Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zmal
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 03:11

Nade je napisao/la:
anonimus je napisao/la:Samo da Ibiisevic neigra los je igrac za mene uvijek bio u Turskoj kako fuli 100 posto sansu pa protiv Estonije isto

:o Ibisevic los igrac..Liku pokrij se dekom kakvom i psst 8-)

naravno da je los bolje bi bilo da se ti pokrijes sa tim drogbom pod deku mishu mali ne da je los vec katastrofalan

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 15 nov 2009, 03:12

zmal je napisao/la:
Nade je napisao/la:
anonimus je napisao/la:Samo da Ibiisevic neigra los je igrac za mene uvijek bio u Turskoj kako fuli 100 posto sansu pa protiv Estonije isto

:o Ibisevic los igrac..Liku pokrij se dekom kakvom i psst 8-)

naravno da je los bolje bi bilo da se ti pokrijes sa tim drogbom pod deku mishu mali ne da je los vec katastrofalan
Vidim da si dobar u mozgu..Ohladi :D ;)
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 15 nov 2009, 03:15

Dobro je ljudi dajte malo optimizma, a igrace je ok kritikovati ali blatiti apsolutno NE .
Eo vam malo da lakse spavate
:mrgreen:

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 15 nov 2009, 03:15

Mislim da je Ibro odigro jednu od najboljih partija za selekciju 8-) Sha vi mislite??Lik je ko vjetar po desnoj strani purio
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 nov 2009, 03:18

zmal je napisao/la:
imam snimljenu utakmicu gledam je trenutno ,vedina prva sansa od misketa sa desne strane ,vedad puca 25 metara preko gola, druga vedina sansa preko salihovica sa lijeve strane vedad spusta loprtu i puca preko gola 28 metara ,treca vedina sansa sam ispred golmana i pada zapinje mu zemlja, i jedno 10 prilika da doda slobodnom igracu ali nazalost dodaje portugalcima, dzeko ima covjeka na jednom ramenu a drugog na drugom ramenu mogo je on uraditi dosta toga i bez misketa ali nije jednostavno ti bi bolje od njega odigro takav mrljav
Ma draga moja ribica vec zaboravila utakmicu pa ponovo mora gledati.A izvini da nije i Dzeko odmah poslije Vedine prve sanse isto tako sutao preko gola...Znaci ti si iz dva njegova suta zakljucio da Vedo ne velja i da nije odradio svoje.Zanimljivo..Vedo je u ovoj sezoni BL dao vise golova od Dzeke i opet svi igraci Portugala su cuvali Dzeku a Vedu ostavili samog jer toboze on ne zna dati gol.Sto ti nije naumpalo da se mozda majstor Vedo sam izvukao i uopste doveo do situaciju da mu se moze dodati .

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 03:22

Nade je napisao/la:Mislim da je Ibro odigro jednu od najboljih partija za selekciju 8-) Sha vi mislite??Lik je ko vjetar po desnoj strani purio
slazem se poslije salihovica je bio najbolji jest da je kriv za gol al stas sve je islo preko njega kad su misketa zatvorili ma svi su bili dobri osim tvog vedada gubara

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 nov 2009, 03:26

Nade je napisao/la:Mislim da je Ibro odigro jednu od najboljih partija za selekciju 8-) Sha vi mislite??Lik je ko vjetar po desnoj strani purio
Ibru nabrijala informacija da ga skauti prate :mrgreen:

Ali, Ibra je bio na nivou sinoć. Mene je stvario ugodno iznenadio i ne zamjeram mu previše kod gola, jbg...Ima dobru kontrolu lopte, snalažljiv je i jak na nogama. Bit će hajra od njega, sigurno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 15 nov 2009, 03:29

ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 03:29

delija je napisao/la:
zmal je napisao/la:
imam snimljenu utakmicu gledam je trenutno ,vedina prva sansa od misketa sa desne strane ,vedad puca 25 metara preko gola, druga vedina sansa preko salihovica sa lijeve strane vedad spusta loprtu i puca preko gola 28 metara ,treca vedina sansa sam ispred golmana i pada zapinje mu zemlja, i jedno 10 prilika da doda slobodnom igracu ali nazalost dodaje portugalcima, dzeko ima covjeka na jednom ramenu a drugog na drugom ramenu mogo je on uraditi dosta toga i bez misketa ali nije jednostavno ti bi bolje od njega odigro takav mrljav
Ma draga moja ribica vec zaboravila utakmicu pa ponovo mora gledati.A izvini da nije i Dzeko odmah poslije Vedine prve sanse isto tako sutao preko gola...Znaci ti si iz dva njegova suta zakljucio da Vedo ne velja i da nije odradio svoje.Zanimljivo..Vedo je u ovoj sezoni BL dao vise golova od Dzeke i opet svi igraci Portugala su cuvali Dzeku a Vedu ostavili samog jer toboze on ne zna dati gol.Sto ti nije naumpalo da se mozda majstor Vedo sam izvukao i uopste doveo do situaciju da mu se moze dodati .
gledo sam sve i jednu vedinu utakmicu ove sezone dao je tri gole pisljivoj herti ,njegovi golovi se nemogu porediti sa dzekinim nikad ,ibisevic nema sut iz daljine nemoze dati gol glavom i ako je dao jedan wolfsburgu glavom, nestvara sanse nema asistencija nije jak nemoze cuvati loptu ko dzeko DZEKO JE BOG BOGOVA ZA IBISEVICA

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 03:31

Sta vi mislite ko ce zamjeniti Spahica u revans? Milenkovic? Pandza? Mravac? Mozda cak i Mirvic? Pandza izgleda kao najbolja opcija trenutno. Nisam zabovario kako je brijantno odigrao protiv Belgije.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 nov 2009, 03:33

zmal je napisao/la:
gledo sam sve i jednu vedinu utakmicu ove sezone dao je tri gole pisljivoj herti ,njegovi golovi se nemogu porediti sa dzekinim nikad ,ibisevic nema sut iz daljine nemoze dati gol glavom i ako je dao jedan wolfsburgu glavom, nestvara sanse nema asistencija nije jak nemoze cuvati loptu ko dzeko DZEKO JE BOG BOGOVA ZA IBISEVICA
Jaro svaka ti cast.Da neko moze napisati ovoliko gluposti u jednom postu nisam vjerovao..stvarno kralju svaka cast

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 03:43

gdje sam pogrjesio,ti hoces da kazes da je ibisevic bolji od dzeke zato sto je ibisevic dao vise golova ove sezone zar to nije nesto najglupije sto se moze reci, pa dzeko je medju 5 najboljih napadaca svjeta a ti pricas ibisevic ovo ibisevic ono,dzeko je komletan igrac koji ima sve bolje od ibisevica,reci mi jednu stvar gdje bolji ibisevic, mozda brzina ili preciznost ,jacina,igra glavom,asistencije ,U CEMU JE BOLJI IBISEVIC OD DZEKO GOSPODINE?

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 15 nov 2009, 03:47

Evo ss.ba je objavio one nebulozne ocjene Goal.com-a tačnije nekog tamo njihovog novinara.
Uz Misimovića Ibričić navodno najlošiji iako je bio dobar.Očito ocjenjivač površno davao ocjene onako iz maha.Ko veli ovaj žuti pogriješio kod gola daj mu nisku ocjenu.Nisu vjerovatno ni gledali utakmicu kako treba.Mogao je ss.ba objaviti i to da su Harisu Meduljaninu stavili poziciju golmaana,Pandži veznjaka... pa i to da su drugačije ocjene na istom tom sajtu kada klikneš na utakmicu.
http://goal.com/en/match/42137/portugal ... neup-stats

Tako da što se mene tiče bolje da su sami dali ocjene nego prenosili sa tog sajta čiji novinari očito površno poznaju i prate našu reprezentaciju
Što se tiče ove rasprave u vezi Ibiševića i Džeke, apsolutno se slažem sa zmal-om.Džeko je jedini klasni napadač u našoj reperezentaciji.Ibišević nema kvalitet za jače utakmice .Ovo sad kako je mlako i slabo odigrao protiv Portugala isto se desilo u Zenici protiv Turske.
Ne mora Ćiro ubacivati Muslimovića nek mu igra Pjanić bar ćemo moći organizovati napade.Ako će nam filozofija igre biti vraćanje lopte golmanu i nabijanje lopte onda i ne trebamo u JAR.Naši igrači u Lisabonu na sredini su stajali dva metra jedan od drugoga.Nikakve kreativnosti.Misimović nije odigrao slabo zato što je bio neraspoložen već Quieroz postavio dvojicu pa i trojicu na njega jer vidio čovjek da je jedini on zadužen za prenos lopte.Normalno Misimović u takvoj situaciji mora driblati i desio se veliki broj izgubljenih lopti.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 15 nov 2009, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 nov 2009, 03:53

