RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2013, 17:13

Bravo momci!! Zelimo da ovako igrate u svakoj utakmici.

Veoma vazna pobjeda za bjeg iz opasne zone i sada nam slijedi utakmica kod kuce sa Gradinom. Cini mi se da je pitanje realizacije konacno rijeseno, ali to tek treba da se potvrdi protiv Gradine. Lijeva strana napada nam je odlicna sa Vladavicem i Leticem, dok je Majkic zaista sjajno pojacanje. Sada treba uzeti dan-dva odmora i onda se pripremiti dobro za Gradinu, koja je danas remizirala sa Sarajevom.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2013, 17:15

Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH
Koji je rezultat bio u prvoj utakmici u mostaru ??? :P

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 mar 2013, 17:20

terabajt je napisao/la:Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2013, 17:22

Bliss je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH
slika
Samo se ti ismijavaj provjeri rezultate zadnje 2 godine kada izmedju sebe igraju ove 3 ekipe. O ovome se pisalo jos prije godinu dana ko je povjerovo obogatio se :P.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 16 mar 2013, 17:24

@Bliss , dobar gif pravo. :D
Samo steta sto im jos nismo koji uvalili , bilo je jos sansi , koje smo morali sprovesti u pogodak , ali sta je tu je.
Uvijek mi moramo strepiti za rezultat.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 16 mar 2013, 17:25

Hahahahaha imaš li i ti neki blog ono 100% sigure i to?
Rade li moderatori ovde ista?
Zadnja izmjena: TAZ, dana/u 16 mar 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 mar 2013, 17:25

terabajt je napisao/la: Samo se ti ismijavaj provjeri rezultate zadnje 2 godine kada izmedju sebe igraju ove 3 ekipe. O ovome se pisalo jos prije godinu dana ko je povjerovo obogatio se :P.
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 17:37

Čestitke dečkima na pobjedi, jako mi je drago da su 3 boda tu. Uoči utakmice sam već pisao da bih bio zadovoljan i sa jednim bodom, no kada ti se ponudi više, naravno da ćeš uzeti.

Što se tiče utakmice, @titova juga je pomenuo da smo mi sebi najveći neprijatelji, i to jeste zaista tako. Ne bih sada da mislite da pljujem po Vladaviću, al je zaista u par navrata precijenjivao svoje mogućnosti, i s obzirom na lošu fizičku spremu upropaštavao prilike, davao loptu u noge za kontranapad igračima Rudara.

Obrana je katastrofalna, zaista se na tome mora raditi, da ničije lopte šaljemo što dalje od 16 - erca.
Sa 3 boda protiv Gradine koja će biti sigurno najteža jer se unaprijed uknjižavaju, mogli bismo malo da " dahnemo ", i da krenemo iz opasne zone prema sredini tabele.

Nakon ove pobjede ne bi se trebalo previše pisati, a to ja upravo radim ( ironija :lol: ), al ozbiljnije ekipe koje nam poslije Gradine dolaze u Vrapčiće, onakve propuste koje smo pravili će kazniti, i na njima se treba definitivno raditi.

Ofanzivni potencijal je neupitan i pokazao se na teškom terenu u Prijedoru, mislim da je sada najbitnije da se radi na obrani koja nam još uvijek visi u zraku ... Forzza Velež :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2013, 18:12

čestitke na pobjedi. gledao sam tekmu, i mogu reći da odavno jedna ekipa nije izdominirala domaćina kao naš VELEŽ... ;)

jednostavno od početka meča su krenuli na nož, i to je dalo rezultata...hebibović me oduševio, kako momak igra, on je naše blago, odigrao je za čistu peticu, ŠEVKO konačno počeo da buši... :lol: :lol: Majke igrač utakmice, samo kakva stabilnost kod njega na sredini terena, po meni on je trenutno naš ključni igrač, i pod svaku cijenu abd na kraju sezone zadržati ga jer je teško naći takvog borca na terenu, Oštra umalo da spriječi jedan od golova ali nije uspio, i po meni sigurniji golman od bobića....

