FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Teren je sav pod snijegom...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Najava: FK Željezničar – NK Zvijezda
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... ezda/4774/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... ezda/4774/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kako da nezmaj_Bosne je napisao/la:neće ba Ramić svojim, jer je on još "frišak". Prije da će "pitar" Diatta i vaš bivši StančeskiPlavetnilo je napisao/la:Samo nemojte da oba da Ramić jer će nas to naljutiti pa ćemo vas morati nakantatizmaj_Bosne je napisao/la: dva komada![]()
Nek bude fina utakmica, fer i korektna pa kako vam bude

Lijepo je vidjeti zezanciju izmedju navijaca dva kluba, a ne svadju, k'o sto je cesto bivalo ovdje pred i poslije utakmica...
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma evo poceo se topitipetm je napisao/la:Teren je sav pod snijegom...

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
gutit cemo u poluvremenu
nadam se da ce sve proc lijepo i da cemo cestitati jedni drugima na kraju

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nema ni razloga za probleme, vi ste uvijek bili korektni i u Gradačcu i ovdje, ne tražite probleme (a i ne pobjeđujete nas u zadnje vrijeme
) i sve može da se odvija kako bi inače i trebalo 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bas ce mi biti interesantno sto nece biti Bekrica stekao sam utisak da on i Jamak jedan drugom smetaju na terenu.Jedan drugog guse, slicno kao sto je bio slucaj sa Zebom...jer po meni je to isti profil igraca...Moje vidjenje ne mora biti tako ima ko bolje zna ali ce biti zanimljivo upratiti kako ce ici bez Bekrica...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znam u cemu je problem, ispade da samo mi ne mozemo imati vise kreativnih igraca tipa Bekric, Zeba i Jamak u prvih 11...pile87 je napisao/la:Bas ce mi biti interesantno sto nece biti Bekrica stekao sam utisak da on i Jamak jedan drugom smetaju na terenu.Jedan drugog guse, slicno kao sto je bio slucaj sa Zebom...jer po meni je to isti profil igraca...Moje vidjenje ne mora biti tako ima ko bolje zna ali ce biti zanimljivo upratiti kako ce ici bez Bekrica...

Ma ne znam ni ja ali mi tako izgleda meni ce ova tekma protiv Zvijede pokazat jel to tako ili se meni cini...nime_tm87 je napisao/la:Ne znam u cemu je problem, ispade da samo mi ne mozemo imati vise kreativnih igraca tipa Bekric, Zeba i Jamak u prvih 11...pile87 je napisao/la:Bas ce mi biti interesantno sto nece biti Bekrica stekao sam utisak da on i Jamak jedan drugom smetaju na terenu.Jedan drugog guse, slicno kao sto je bio slucaj sa Zebom...jer po meni je to isti profil igraca...Moje vidjenje ne mora biti tako ima ko bolje zna ali ce biti zanimljivo upratiti kako ce ici bez Bekrica...
To si upravu, sad je lazio (anel) kondicioni... ne sjecam se tacno kako se zvao onaj iz 2009... samo znam da smo pucali od snage, al bukvalno sto bi demir hotic rekaoSnob je napisao/la:Za sve vas prvo i osnovno Amar sa tim nema nista.
Drugo, za to postoji kondicioni trener koji je mislim promjenjen sad.Odnosno ovaj novi je kritican, popustite Amara.
Najava:
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... r-zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI!
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... r-zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
SVI!
Pa sad je ocito sto ne pucamo od snage, Zola, Vasilic, Smajic, Kerla, Bekric, Kvesa, Adilovic, Selimovic sve je to bilo ili je jos uvijek povrjedjeno samim tim propustilo dio priprema a plus Svraka bio sa repkom a svi igraci iz prvih 11 ne bi reko da je i do kondicionog trenera. Vecina ih se povrjedila na pocetku priprema sto znaci da su dosli nespremni...Jedino mi to ima logikenime_tm87 je napisao/la:To si upravu, sad je lazio (anel) kondicioni... ne sjecam se tacno kako se zvao onaj iz 2009... samo znam da smo pucali od snage, al bukvalno sto bi demir hotic rekaoSnob je napisao/la:Za sve vas prvo i osnovno Amar sa tim nema nista.
Drugo, za to postoji kondicioni trener koji je mislim promjenjen sad.Odnosno ovaj novi je kritican, popustite Amara.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 16 mar 2013, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
teren ili snijegUltras1921 je napisao/la:Ma evo poceo se topitipetm je napisao/la:Teren je sav pod snijegom...

Damir Gradaščević je bio 2009., meni se čininime_tm87 je napisao/la:To si upravu, sad je lazio (anel) kondicioni... ne sjecam se tacno kako se zvao onaj iz 2009... samo znam da smo pucali od snage, al bukvalno sto bi demir hotic rekaoSnob je napisao/la:Za sve vas prvo i osnovno Amar sa tim nema nista.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Strah me sutrasnje utakmice, raja rezi na Amara i igrace, curice nas najvjerovatnije prestizu na tab. Veliki je to pritisak za nase igrace.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
jesu li ono veterani preselili na sjever il je ono samo protiv zrinjskog bio transparent bio tamo 

Moje misljenje da je ovaj onovi kondiconi nula bodova i da je on jedini razlog zasto je bilo puno povreda u ovim priprema.anonimni je napisao/la:Damir Gradaščević je bio 2009., meni se čininime_tm87 je napisao/la:To si upravu, sad je lazio (anel) kondicioni... ne sjecam se tacno kako se zvao onaj iz 2009... samo znam da smo pucali od snage, al bukvalno sto bi demir hotic rekaoSnob je napisao/la:Za sve vas prvo i osnovno Amar sa tim nema nista.
Pile kaze da su bili povrijedeni i da nisu bili pripremljeni? A zasto su se povrijedili zato sto nisu dobro pripremljeni, zagrijani i pucaju misici, ligamenti i ostalo.
Amar bi trebao naci novog kondiconog trenera ili vratiti onog starog.
Onog nam je starog pokupio Olimpik zamisli molim te eto kud ćeš dalje dali mu ljudi više i on otišao pa ja.
Nisam ovih dana imao konekcije pa nisam mogao napisati, Muamer Svraka me razocarao pravo, ko pick.ica kakva, prepao se Kvesine povrede ne smije u duel da udje... jedini Samir Bekric je koliko toliko na nivou ovo ostalo ispod prosjeka..., ali sutra se sve to vraca na svoje mjesto i vracamo se starim navikama-POBJEDAMA...
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
- Cautinho
- Kontakt:
Ma sad kad se poklope neke stvari,Zeljo ce u prvenstvu biti nezaustavljiv.Ovo je lose tempiranje forme,mala kriza kada se liga lomi pa se stvari ne gledaju realno.Ako se sad uvezu 2-3 dobre utakmice,titula je rjesena stvar.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.