Da se ne zavaravamo ,da ne pricamo gluposti ,i da ne dizemo neke igrace u nebesa...trenutno je Muslimovic ispred Ibisevica po kvaliteti ,formi ,iskustvu,svemu...Sto se tice Muratovica ,i gledanja ga 90 min na terenu kako se vuce ,to je dovoljan pokazatelj umjeca naseg dragog selektora.
U Zenici Bajramovica i Pjanica u vezu umjesto Muratovica i Rahimica..Umjesto Spahe Milenkovica ,a umjesto Ibisevica Muslimovica..definitivno cemo ofanzivom natjerati Portugalce na greske ,a vidjeli smo da su skloni tome..
Rezultat jedan od najnepovoljnijih za nas,ali imamo sansu!
Pohvale za Ibricica ,bukvalno najbolji igrac na terenu poslije Spahica..kao i Salihovica!
Bez obzira na uzasnu reakciju kod primanja gola.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 15 nov 2009, 04:00

velez_mostar je napisao/la:Da se ne zavaravamo ,da ne pricamo gluposti ,i da ne dizemo neke igrace u nebesa...trenutno je Muslimovic ispred Ibisevica po kvaliteti ,formi ,iskustvu,svemu...Sto se tice Muratovica ,i gledanja ga 90 min na terenu kako se vuce ,to je dovoljan pokazatelj umjeca naseg dragog selektora.
U Zenici Bajramovica i Pjanica u vezu umjesto Muratovica i Rahimica..Umjesto Spahe Milenkovica ,a umjesto Ibisevica Muslimovica..definitivno cemo ofanzivom natjerati Portugalce na greske ,a vidjeli smo da su skloni tome..
Rezultat jedan od najnepovoljnijih za nas,ali imamo sansu!
Pohvale za Ibricica ,bukvalno najbolji igrac na terenu poslije Spahica..kao i Salihovica!
Bez obzira na uzasnu reakciju kod primanja gola.
Zar Pjanic moze igrati na toj poziciji?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 04:05

e ljudi gledam reprizu vec treci put ako ovaj ibricic nije pretrco 1000 kilometara **** mi sve ,sto vise gledam sve vise nade dobijam mozemo mi uzet portugal samo muslimovica umjesto ibisevica i to je to, jedva cekam harisa da vidim kako se uklapa u nasem veznom redu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 nov 2009, 07:16

Bez Rahimica, Spahica...naebali smo u Zenici
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 nov 2009, 08:17

Necu se vezat za komentare iznad....Moje misljenje,ok igrali smo dobro ,Misketa su osjekli,nije bilo lopti za Vedu i Dzeku...Sto se tice Vede ,mi neke stvari pored tv ne vidimo ali Vedo je trkac ,ima ga svugdje...Vidjeli smo kako Pjanic jednu centrira i stativa,precka...Nemamo spahe sto ce biti veliki belaj za nas,takodje Rahimic je sinoc bio dobar...Ali ,imamo solidnu klupu,vjerujem da ce Ciro naci neko rjesenje...Kad se neda neda se :-)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 nov 2009, 08:17

Dobar.
Nisam presretan, ali nisam nezadovoljan.

Pjanic paralelno s Misimovicem u sredini - i nek mu onda stave 3 covjeka na njega ako hoce. Popusice samo preko Pjanica i isto im se pise. Vidjeli smo svi da moze momak nabaciti loptu na glavu s 30 metara. Ako onako ofanzivno igrao Pjanic - Miske ce proraditi s njim u sredini 100%.

Ibisevica stavit od pocetka. Ako ne ide - onda ga mjenjati.

A Vladavic nam je falio dobro da svojim sprintom napravi dar-mar ili dva njihovoj odbrani. Nismo imali sprintera na krilu da skrece paznju na sebe. Mislm da jos uvijek nemamo takvog covjeka ali ok...

Mislim da cemo ih dobiti aBd.

U srijedu 2:0 BiH i vidimo se raja u Juz. Af. aBd.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 nov 2009, 08:18

vidim ovdje neki pisu kako su vedo ciro i muratovic najveci krivci za poraz..to nije tacno krivca nema..a ako cemo trazit krivca to je miske...katastrofalno je sinoc odigro...procicemo mi dalje ..jos samo da nam ima spaha al nema veze koga nema bez njega se moze i mora...srijeda 2:0 za nas..10000%...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.