ODBRANA..... :evil: :lol: :evil: :lol: :evil: :roll: sve sam rekao, majka mu stara nećeo valjda zvati jazu Đurasovića i Dadu Matijevića i Avdu Kalajdžića da igraju odbranu, nek se uozbilje malo...

teren ĆIVŠA KATASTROFA... :lol: :lol: brate ovaj savez pod hitno mora narediti klubovima da prvo saniraju terene, ono je za poginuti... :lol:

GRADINA je NAGAZNA MINA, i nema unaprijed BODOVA, :evil: nego krvao od početka meča kao danas... :!:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 16 mar 2013, 18:40

Prezadovoljan sa tri boda. Napad normala, može i bolje a odbrana katastrofa. Da nam ljudi daju 2 gola s igračem manje. :o
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 mar 2013, 19:26

MOže li se ikako Kodri i Kajtazu izgonjati prijevremena penzija? :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 16 mar 2013, 19:47

tri boda su najvaznija-----utakmica dobra dok smo mi igrali.
sami smo krivi sto smo strahivali do 90 min za pobjedu,jer smo igrali do 70 minute i onda se povukli neshvatljivo iako smo igrali igraca vise.
umjesto da zabijemo jos jedan gol i dokrajcimo protivnika mi se povlacimo i primamo gol

sve u svemu ovu tekmu brzo zaboraviti sad slijedi pauza zbog repke pipremit ekipu ,uigrat odbranu i dobit gradinu i krenut ka sredini tabele.
imamo ekipu za vrh nadam se da ce iz kola u kolo ovo biti sve bolje i bolje i da cemo na kraju zavrsit medju prvih 8

moje vidjenje danasnje utakmiceđ

OSTRAKOVIC.--PO MENI BOLJI GOLMAN OD BOBICA,PRIMIO 2 GOLA PO MENI NI JEDAN NIJE NJEGOV,MOMAK KOMANDUJE ODBRANOM POSTAVLJA IGRACE,PRICA ,SIGURNIJI OD BOBICA OCJENA8

KAZAZIC-DANAS BOLJI NEGO ZANJE 2 UTAKMICE.SUDARIO SE S MIKOM KOD PRVOG GOLA IMAO JEDNU GRESKU,SOLIDAN PO MENI DANAS OCJENA 7

MERZIC-PO MENI NAJBOLJI ODBRAMNBENI IGRAC U VELEZU,ZNA NAPRAVIT KIKS DOBIT CRVENI ALI DANAS DOSTA SOLICAN OCJENA 7,5

HEBIBOVIC- MOMAK KOJI IGRA SVAKU UTAKMICU STANDARDNO-ODLICAN. DRUGO POLUVRIJEME NAS NAJBOLJI IGRAC
TREBA S NJIM VISEGODISNJI UGOVOR NAPRAVIT BUDUCNOST VELEZA OCJENA 8.5

LETIC-ISTO KAO HEBIBOVIC ODLICAN PRVO POLUVRIJEME LETIO PO TERENU.TREBA S NJIM VISEGODISNJI UGOVOR NAPRAVIT BUDUCNOST VELEZA OCJENA 8.5

KODRO-KAPITEN DANAS SOLIDAN KAKAV ZNA BITI .POLAKO MISLIM DA MLADJI IGRACI TREBAJU UZIMAT NJEGOVO MJESTO .ALI KODRO JE LEGENDA KLUBA NEKA GA.OCJENA ZA DANAS 8

ZVONIC.POLUVIJEME IGRAO SOLIDNO,JAK U DUELU GINO ZA SVAKU LOPTU OCJENA 8

ZOLJ--PRVIH 90 MINUTA DA ODIGRA CIJELU TEKMU ODKAD SE VRATIO U NAJDRAZI DRES.KUPIO LOPTE U SESNESTERCU.SOLIDAN OCJENA 8

MAJKIC. GOL ASISTENICJA,STA RECI NEGO IGRAC UTAKMICE.NAJVECE POJACANJE AKO TREBA PO MOSTARU PARE SKUPLJAT DA OVAJ IGRAC OSTANE U NAJDRAZEM MU KLUBU. SVAKA CAST MAJSTORE OCJENA 9.5

OKIC.....NAPOKON PRORADJO 3 KOLA 4 GOLA!!!!STARI SEVKO BRAVO MAJSTORE LJUBI TE BAKA TVOJ.NADAM SE DA CES TAKO NASTAVITI OCJENA 9

