Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

elguru
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la elguru » 24 nov 2008, 18:34

Koja utopija :)

Ako je navijacki onda OK... podrzavam i u tom segmentu smo bolji od Brazila:) Ali realno gledano mi da sa 3 spica udjemo u tekmu protiv Belgije... Ehhh to je vec naivno... Sreca pa niko od nas partiota nije selektor:)

A i ne znam odakle uopste tako mizeran stav prema Belgiji... Spanci su bili zgazeni i samo su im vile donijele 3 boda... Mlada selekcija zeljna igre... Iz te generacije samo se Felaini za sada prodao... Mislim da treba ipak ukazati malo vishe postovanja prema protivniku... I ni za zivu glavu ne uci u susret sa mislju ovdje je nasih 6 bodova... Milion puta nam se to obilo od glavu valjda smo sto god i naucili ;)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 nov 2008, 19:02

elguru je napisao/la:Koja utopija :)

Ako je navijacki onda OK... podrzavam i u tom segmentu smo bolji od Brazila:) Ali realno gledano mi da sa 3 spica udjemo u tekmu protiv Belgije... Ehhh to je vec naivno... Sreca pa niko od nas partiota nije selektor:)

A i ne znam odakle uopste tako mizeran stav prema Belgiji... Spanci su bili zgazeni i samo su im vile donijele 3 boda... Mlada selekcija zeljna igre... Iz te generacije samo se Felaini za sada prodao... Mislim da treba ipak ukazati malo vishe postovanja prema protivniku... I ni za zivu glavu ne uci u susret sa mislju ovdje je nasih 6 bodova... Milion puta nam se to obilo od glavu valjda smo sto god i naucili ;)
Nije mizeran stav nego ako ne mozes direktnog protivnika u glavu to jest na njegovom terenu vec dokazati ko je gazda.Glupo bi onda bilo da idemo u baraz i blamiramo se recimo protiv hrvatske,francuske,ceske i opet ona stara prica izmaklo nam za ,,misju picu,,

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 23:25

Nije bas aktuelna tema ali meni se cini da nam Zlajo Bajramovic nece uskoro pomoci..evo bas citam, sad ce uskoro godina dana odkad je on povredzen...jos dok se spremi, dok stekne praksu, ja misim da ce to za ove kvalifikacije biti kasno! steta!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 24 nov 2008, 23:46

sukisp je napisao/la:
Boske je napisao/la:U Belgiji cemo dobiti 2-1 ili 2-0..Onda prepuni iscekivanja i optimizma igramo u Zenici..No dozivjet cemo sok u prvom poluvremenu i Belgija ce povesti 1-0.. Sa mnogo srece ali i sa realnim kvalitetom kojeg posjedujemo uspjet cemo da izjednacimo na 1-1..Mozda i ne bude 1-1 ali remi da ce bude u toj utakmici..

Imat cemo i dalje sanse ali cemo u utakmici sa Turskom u Bosni izgubiti sve..Dobit ce nas i tu cemo izgubiti sve sanse za plasman...No i tada ce pola "nas" biti sretno i zadovoljno..Pogotovo ovi sto masu sa turskim zastavama na sve strane
Ovaj scenario je nevjerovatno mogucan i realan 8-)
"Mogucan je".......ali nije realan...........

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 nov 2008, 00:04

starmo76 je napisao/la:"Mogucan je".......ali nije realan...........
Tako je. Ko zna kakva ce situacija biti, dugo je do marta raja.... Da igramo sad nekad protiv Belgijanaca ubjedjen sam da bi ih dobili, a razlog je fenomenalna forma cvrke iz Njemacke. Doduse se oporavljaju Pjanic, Muslimovic i Bajramovic trenutno, valjda ce svi biti spremni do marta.

Kako ja vidim stvari vazno je da nam budu spremni Hasagic-Spahic-Papac-Bajramovic-Salihovic-Miske-Pjanic-Dzeko-Ibisevic-Muslimovic za susrete protiv Belgije i nece biti zime :twisted:
Takodjer je vazno da se Ciro okani kukavicke taktike s jednim isturenim napadacem, to nas je skupo kostalo protiv Turaka i do nekle protiv Spanaca.

