Saurman je napisao/la:Hoeness :" The Future Of Arjen Robben Will Be Decided By Guardiola, We Will know The Decision In 2 Monthes".
As we speak.
Nekako sam siguran da ima 25 godina ostao bi, ali ovako mi sve "miriše" na odlazak flying Dutchman-a.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Saurman je napisao/la:Hoeness :" The Future Of Arjen Robben Will Be Decided By Guardiola, We Will know The Decision In 2 Monthes".
As we speak.
Neutral je napisao/la:Saurman je napisao/la:Hoeness :" The Future Of Arjen Robben Will Be Decided By Guardiola, We Will know The Decision In 2 Monthes".
As we speak.
Nekako sam siguran da ima 25 godina ostao bi, ali ovako mi sve "miriše" na odlazak flying Dutchman-a.
vendeta87 je napisao/la:a onda bi bilo moguce 100 miliona staviti Pepu na raspoalaganje
citiro si jedan dio nj. intervjua datog za neke holandske novine.Saurman je napisao/la:Mislim da je ovo 99% gotova stvar.
To sam ceko.secer je napisao/la: omere, hocemo l zajedno gledat ovu prvu tekmu protiv juventusa?
Da, trebalo bi da bude, no nije to jos sigurno ali ce se vjerovatno organizovati.secer je napisao/la:pa okupljanje i gledanje baye se vec tradicionalno odrzava u nekom od tuzlanskih kahfica, ili?
Super jak sastav.Saurman je napisao/la:Najavljeni sastav :
Manuel Neuer
Dante
Rafinha
Jerome Boateng
David Alaba
Javi Martinez
Xherdan Shaqiri
Luiz Gustavo
Bastian Schweinsteiger
Arjen Robben
Mario Gomez
ovo tvoje postujem kao krajnje realan osvrt na problem zvani arjen i njegovi izostanci.Saurman je napisao/la:Ne isplati dati 8-9 mil godišnje a čovjek provede 90% vremena po bolnicama.
malac je zvijer. ako bi isko doso, ce da slavimo. ima da zakoljem veeeliki lanc-paket.Saurman je napisao/la:Od novih imena sigurno bi volio vidjeti Isca.
majku mu, nemam pojma da prekoputa masinske ima neki kafic.Inace u kaficu preko puta masinske skole se gleda.
Dzoni je napisao/la:Super jak sastav.Saurman je napisao/la:Najavljeni sastav :
Manuel Neuer
Dante
Rafinha
Jerome Boateng
David Alaba
Javi Martinez
Xherdan Shaqiri
Luiz Gustavo
Bastian Schweinsteiger
Arjen Robben
Mario Gomez![]()
Pricao sam danas sa ljudima koji prate bayern i oni su mi rekli da ce bayern izaci u kombinovanom sastavu,ali po ovome sto vidim bavarci nisu nimalo "osteceni" cak naprotiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.