VLADAVIC.....MOMAK GINE ZA CRVENI DRES.NEDA MU SE DATI GOL ALI VIDIS DA SE COVJEK TRUDI I MALTE NE KRV PISA ZA SVAKU LOPTU IDE U KOST.MOMAK NIJE SPEMAN 100%.BICE GOLOVA MAJSTORE OCJENA 9

SAD IZMJENE

SISIC .STETA STO PRECKA NIJE U GOL USLA....SOLICAN OCJENA 7
VIDIC.ASISTENCIJA ZA 3 GOL VLADE ....NIJE LOS OCJENA 7
KAJTAT ,,,PO MENI KRIV ZA DRUGI GOL,MISLIM DA LAGANO KAJTA TREBA U PENZIJU NEK DJECU TRENIRA ZNA POKAZAT.....

MIRZA CEMALOVIC....MOMAK PRVI STRIJELAC KLUBA TEKMU S KLUPE GLEDAO.MISLIM DA JE MORAO DOBIT BAR POLUVRIJEME.

TOLIKO OD MENE

VECERAS NA MUSALU DOCEKAT IGRACE

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2013, 19:55

Jarane, da se @tera-š u k***** krasni, imaš temu kladionica pa mori tamo. Ovdje nisi nikome zanimljiv.

Kome nakon ove utakmice nije jasno da nam je odbrana rešeto, nek' se odma tićne sa Starog na leđa...

Što se napada tiče, ekifasnost na djelu, samo naprijed momci! 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 mar 2013, 20:00

zadovoljan rezultatom ali i igrom(vise mislim na pristup igri gdje je zalaganje bilo na nivou).Mora se odbrana popraviti jer se olahko dozvoljava protivniku da pridje golu i stvori sansu.Imamo jako dobru i brzu kontru,Vlada i Majke odskacu kvalitetom.letic me iznenadio,mogo bi brcak biti vrlo bitna karika u nekom buducem Velezovom timu koji ce igrati zapazenu ulogu u ligi.Obecava ovaj tim puno uz jos kakvo pojacanje u odbrani mogli bi biti u samom vrhu PL

cestitke igracima i rukovodstvu na dobroj predstavi i osvojenim bodovima 8-)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 mar 2013, 20:04

Super,bodovi su na kontu sada idemo dalje!Vidi se da imamo napad,ali nam odbrana škripi dobro, primiti 2 gola sa igračem više puno je brate.Skidam kapu do poda Letiću,momak je pokazao kako se bori za dres Veleža,igra kao da je godinama u ekipi.Sad treba Gradinu shvatiti kao da je prvak jer ti momci nemaju što izgubiti,a bogami mogu puno dobiti.Pa oni će svojoj djeci pričati da su igrali protiv Veleža i normalno da će dati posljednji atom snage da što bolje odigraju.Zato tribina iza gola mora biti puna i da pjesmom ponese naše dečke do nove pobjede, sa tom pobjedom možemo u nastavku igrati sasvim normalno bez velikog pritiska na igrače.A uprava bi morala već sada da pojedincima ponudi produženje ugovora(Ćemalović,Hebibović,Letić,Oštraković) da se nemislimo na kraju sezone hoće li neko od mladih otići za male novce.I brate nije mi jasno da Ćemalović nije dobio ni minute a prvi strijelac kluba,šta je razlog?Taktika ili?Nadam se da je ovo početak boljeg Veleža i da manje se svi živciramo(izuzev onih koji su nas već vidjeli u federalnoj ligi)RED ARMY JABLANICA
Zadnja izmjena: emil02in, dana/u 16 mar 2013, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 mar 2013, 20:06

Katastrofa danas , manjak frajeraaa pravih u ekipi koji idu do kraja i vjeruju u sebe. Nije to nesto sto se moze na tren popraviti doduse.

Kljucna trojka za ovaj tim je Zolj , Zvonic , Majkic .. ove tro radilice samo dobro ukomponovati i izraditi takticki da drze sve konce na 40 metara od gola ....

Vlada je rasteretio Okica .. mali Letic otkrice prvenstva .. nadam se da je potpisan na najmanje 2 godine !!