Jos jedna vazna stvar je da odigramo kvalitetnu generalku u februaru protiv neke solidne repke. Samo da ne bude Iran, Ghedaffi i kompanija :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2008, 01:23

Hocu da izdvojim neke stvari :

1. Sa Savezom kojeg imamo necemo moci nikad naci dobru ekipa za prijateljsku utakmicu u Februaru.
2. Bice tesko naci bolje odbranbene igrace do Marta.
3. Nasi igraci je vrlo lahko i cesto povrede tako da se i to treba uzeti u obzir.
4. Belgija nije uopste slaba ekipa i bod u Briselu bi bio veliki uspjeh.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 nov 2008, 02:13

CheGuevara je napisao/la:Nije bas aktuelna tema ali meni se cini da nam Zlajo Bajramovic nece uskoro pomoci..evo bas citam, sad ce uskoro godina dana odkad je on povredzen...jos dok se spremi, dok stekne praksu, ja misim da ce to za ove kvalifikacije biti kasno! steta!
Cek,gdje citas-pojasni.Interesuje me jer to sto ti navede nebi uopste bilo bas.......dobro :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2008, 02:38

Ja se samo bojim da Bajramovicu bude trebalo puno vremena da je vrati u staru dobru formu.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 02:39

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Nije bas aktuelna tema ali meni se cini da nam Zlajo Bajramovic nece uskoro pomoci..evo bas citam, sad ce uskoro godina dana odkad je on povredzen...jos dok se spremi, dok stekne praksu, ja misim da ce to za ove kvalifikacije biti kasno! steta!
Cek,gdje citas-pojasni.Interesuje me jer to sto ti navede nebi uopste bilo bas.......dobro :roll:
Citao sam na Forumu od Eintracht Frankfurta! Racunaju snjim da ce poceti u Januaru da trenira intenzivnije..ali nije to to...nije lahko tek tako godinu dana stici, sto je se izgubilo...ako bude sve pasalo i sa bozijom pomoci, mozda mozemo racunati snjim protiv turaka!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2008, 02:41

Tako je! Netreba Ciro da ga pozove ako on nije spreman!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 02:48

Tarik14 je napisao/la:Tako je! Netreba Ciro da ga pozove ako on nije spreman!
Pa naravno..nebi ni za nasu repku bilo dobro a ni za Zlaju! kad bude 100% spreman sigurno ce biti u prvih 11! Ma da, Zlatan sa jednom nogom sigurno nije nista losi od Vasilica, Sarabe, Mikelinija, itd. (da vas jos jednom podsjetim koji su klocevi igrali za nasu repku! :mrgreen: )

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 nov 2008, 02:48

Saraba, Mikelini... :lol:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 nov 2008, 04:52

CheGuevara je napisao/la:
sukisp je napisao/la:
Citao sam na Forumu od Eintracht Frankfurta! Racunaju snjim da ce poceti u Januaru da trenira intenzivnije..ali nije to to...nije lahko tek tako godinu dana stici, sto je se izgubilo...ako bude sve pasalo i sa bozijom pomoci, mozda mozemo racunati snjim protiv turaka!
Zavisno od njegove povrede ako nije igrao godinu dana ne mora znaciti da treba da se priprema jos pola godine :shock:
On inace kad je imao te povrede uvijek su mu bile neke ,,ne fudbalerske nego pitaj boga kakve,,.
Nedao bog da moramo protiv belgije i bez njega i ruku na srce tad rahimic nece imati utakmica dugo vremena tako da ce biti totalno izvan top forme.Jedino ako bi se odbrana konsoldovala pa da mozemo na tu poziciju Damjanovica staviti i ja udovoljan ali i sa njim je ista prica-ebem ti Rusiju :roll: .

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 09:44

sukisp je napisao/la:Zavisno od njegove povrede ako nije igrao godinu dana ne mora znaciti da treba da se priprema jos pola godine :shock:
On inace kad je imao te povrede uvijek su mu bile neke ,,ne fudbalerske nego pitaj boga kakve,,.
Nedao bog da moramo protiv belgije i bez njega i ruku na srce tad rahimic nece imati utakmica dugo vremena tako da ce biti totalno izvan top forme.Jedino ako bi se odbrana konsoldovala pa da mozemo na tu poziciju Damjanovica staviti i ja udovoljan ali i sa njim je ista prica-ebem ti Rusiju :roll: .
Nova sezona, nova sreca...u Rusiji ce tada biti nova sezona vec u toku, pa nadam se da ce Rahimic i Damjanovic ili naci neki drugi prvoligaski klub gdje mogu igrati ili da se presele negdje u "Evropu" :D
...jer ni za jednog ni za drugog nebi aktuelna ekipa bila dobro..za Rahimica ne, jer mislim da on vise nece imati mjesta u prvoj postavi u Moskvi...za Damjanovica ne, jer koji ce vrag sa 26-27 godina igrati u drugoj ruskoj ligi..

