BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 16 mar 2013, 17:24

Trećinu utakmice odigraju ko kakvi početnici, a onda me do kraja dovedu do orgazma. :lol: Fakat na kraju utakmica iz snova.

Neopisivo mi je drago zbog Nurija. Iako je bio otišao ko zdapi u Real, ipak sam slab na njega da mu to još zamjeram. Jedino mi je žao što ga Klopp na kraju nije zamjenio da mu Wesfalen još jednom pokaže gdje je mu dom i gdje pripada. Ugl, ide na avatar kad se riješim ove muke s Mandžom. :mrgreen:

Kad je mali Leo ulazio mislim se u sebi kako bi bilo idealno da i on uvali gol, i on me posluša. A još na kraju ovaj asist za Lewu... :o Perverzija! Šteta što Lewa mora ispucati svoju kvotu promašaja, pa je klinjo ostao uskraćen za asist. Dečko je strašan potencijal i nadam se da će do kraja sezone što više igrati.

Ostali... Lewa fenomenalan (opet ću reći - najbolji napadač BL) i ako ove godine ne osvojimo CL ja bih ga ostavio i dogodine, pa nek ide di oće kad mu istekne ugovor. Santana se vidljivo digao nakon Donetska i trenutno je bolja polovica stoperskog para. Subotić opet kiksao kod gola, nek ponovi i u petak, a onda nek se vrati u normalu. :mrgreen: Weidi me oduševio onim trkom da proslavi treći gol.

Imam dojam da Schibi i Leitner 99% na ljeto idu iz Dortmunda dok ih Klopp ovako uskraćuje s minutažom. Za Schibija mi i nije žao, za Leitnera je i ja bih ga dao na neku posudbu bez konačne prodaje.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

aldin09
Kontakt:

Post Postao/la aldin09 » 16 mar 2013, 17:35

Znači utakmica od nervnog sloma do ORGAZMA hehehehhe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://bvb1909.8forum.net/

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 mar 2013, 17:45

Izgleda da Tele tempira formu za četvrtfinale s Malagom, haman :mrgreen: .

Sjajna utakmica,dobro sjajno je bilo zadnjih sat vremena :mrgreen: ono na početku je bilo tek odmjeravanje snaga da se vidi koliko Frajburg može 8-) .

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 mar 2013, 17:56

Zodiac je napisao/la:ono na početku je bilo tek odmjeravanje snaga da se vidi koliko Frajburg može 8-) .
Ubise nas ljudi nasom proslogodisnjom igrom - presing, presing, presing i time ucinis da protivnik ne moze disati i oci otvoriti. Dobro mi prodjosmo u prvom poluvremenu sa samo jednim primljenim golom...

Nek' ga Leo zabi, to mi je najdraze ;) 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 mar 2013, 19:03

Jesu stisli na početku momački ali se kasnije vidjelo da nemaju kapacitet da to rade većim djelom susreta i uslijedio je debakl .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2013, 20:22

čestitam vam na pobjedi, igrate trenutno najljepši fudbal u evropi, što jest, jest....trpate svakoga gdje stignete, i ne bi me čudilo da dogurate do finala LP...samo vam je odbrana NIGDJE VEZE...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 mar 2013, 23:04

40 kriminalnih minuta,5 odlicnih i 45 minuta odradjivanja posla...rutinski :D

Nurko ce biti najvece pojacanje za sljedecu sezonu :!:

Santana objasnio Suboticu neke stvari...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 mar 2013, 23:53

Nisam gled'o utakmicu, jer sam bio na Srebrenik Areni gled'o Gradina - Sarajevo. 8-) Ono, znao sam da ćemo ih razmontirat', tako da odluka da idem na gradski stadion u Srebreniku nije donešena baš mnogo teškog srca. :) Gled'o sam samo zadnjih 10 min. Inače, prvi put propuštam BVB utakmicu zbog neke druge. :)

Kao što vidjeh na kratkom pregledu Lewandowski briljir'o s 2 gola i asistencijiom. Odmah iza njega Nuri po učinku. To je sve što sam mogao vidjet' na dvominutnom snimku (highlights). Odbrana kod primljenog gola izgledala baš žalosno. Santana će se popravljat' iz utakmice u utakmicu. Rek'o je da se tek sad od njega mogu očekivat' dobre partije zbog toga što polako pronalazi svoj ritam.

