Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Što će nam sada Lucas i Carra u igri kada moramo ići na bodove. Treba forsirati Skrtela do kraja, da se vidi da će ga sa razlogom prodati.
Usla kuja nekako, jedino Downing i Suarez igraju
Svi ostali 0.
Hajde mozda se ukljuce u drugom, da okrenemo ovo, mora i Sule zabit ybmu

Hajde mozda se ukljuce u drugom, da okrenemo ovo, mora i Sule zabit ybmu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
bez CARre odbrana se ne moze sastavit, barem bi se skrtel trebao boriti da dokaze da moze igrat u prvih XI, on radi suprotno, valjda osigurava sebi klupu skrtel->carra
vezni red nije ni gor ni dole, nezz jel igra 1-2 il 2-1 il sta vec allen->lucas
valjda oko 60-te bude coutinho->henderson
nek nam je bog na pomoci
vezni red nije ni gor ni dole, nezz jel igra 1-2 il 2-1 il sta vec allen->lucas
valjda oko 60-te bude coutinho->henderson
nek nam je bog na pomoci
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
allen i skrtel napolje. charlie adam je tito za allena.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nema Carre ni na klupi, nemam zamjenu za Skrtela nikako. Jedino Wisdom moze uci umjesto nekoga iz zadnje linije.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Skrtel kriminalno los,Carra je za njega Einstein. Nevjerovatno kako samo neinteligentno igra.
Glen katastrofa,totalno izgubljen.
Sudija ... -.-
Al idemo po pobjedu !
Glen katastrofa,totalno izgubljen.
Sudija ... -.-
Al idemo po pobjedu !

ZZ
Ma nece izvadit Skrtela sta vam je,cuj trosit izmjenu da mjenjam stopera koja glupost.Samo Allen moze izaci da udje neko ofanzivniji.
"You'll Never Walk Alone"
pa nece mijenjat stopera nego najboljeg igraca Southamptona u prvom poluvremenu,slobodno je mogao i njihov dres obuciRtoX je napisao/la:Ma nece izvadit Skrtela sta vam je,cuj trosit izmjenu da mjenjam stopera koja glupost.Samo Allen moze izaci da udje neko ofanzivniji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vidi fkt nema carre ni na klupi, njemu ibe na klupi, valjda konto da cee se igrat sa njima
pa bolej uvest carru(kojeg nazalost nema) nego da primi jos 3 komada, al sad bolje lucas da udje umjesto allena da bare uspostavi neku vezu izmedju dobrane i veznog redaRtoX je napisao/la:Ma nece izvadit Skrtela sta vam je,cuj trosit izmjenu da mjenjam stopera koja glupost.Samo Allen moze izaci da udje neko ofanzivniji.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Zasto bas svi odigraju utakmice zivota protiv Liverpoola? i stoperi i golmani i vezni i treneri .... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa da smo u sredi kontrolorali vise loptu ne bi on imo toliko puta potrebu da se vrti oko lopte.Propuh ti je druze kad te jedan soton ubi na presing.Otelo je napisao/la:pa nece mijenjat stopera nego najboljeg igraca Southamptona u prvom poluvremenu,slobodno je mogao i njihov dres obuciRtoX je napisao/la:Ma nece izvadit Skrtela sta vam je,cuj trosit izmjenu da mjenjam stopera koja glupost.Samo Allen moze izaci da udje neko ofanzivniji.
"You'll Never Walk Alone"
al ipak ovo sto on radi je kriminalno,pa i Svrsajevic bi bolje zatvorio to mjesto stopera (a i jos je bek). Veza jeste losa al su svi nasi napadi kretali od odbrane a Agger i Skrtel ne uspijevaju da prenesu loptu do Allena i GerrardaRtoX je napisao/la:Pa da smo u sredi kontrolorali vise loptu ne bi on imo toliko puta potrebu da se vrti oko lopte.Propuh ti je druze kad te jedan soton ubi na presing.Otelo je napisao/la:pa nece mijenjat stopera nego najboljeg igraca Southamptona u prvom poluvremenu,slobodno je mogao i njihov dres obuciRtoX je napisao/la:Ma nece izvadit Skrtela sta vam je,cuj trosit izmjenu da mjenjam stopera koja glupost.Samo Allen moze izaci da udje neko ofanzivniji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- youngredcomps
- Kontakt:
svi pljujemo skrtela,a aggera kao da i ne igra.nije sa loptom sastavio.hajde brendane ako si uspio uvezati 3 pobjede,probaj uvezati dva preokreta,tottenhem si uspio hajde jos soton i da dusu odmorimo
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Ponos Torina
- Kontakt:
Lucas ulazi
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
usaoPonos Torina je napisao/la:Lucas ulazi

- youngredcomps
- Kontakt:
e u pm i ja se bas pitam,Sage je napisao/la:Zasto bas svi odigraju utakmice zivota protiv Liverpoola? i stoperi i golmani i vezni i treneri ....
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sturridge je kriminalan u ovoj utakmici,otima lopte nece nikome da doda...
jedino da nesto Suarez i Coutinho odigraju.....
jedino da nesto Suarez i Coutinho odigraju.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jest propuh po desnoj strani
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj, bem ti link, ima li neko nešto fino da ne štopa? 

imas na netraja.net nadjes vcl,ne stopa a slika bolja neg na BHT 15xOTNYS_YNWA je napisao/la:Joj, bem ti link, ima li neko nešto fino da ne štopa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.