Inače Gundogan sada vrijedi 20 mil eura (prije

EDIT:
Reporter : If Mario Götze were a woman, you would marry him, right?
Marco Reus: (laughs) I prefer to say nothing ...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vjeruj mi da je Kouyate ovdje uz Sokratisa i najkvalitetniji stoper. Kouyate je i nešto mlađi od Sokratisa i bio bi nešto jefitniji. Definitvno veoma moderan stoper ispred koga je blistava budućnost, a ne smijem ni da zamislim kako bi još napredovao pod Kloppom.... Cijena bi bila između 8-10 mil sigurno.Semir bvb je napisao/la:Evo naletio sam na Spoxu na moguća pojačanja u odbrani![]()
Štoperi: Aleksandar Dragovic (FC Basel), Timm Klose (1. FC Nürnberg), Sokratis (Werder Bremen), Miguel Rodrigues (CD Nacional), Cheikhou Kouyate (RSC Anderlecht)
Kouyate mi je nepoznat moram prinati.![]()
Vidio samCautinho je napisao/la:Gotov snoker,utakmica za koji minut.Sastavi?
u drugom moraju nuri i güni dosta ozbiljnije igrat u defanzivi i dobiti pokoji dvoboj u zrakuKSIVLE je napisao/la:Nuriiiiiiiii!!! Dobili smo prvo mega pojačanje za dogodine!
Inače, 35 očajnih minuta, a onda briljantnih 10. U sredini su nas dobro nadigrali do ove završnice.
Slažem se. Ovi buldožderi iz Freiburga su ih dobro razbili u sredini. Ali meni je za Nurija bitnije da je ofanzivno dobar, a ovaj gol i asist će ga sigurno dignuti. A u top izdanju ga očekujem dogodine kad prođe prave pripreme, sad mu još uvijek fali ritma.Lokos19 je napisao/la: u drugom moraju nuri i güni dosta ozbiljnije igrat u defanzivi i dobiti pokoji dvoboj u zraku
inace nuri dosta nesiguran, valjda mu ovaj go ulije sigurnost
tamam ga pohvali on profula zicerLokos19 je napisao/la:koja asistencija levata:palacgore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.