Mnogo mi je drago zbog Bittencourta. Volio bih da dobije mnogo veću minutažu i ubijeđen sam da bi je opravd'o. Ona asistencija za Lewata kao da je bila iz repertoara nekog worldclass igrača. Momak posjeduje ogroman talenat i trebamo mu što češće davati ovakve prilike da ga i pokaže. slika

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 mar 2013, 02:34

Gdje su oni doktori naucnici koji su pricali kako je Sahinovo proslo i kako je on gotov da se vise nikad vratit nece. E pa i ne bi da s radi o nekom drugom klubu al u ovoj generaciji koja ce abd bit najbolja i najjaca generacija sve je moguce ... Nuri hvala ti za ovo danas majstor ostaje majstor kakva utakmica a sta ce tek sve slijedit abd ;) ... Ovo je tek pocetak Gundogan i Sahin hahaha pa braca turci ima da kolju :) ... Kakva utakmica, danas Gotze i Reus kao da ni igrali nisu :lol: kako imamo lijepu ekipu boze dragi da samo na okupu ostane ovo i da se Lewatu nadje ravnopravna zamjena i nema brige bgm . Jos kad bi i Santana ostao top .
BvB Echte Liebe !!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 mar 2013, 12:23

evo i mene, nije me bilo par dana na temi...što se tiče ždrijeba zadovoljan sam naravno iako Malagu ne treba olako shvatiti, kao što ste već pisali tu da ne izmišljam ja sad toplu vodu, ako ćemo biti pravi ( a nema razloga da ne budemo ) prolazimo bez većih problema...
što se tiče jučerašnje tekme kad sam vidio kako smo igrali prvih pola sata osjedio sam skroz i ispsovao sve valjda što se dalo i onda smo proigrali i onim blitzkriegom stvari doveli na svoje mjesto i stvarno od lošeg do fenomenalnog izdanja naših ljubimaca, to je to, to je pravi BVB...
Lewa fantastičan jučer,faliti će :( a drago mi je za Nurka pa to me veseli da se vraća, jest da nije bilo ni trenutka sumnje u meni ali stavrno vratio se brže no što sam mislio ( a potajno se nadao :) ) i drago mi za malog Lea da je osjetio slast pogotka ( bravo Lewa šta im napravi čovjek :) )

eto dragi moji i za kraj...

sretan rođendan našem budućem napadaču, Edine sve najbolje ! Živio nam !

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 mar 2013, 12:36

zgmiky je napisao/la:
sretan rođendan našem budućem napadaču, Edine sve najbolje ! Živio nam !
Da dodamo i rodjendanske zelje Santani :D . Sve najbolje Tele majstore .
BvB Echte Liebe !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 mar 2013, 14:37

Ocjene za jučerašnju petardu 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 mar 2013, 16:03

Malaga je danas na svom terenu izgubila od Espanyola sa 2:0 .
BvB Echte Liebe !!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 mar 2013, 16:23

" onclick="window.open(this.href);return false;

Snimka od jučer. 11:19min uživanja. Potez utakmive na 9:43. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 mar 2013, 17:13

Damir_BvB je napisao/la:Malaga je danas na svom terenu izgubila od Espanyola sa 2:0 .
Htio sam ovo pogledati ali ne stigoh na vrijeme...ocigledno da i oni tesko igraju na 2 fronta.

Ne znam sta je sa onom njihovom kaznom...imaju li oni uopste svrhu ganjati to mjesto u ligi prvaka s obzirom da su suspendovani :?

City zainteresovan za Reusa i Gundogana...ne znaju oni da Reus u paketu moze samo sa Gotze-om :mrgreen:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 mar 2013, 19:27

adnan24 je napisao/la:Ne znam sta je sa onom njihovom kaznom...imaju li oni uopste svrhu ganjati to mjesto u ligi prvaka s obzirom da su suspendovani :?
kazna vrijedi, ako ne izbore čeka se dok ne izbore europu tako da im je bitno kako bi sljedeće sezone mogli to odraditi i onda igrati za onu iduću

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 17 mar 2013, 21:36

@Ksivle

Ma ja samo hocu da se ta situacija vec reci u maju, da ne moram da pratim rezultate da li ce neka ekipa ispasti. :lol: Hocu da mi jedina briga bude ko ce da budu pojacanja u letnjem prelaznom roku. :D
Sema rece da se spominje ponuda od 8 miliona evra, tako da ne bi bilo lose ukljuciti i Sibera posto je Hanoverov Centar za rehabilitaciju igraca dobijao do sada samo pozitivne kritike. :mrgreen: A i vrlo verovatno da ce im na leto trebati novi napadaci posto sadasnja garnitura ima ugovor do 2014 godine i cisto sumnjam da ce uspeti sve da ih zadrze.

