Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2013, 00:10

Ma veceras sigurno poraz, i dalje cemo igrati bez 4 igraca. Ova trenutna ekipa je isjedjena do kraja, nema vise ni svjezine ni energije kao na pocetku sezone. Motivacija polako nestaje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 mar 2013, 04:27

Boozer all over the floor, bravo, tako se bori za klub!
Prvi put za dugo vremena vidim da Thibs aplaudira svojim momcima... ajde, fino odradite ovih par minuta druge cetvrtine!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Kroos39
Kontakt:

Post Postao/la Kroos39 » 16 mar 2013, 11:11

Evo sta kaze Sam Smith za Rosea:
http://blogs.bulls.com/2013/03/rose-say ... there-yet/" onclick="window.open(this.href);return false;

A nek smo pobijedili sinoc.. Vala mislio sam da cemo i ovu izgubiti zato jer smo od Kingsa... Nego Noah je po meni sada najbolji u Bullsima, Butler odlican.
Mia San Mia...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2013, 12:19

Pobijeda protiv teškog protivnika, kul.

Sam Smith je epic lik. Najjače je kada odgovara na one mejlove. Što bi volio Netse u PO-u :mrgreen:

Razumijem ja Rose-a u potpunosti. Ne želi riskirati, no ako ostane ova ekipa ista i za sljedeću sezonu onda ne vidim razloga što je baš ovoliko razvlačio. Sličnu povredu je imao Shumpert, ali dobro on ne rade te ulaze, nema tu eksplozivnost itd. Ovo mi liči sve na veliku komercijalu. Najace bile 8-12 mjeseci, a on se dosta ranije vratio treningu.

Ne bi me čudilo da snime neki film u vezi Derricka, ipak je to Amerika.Još da osvoje prsten nakon povratka, eto ti ono dijete Will Smitha kao Rose :lol: :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2013, 12:30

Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat. :mrgreen: :oops:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2013, 12:43

BIHfan je napisao/la:Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat. :mrgreen: :oops:
+1

Da sam gledao zijanili bi 30 razlike. :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 mar 2013, 15:01

BIHfan je napisao/la:Sta im ovo uradise, po.rnic brate bio. Eto ja nisam htjeo gledat jer sam kontao da cu se razocarat. :mrgreen: :oops:
Nisam hteo ni ja ,ali nije mi se dalo nesto i pustim od 2. cetvrtine da gledam , solidna igra sa obe strane i tako do negde 5. minuta pred kraj druge , odvajamo se na mislim 8 poena , poluvreme. Sta nam se sve desavalo nekoliko sedmica unazad , logicno pomislim sad ce da bude ko protiv SA ,vodimo i okrenuce oni cas posla i dobice nas 30 razlike , kad eto , u 3 . cetvrtini svaka lopta nasa u skoku :mrgreen: i u napadu i u odbrani :mrgreen: sipaju nasi , Deng pogotovo , odvajamo se na 32 poena razlike u jednom momentu , gledao sam skoro do pred sam kraj , vec u 4. se igraci opustili ,ovi daju neke poene ,pa smanjise razliku na kraju . Ako budemo igrali kao sinoc ,dobicemo sve 3 naredne kod kuce ,bez problema.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2013, 15:53

Kad Deng pogadja i kad igra agresivno u napadu mi inace pobijedimo. Ali to se bas rijetko desava. E sad u ponedeljak ja ocekujem da se vrate neki igraci i da napokon krenemo u win streak.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 mar 2013, 01:32

[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 mar 2013, 01:41

Kao da se vidi strah i u samom skoku :o

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 mar 2013, 19:56

pa vidi se strah ocigledno i zato on i nece da se vrati dok ne bude se oslobodio...apsolutno sam na njegovoj strani ko god da prica moze se vratiti..moze se on vratiti igrati sigurno, ali on hoce da bude siguran u ono sto radi i apsolutno ga podrzavam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 mar 2013, 22:51

SaltCityAttack je napisao/la:pa vidi se strah ocigledno i zato on i nece da se vrati dok ne bude se oslobodio...apsolutno sam na njegovoj strani ko god da prica moze se vratiti..moze se on vratiti igrati sigurno, ali on hoce da bude siguran u ono sto radi i apsolutno ga podrzavam
Jbg. normalno je da ga je strah, toliko je bio van terena i sada jedan pogresan korak moze da ga totalno sjebe. Ono sto ne kontam je zasto se uopste zagrijava pred tekme, potpuno nepotrebno je da to radi. Moze ga povuci da se dokaze pred navijacima i da se sjebe. Zatvori se u dvoranu i isprobavaj sve, dobijaj na samopouzdanju i bori se protiv straha, a ne da bez ikakve potrebe izlazi na teren pred tekmu i to radi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 mar 2013, 23:38

ma ebiga zagrijava se jer putuje sa njima i vjerovatno zbog navijaca i svega...ma suta on i na treningu i u dvorani sigurno ne sumnjam u to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 00:59

Jedva čekam taj return. Onda počinje lomljenje kukova protivnika :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2013, 02:46

JOJ HOCE UNITED CENTAR POLUDJET :)..I JA JEDVA CEKAM KAD ULETI NA PARKET UHHHHHHHHH
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 mar 2013, 02:51

SaltCityAttack je napisao/la:JOJ HOCE UNITED CENTAR POLUDJET :)..I JA JEDVA CEKAM KAD ULETI NA PARKET UHHHHHHHHH
Sledece sezone je return.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 02:56

Znači aBd oktobar, malo ranije i predsezona :mrgreen:

Ako se već neće vraćati neka ne igraju Noah i Deng, ionako igraju sa lakšim povredama.

slika

Gledao sam dosta puta ove Netse, pa razvalili bi ih samo tako ako budemo aBd igrali u PO protiv njih.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 mar 2013, 05:45

sutra navecer,mnogi misle tako cak je pomjeren prenos na tv blackhawksa,radi Bullsa neki misle da to nije slucajno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 13:40

Kud si to napisao, neću moći opet spavati na vrijeme :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 mar 2013, 14:11

Neutral je napisao/la:Kud si to napisao, neću moći opet spavati na vrijeme :lol:
Chicago Bulls Derrick Rose if he does return, we'll likely only be informed hours before the game actually tips off.

Jesu od ovoga napravili sagu u pm.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.