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 11:03

Joj ova nestrpljivost i ova nada je najgora..gotovo je, kad te uhvati repka u svoj ban, neznas odakle puse..
ja bi trenutno najradze igrao sa ovom formacijom, iako nije najmodernija fudbalska formacija, ali ko zna, mozda je bas za nas taman, jer bi igrali sa vise igraca u veznom recu, a tu imamo hvala bogu kvaliteta...evo da opet ubacim neki sastav... Naravno samo sa provjerenim i meni poznatim igracima..Iako se mnogo dobrih stvari cuju i citaju o jednim Mirvicu, Jahicu i Trivunovicu...

___________________HASAGIC______________________

_______SPAHIC_____DAMJANOVIC_____PAPAC_________

____________________RAHIMIC_____________________

PJANIC_____MISIMOVIC______STILIC________SALIHOVIC

___________DZEKO____________IBISEVIC_____________

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 25 nov 2008, 11:06

jaka je postava po imenima, samo mislim da i misimovic i pjanic i stilic tesko mogu igrati zajedno

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 11:14

mone je napisao/la:jaka je postava po imenima, samo mislim da i misimovic i pjanic i stilic tesko mogu igrati zajedno
pod ovom formacijom, upravu si, tesko..jer sve jedan od njih je malo alergican na defanzivu..da im je samo naprijed i paliti po golu :D ... ali mislim ipak da bi njih trojica mogli igrati zajedno..u nekoj malo sigurnijoj formaciji...

____________________HASAGIC____________________

JAHIC?______SPAHIC________DAMJANOVIC_____PAPAC

PJANIC______STILIC________MISIMOVIC____SALIHOVIC

___________DZEKO____________IBISEVIC____________

ZASTO NE?

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 25 nov 2008, 11:22

Ćiro ima izgleda običaj da stavlja igrače na neprirodne pozicije i dosta eksperimentiše s tim, a i dosta gubi u nekim slučajevima. Ako bi i Stilic igrao vjerovatno bi igrao mnogo defanzivnije (al opet haj ga znaj s Ćirom :D )
Al pored ovih majstora s loptom (Misimović, Pjanić, Štilić, Salihović) mora biti jedan jaki defanzivac u veznom redu (tipa Bajramović, Rahimić ili Damjanović) koji bi im čuvao leđa :) U svakom slučaju u ovih tvojih 11 su sve odlični igrači

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 25 nov 2008, 13:33

CheGuevara je napisao/la:Joj ova nestrpljivost i ova nada je najgora..gotovo je, kad te uhvati repka u svoj ban, neznas odakle puse..
ja bi trenutno najradze igrao sa ovom formacijom, iako nije najmodernija fudbalska formacija, ali ko zna, mozda je bas za nas taman, jer bi igrali sa vise igraca u veznom recu, a tu imamo hvala bogu kvaliteta...evo da opet ubacim neki sastav... Naravno samo sa provjerenim i meni poznatim igracima..Iako se mnogo dobrih stvari cuju i citaju o jednim Mirvicu, Jahicu i Trivunovicu...

A Nadarevic,Bajramovic? ;)
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 13:55

Nerko_Juventino je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Joj ova nestrpljivost i ova nada je najgora..gotovo je, kad te uhvati repka u svoj ban, neznas odakle puse..

A Nadarevic,Bajramovic? ;)
Napisao sam gore vec da su to igraci koje bih trenutno stavio u prvih 11!
Sto se tice Bajramovica, on nije ni blizu zelenoj travi, treba cekati i vidjeti kako ce se to sve sa njim odviti..ma da, da budem iskren, Rahimic bi mi se u ovoj formaciji bolje svidio nego Bajramovic, jer je Rahimic defanzivni, Bajramovic ofanzivni..a ofanzive imamo hvala bogu dosta..treba nam neko sto krpi rupe...
Sto se tice Nadarevica, moram priznati da mi se momentalno Damjanovic bolje svidza..Nekako mi je sigurni i nesrlja previse...Ali moglo bi se odraditi i sa obadvojicom..Nadarevica na stopera a Damjanovica umjesto Rahimica..i to bi bila fina opcija, po mojim misljenju!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.