Ne znam ja za vas ali je Santana postao pouzdaniji stoper od Subotica u poslednje vreme.Subotic sa svojim intervencijama ne unosi sigurnost u odbrani i cini mi se da unosi paniku u ekipi sa svojim potezima.Juce je napravio par gresaka+ po meni je krivac za prvi gol jer je trebao onu loptu da izbije, a ne da je propusti.

Malaga nema nikakve vajde od toga koja ce da bude na prvenstvu posto ionako sledece sezone nece igrati Evropu, tako da ce kidati protiv Dortmunda ne bi li na taj nacin sebi nasli bolji angazman u sledecoj sezoni tako da utakmica protiv Espanjola i Raja Valjekana nece biti merodavne za prvi mec cetvrtfinala posto je ocigledno da Isko kida u LS dok recimo u prvenstvu po recima mojih prijatelja oni igra promenljivo.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 mar 2013, 23:06

DrDule je napisao/la:

Ne znam ja za vas ali je Santana postao pouzdaniji stoper od Subotica u poslednje vreme.Subotic sa svojim intervencijama ne unosi sigurnost u odbrani i cini mi se da unosi paniku u ekipi sa svojim potezima.Juce je napravio par gresaka+ po meni je krivac za prvi gol jer je trebao onu loptu da izbije, a ne da je propusti.

Malaga nema nikakve vajde od toga koja ce da bude na prvenstvu posto ionako sledece sezone nece igrati Evropu,
sa ovim za Santanu bih se složio, a eto kako je i njemu danas rođendan sretan mu rođendan i nedavno sam pročitao da njegovo srce kuca za bvb i da ga ne zanimaju nikakve ponude i mislim da nam on ostaje i naredne sezone, a slično je izjavio i mali Leo

a za malagu, nije im svejedno jer moraju izboriti europu da ponište kaznu, kazna vrijedi dok god ne izbore europu

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 mar 2013, 23:14

Kakvo razbijanje jedne od najkompaktinijh ekipa u ligi. :o Streich se upusti u trku i umal ne tuknu desteku u po somuna. 8-) Masinerija polako prelazi u brzinu vise, sramota me i pomisliti sta ce ciniti protivnicima do kraja sezone. :twisted:

Kombinatorika nikad bolja, samo da Klopp uredno izbalansira ekipu preko ljeta i moci cemo gledati Sahina i Gundu na doppelsechsu i u velikim mecevima. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 mar 2013, 23:49

Sta reci za jucasnju tekmu...
Usli preopusteno,ali kad je trebalo brzina vise i tu im je bio kraj :P Povecali smo prednost u odnosu na guzen,izgubise od jaje...
Drago mi je zbog Nurke,veoma bitna dva gola za njega,a isto tako i za nas...jer ako Nurkec udje u formu(a znamo da moze i da je to carobnjak-kad je u formi)tesko se dusmanima,on i Gunda ima da siluju sredine terena,naizmjenicno ili zajedno,zavisi od situejsna! ;)
Zabi njega i Leo,svaka cast! ;) Jedan od nasih najvecih dragulja,nadam se da ce cesce dobijati sansu,jbg konkurencija je velika ali treba i njega uigravati,mislim da Doktor ima velike planove za ovog momka,samo da ga povrede zaobidju i da iskoristi sansu kad je dobije!
Lewa odradio odlican poso,svaka cast ;)
Kuronja i njegov zagondzija :lol: malo "odmarali" sto se golova tice ali trce u p.m.,pogotovo Goconja,sto prije i nije bio bas precest prizor!Svaka cast,znaci da gine na terenu,jer se od njega vise ocekuju carolije nego sprint cijelu tekmu!Rojsonja isto tako,ali od njega se to nekako i vise ocekuje...

@adnan
Mislim da su vec prije par dana City-evi ljudi dolazili u Dortmund da dogovore oko Rojsonje ali da su hladno odbijeni,od strane kluba ali i njega!Tako se bar spekulisalo!Nisu normalni ako fakat misle da ce ga maznuti,kako njega tako i Gundu ili Goconju ;)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.