Fino vidjeti Ostrakovica na golu , osvjezenje i sigurnost.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 20:10

I meni je bilo čudno što nije igrao Ćemalović, al evo, nije se na rezultat odrazilo.
Možda je jednostavno želio da pokuša samo sa Okićem u napadu, taktička neka zamisao, vjerovatno.

Gradina se ne smije olako shvatiti, upravo kao što reče momak / čovjek iz Jablanice, tribina mora biti puna, podrška momcima kao i protiv Čelika, moramo da se budimo iz letargije, samo Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 mar 2013, 20:32

Cuj decki :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 16 mar 2013, 21:08

Evo i ja da dam koji komentar o današnjoj utakmici:Žao mi je sto utakmicu nisam mogao gledat u opustenoj atmosferi jer sam bolesnik Veleža i ne mogu se opustiti dok gledam,ali vjerujte mi kad bi pustili snimku utakmice i kad bismo je svi na miru pogledali kao jedan moj prijatelj koji nije navijač Veleža vjerujte mi da bismo došli do zajedničkog zaključka da odavno bolja domaca utakmica na bht-u.Odigrat oba tima na onoj oranici onako trkački dobro,a što se tice nas u svakom smislu taktički odlično.Iako ona oranica nije nizašto mi smo pokusavali igrat od noge do noge i pasovima sto je u nekim trenucima izgledalo nevjerovatno da neko moze na onoj oranici odigrat.Ipak se vidi da se nesto sa tim igracima radi u svakom smislu.Samo da raju podsjetim ako su zaboravila da je njihov prvi go ofsajd od 2 metra,a i lopta se slucajno odbila od Handžiceve glave.Ne treba praviti pomutnju sto igra ovaj ili sto ne igra onaj,ali kratak osvrt bi bio sljedeci:
Bobic nije mi jasno sta se sa momkom desilo,u Medugorju je protiv sarajeva kriv za go,u bijeljini je slabo branio protiv celika imao par nebuloznih intervencijatako da je stavljanje oštrakovica sasvim opravdano.Bobic nek malo bolje radi i nek vrati formu.
Hebibović-prvo poluvrijeme malo plivo,drugo odličan i treba biti naša buducnost.
Letic-dosao niodkud,tiho,svaka cast majstore.
Zvonić,Zolj,Merzić i Zlaja-za mene u prvom poluvremenu odlični,ibro je očigledno stavio Zolja i Zolja da remete igru Rudara koja se bazirala na horuk nabaci pa sta bog da.Tako igraju u engleskoj Stoke dok ih nisu prokuzili pa sad nemogu nikog dobiti.Mislim da je tek po izlasku Zlaje nastala mala nervoza i panika jer je vec bio izasao i Zvonic tako da je odbrana bila poremecena zadnjih 20 minuta sto se moglo i vidit.
Kodro-napokon liči na sebe.
Vlada-malo manje drzat loptu da ga neslomije neko i malo vise prema golu i bice super.
Namjerno sam ostavio dva šlaga na tortu zvanu Velež na kraju,Okic i Majkic.
Sevko-napadač dva gola,par prodora,pametnom dosta.
I na kraju dobro dosao kuci Majke,to je rudar,genijalac,maratonac,sta reci vise nego Majke svaka ti čast.Nemojte zaboraviti da nije bilo Nuhica,Hajdarevica,Pejica, sto znaci da imamo 20 prvoklasnih igraca.Vidić jak,dobro se gradimoze valjat.
Sisic-udarac glavom kao iz najboljih Vahinih dana i penal nad njim koji nije sviran.
Kajta-majstore moj ti je savjet objesi kopacke o klin.Hvala ti za sve sto si dao Veležu ali pusti mlade,uhvati se neceg drugog.Eto toliko,ko se slaže,slaže ko ne tri boda ko Mont Everest.
Sarma majstore hvala ti sto nijedna baklja protiv Celika nije usla u teren.Kad se vidimo imas porciju od 20 cevapa od mene.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 mar 2013, 21:13

Majke je najveće pojačanje uz Vladu!Iako Vladavić nije ni blizu onog vremena kad je prečao u Želju, nadam se da će opet vratiti onakvu formu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.