovaj igra u zivotnoj formi i da ga se ignorira zbog toga je u najmanju ruku smijesno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Niste u toku nikako...
Citiram Mihajlovica: "Oni (Ljajic, Matic i Vidic) moraju da zovu mene ukoliko zele da igraju za reprezentaciju i da kazu: sefe, mister, Miha...ja zelim ponovo da igram za reprezentaciju!"
Sto znaci, da on nece zvati Ljajica sve dok ga ovaj ne nazove i kaze da ce pjevati himnu kao i svi ostali, a ova 2 samo da izraze zelju da ponovo igraju...

Citiram Mihajlovica: "Oni (Ljajic, Matic i Vidic) moraju da zovu mene ukoliko zele da igraju za reprezentaciju i da kazu: sefe, mister, Miha...ja zelim ponovo da igram za reprezentaciju!"

Sto znaci, da on nece zvati Ljajica sve dok ga ovaj ne nazove i kaze da ce pjevati himnu kao i svi ostali, a ova 2 samo da izraze zelju da ponovo igraju...

yebe lud zbunjenog 

Pročitao jučer da je bio u Dortmundu. Navodno je Neven bio ljut ko pas jer ga je ovaj dosad ignorirao. Btw, danas je opet skrivio gol. Nek nastavi tako i u petak.
Što se tiče načina na koji je Niša otpisao Ljaljića i Matića, postupio je ko kakav neznalica. I uopće mi nije jasan sa inzistiranjem na tim sporednim stvarima tipa pjevanje vlastite himne i pljeskanje tuđoj.
P.S. Devil hoćemo otvarati posebnu temu za ovu utakmicu?

Što se tiče načina na koji je Niša otpisao Ljaljića i Matića, postupio je ko kakav neznalica. I uopće mi nije jasan sa inzistiranjem na tim sporednim stvarima tipa pjevanje vlastite himne i pljeskanje tuđoj.
P.S. Devil hoćemo otvarati posebnu temu za ovu utakmicu?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ako cete sve pisati u tu temu onda moze.Ako ce se utakmica komentarisati na tri razlicite teme onda necemo niti ima potrebe za tim.Sve je do vas.

Pa možda ne bi bilo loše otvoriti, ipak je ovo mas que un utakmica.Devil je napisao/la:Ako cete sve pisati u tu temu onda moze.Ako ce se utakmica komentarisati na tri razlicite teme onda necemo niti ima potrebe za tim.Sve je do vas.![]()

Nema potrebe da se otvara posebna tema, kad na stranicama obiju tema ( i Hrvatske i Srbije) piše par ljudi, dakle, nije zanimljiva širem forumaškom puku.
Što se tiče ovog drugog dijela o vrijeđanjima i slično, to sve piše u pravilima ovog foruma (kao i u ovom odjeljku gdje se nalaze teme nogometa u regiji), te ne vidim razloga da se netko od moderatora ili admina ponavlja.
Ništa manje i ništa više bez obzira na ovu utakmicu.
Što se tiče ovog drugog dijela o vrijeđanjima i slično, to sve piše u pravilima ovog foruma (kao i u ovom odjeljku gdje se nalaze teme nogometa u regiji), te ne vidim razloga da se netko od moderatora ili admina ponavlja.
Ništa manje i ništa više bez obzira na ovu utakmicu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ma daj dubrava 

- alan_kardec
- Kontakt:
Đuričić dvostruki strijelac za Heerenveen. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.